November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja tiez planujem kupit muskaty na okna, aby som aj ja mala akotaku prirodu okolo seba, aj ked v bytovecke 😀
no k tomu brušku.. mne dosť rýchlo vybehlo aj v prvom.. ale až takto zas nie.. fakt tie prejavy idú podstatne skôr.. napr. už 5 dní pred menzesom som vedela že som tehu, už mi bolo zle.. a hned aj tie mini prsia mi navreli, tie modré žily na prsiach.. a hned mi všetko vadilo cez brucho.. hoci som to zapla, vadilo mi to..
tak ja pestujem v kuchyni kaktusy a orchideu.. ale inak sme si chceli zo srandy kúpiť na balkon jahody 😀
lilli-správný prístup..ja som bola tiež k dispozícii pre túto firmu 3 roky bez PN,ťahala som za lenivcov a lúzrov čo sa to tu točilo jak na kolotoči a teraz sa snažím mať na háku..chýbajú im tu furt ľudia,tak nech si dajú inzerát a môžu zaškolovať,ja určite nebudem..je mi to už jedno,či sa táto firma spamätá alebo potopí..už vedúcá zase hovorila že sa blíží kritické leto tak je na čase nech s tým niečo urobí 😠
Ja za hoďku tiež končím,odchádzame k našim na dedinu,budem bez netu a v kľude,dúfám,že bude pekne a s mužom si dobre oddýchneme-aj keď budeme robiť v záhrade -to nám vôbec nevadí 🙂
no ja končím o 45 minút.. tiež sa uvidíme až po víkende.. popravde.. mne sa už ani večer doma nechce k pc.. ked som bola na MD, tak prvé čo ked Dado zaspal, tak som večer púšťala počítač.. ale teraz asi jedine keď fotky sťahujem.. xixi 😀
funlucy
asi niečo obdobné aj tu - makaj za 3, plat dostaneš za 1 a keď začneš remcať, tak ti povedia, že nikoho k tebe neprijmu....
no tak nech sa postavia teraz na hlavu. Len ma mrzí, že naozaj za minulý rok som vyriešila za firmu viacero problémov.... keby som to bola vedela, tak by som sa na to vykašlala a nech to tu hnije ako dlho chce.... ale no čo už....
tak si pekne oddýchni, uži si víkend s mužíčkom..... a nepracuj moc - len ich pekne komanduj nech pracujú v záhradke oni 🙂 🙂
ja sa este vratim k tym genetickym testom - aktualna skusenost:
kamosom od 3 mesiaca povedali ze male bude mat downov syndrom, ze zle testy, aj ich posielali na amniocentezu, oni odmietli, ze riziko potratu je take iste ako to ze male bude postihnute. a ze keby mali sancu 1:80 ze vyhraju milion tak ho urcite nevyhraju, takze ked je take riziko ze male bude postihnute, tak si pockaju. a minuly tyzden sa im narodila zdrava dcerka - vobec nic jej nie je. takze tie testy naozaj niekedy zbytocne vydesia.
aj tak dufam, ze kazda z nas dopadne dobre a nebudeme sa musiet zbytocne stresovat. pekny vikendik
me5 tak to je pekné 🙂 aj ja nám všetkým čo sme tu prajem bezproblémové tehu až do konca-a dúfám,že téma bude pokračovať krásnými bábätkami 😵
Lili,šak ja budem len komadovať 😀 toto tak, toto hentak..keď bude pekne chcela by som niečo pofotiť nech mám potom v práci čo robiť-upravovať fotky a tak..takže my sa už nestresujeme,keď nás niečo-niekto naserie sem sa prídeme vyspovedať a bude dobre 😎
me5
no aspoňže sa to skončilo krásnym zdravým miminom..... tohto sa ja bojím - takýchto stresov, ktoré ti narobia a v podstate zbytočne 😒 .
funlucy
tak foť, potom ukážeš nejaké foto.... ja pofotím veci, ak sa mi podarí dačo pokupovať....
babule, ja prchám... aj tak už podľa môjho dnešného plánu "presčasujem", takže sa s Vami lúčim, želám pekný víkend Vám aj drobcom..... "see" you v pondelok... 🙂
hviezdi ved po prvej materskej moze nasledovat hned druha ak planujete viac ako jedno babo 😀 a za 6 rokov sa mozno aj sefka vymeni 😀 😀 😀 😀
prajem vsetko naj Monikam a vsetkym pekny vikend
lilli tak to teda "potesi" s tymi odmenami hlavne ak vies kolko dostali ini...take veci mozno radsej nevediet...
dnes nebudu ziadne podobne temy ako vcera ??? 😀
u nas konecne vyslo slniecko tak utekame trochu von na vzduch, mala sa uz nevie dockat. Tak pekny vikend vsetkym, moniky pekne oslavte a vsetko naj naj ...
aj ja utekam z roboty, prajem vam krasny vikend! 😀
Ahojte, vidim ze predvikendova naladicka.
Narychlo som vas prebehla, ale neda sa s Vami stihat tempo. Akurat som si vsimla, ze preberate vitaminy.
Funlucy, tie vitaminy co si vyhrala su Pregnacare Omega, tu v UK su hodnotene ako najlepsie tehotenske vitaminy. Ja som ich brala este pred otehotnenim, teraz mam ine a ked ich doberiem, zase sa vratim k tymto.
Krasny vikend 🙂
ahojte
ja som zas uplne nemozna ☹ preco mi najvacsie nevolnosti zacali az teraz. ja ze uz sa to skonci a ono to este len prepuklo 😔
na meniny som si pripijala dzusom 🙂 tolko ludi mi dnes poprialo zdrave tehotenstvo a vsetci ma xytali za brusko. mala som si objednat tehu pas s napisom "ano som tehotna a nie nesmies sa dotknut mojho bruska" 😝 😀
idem si zas lahnut 😒
Babyyyy sa tu z vas rehocem a nevsimla som si, ze vosiel pacient ...kukal na mna jak puk, ze co mi je smiesne 😀 😀
Ja od dnes obleciem len tehu gate, vcera som si jedny fajnucke makkucke kupila a nejake som vyhrabala po Jakubovi, a uz su aj prve ohlasy na moje brusko....kamoska dnes na mna vypucila oci, ze prebohaaaa 😀
solida...to je sila, ja taketo matky nechapem 😠
funlucy...ty by si tam teraz tiez nemala sediet, plesne su straaaasne svine 😠
lulu...ta zena je zdravotna sestra? na gynde? to je kra..a "s prepacenim" ...ved musi vesied ze cim dalej tym viac zien ma problem vobec otehotniet.... 😠
no idem citat dalej....
vsetkym monikam vsetko naj... 😵 , ja mam zajtra narodky, mam z toho nostalgiu, ze 32 rokov!stara koza, len vcera som mala 20 😀 😀 😀 ,a inak neviem, co dnes este zozeriem, asi vyberiem rusku zmrzlinu z mrazaku 😅
ahoj holky, tak ja som objavila dnes cez konika www.bebefield.cz, podla mna velmi krasna moda pre tehotne.
Ahojte, nas bude o 1 viac taktiez v Nov. 2010 🙂, konkretne 17.11.2010 - aspon zatial plati tento termin 🙂
lualu: vitaj medzi nami 😉
kaminka.. všetko najlepšie.. neber to tak zle.. šak stále máš 20 (+ niečo).. Ale tých 20 tam je.. 😀 😎
aj ja ťa vítam lualu
dobre ranko baby! Mam pred sebou vysledky krvi a mam zvysene Atpo mala by to byt stitna zlaza ja mam hodnotu
98, 7 U/ml. Aka ma byt norma? Vie mi niekto pomoct? Dakujem, prijemny den.
ahojte dievcata, strasne som sa rano zlakla, v stredu som bola na sone male kopalo a rohadzovalo rucickami
vcera som sa dost nahanala, mala som velku navstevu, nestihala som, upotena,.... ved to poznate
dnes rano mam hnedy, nie krvavy ale ako tmava krv ani nie vytok ale spinenie, co to moze byt, namte podobnu skusenost?
zacala som histercit, ze ideme na pohotovost, manzel to cele skludnoval, volal gyndasovi na mobil
povedal ze moze ist len o zvacsovanie placenty a alebo nasledok vcerjsej nahanacky a ze nemam stresovat a v pondelok mam prist na ultrazvuk
ako mam ostat kludna???? 😠 😔 ked sa tak bojiiiim....... ☹
mata len z netu.jedna baba to pisala v diskusii na: http://www.zzz.sk/?diskusia=3079/1 ...tak neviem nakolko je to overene
FT4:norma: 12.0 - 22.0
TSH:norma: 0.3 - 4.2
ATPO:norma: 5.0 - 34.0
ATG: norma: 10.0 - 115.0
ahojjte pekny vikend vsetkym..... 🙂
ahojte tehuľky tak sa s vami na pár dní lúčim.....ideme zo školy na výjazd do pondelka 🙂 no ale má byť hnusne....pršať a tak, tak si musím dávať pozor, aby som tam nedajbože neprechladla....tak sa majte a užite si krásny víkend 🙂 😉
ahojte...
ja mam dnes od rana super grcajuci den 😝 ☹ nechapem...doteraz mi rano skoro nic nebolo a dnes v sebe neudrzim ani cistu vodu....pred pol hodkou som do seba dostala trosku kuracieho vyvaru a zatial sa nepyta von, tak uvidim ....boze a to mam neuveritelnu chut na hamburger, alebo fajnu pizzu.... 😅 no nic...synator je u babky, tak si idem lahnut....snad sa mi zaludok do vecera ukludni...
a k tej praci...ja tiez patrim k tym, ktore robia ako sproste, lebo veria ze si to niekto vsimne...a nakoniec "trt makovy" ako vravi moja starka 😠 takze odkedy viem, ze som tehu, nestresujem sa....
lualu vitaj 🙂
prajem pekny vikend, zatial je celkom pekne, tak nech to vydrzi 🙂
Ahojte danula, ukludni sa neboj uvidis, vsetko bude OK, drzim palce aj mne sa to pri Petkovi stalo a v pohode
Ja som vcera mala robotny den a dnes znova, konecne som si sadla 😝 , pracka perie, suche pradlo poskladane, zmyte dlazky, povysavne, starka vie robit fajny gulas, tak som jej pomohla aspon zemiaky ocistit a riady umyvat...maly spi a ja som mrtva 😝 a to som este chcela prach utriet a popozerat veci vo vreciach pre Petka po bratrancekovi, ale som KO, tak snad neskor, este mame pol dne pred sebou...
ahojte tehulky....
tak to ti s tym grckanim nezavidim 😖 ale hadam to coskoro prejde,ja mam akurat za sebou vydatny obed hranolky na ktore som mala nenormalnu chut a vyprazane sampiony 😝 😝 😝 no drobec ma za sebou velmi zdravu stravu,ale aj to treba 🙂
ja som dneska trocha povysavala,ale moc to neprehanam,lebo minule som pucovala cely byt a dobre ma potom boleli krize ako som sa furt ohynala

elkazu ďakujem....ja už som všetky muškáty vyteperila na okná... tento rok som kupovala rekordný počet - 100 ks sadeníc.... takže som sadila a sadila a sadila a nemalo to konca kraja 🙂