icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

strelka11
8. máj 2010

vsetky tehulky zda sa oddychuju,idem si aj ja na chvilu lahnut,bere ma utlm po vydatnom obediku 😀 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔

lilli136
8. máj 2010

ahojte baby,
tak ja som dnes od rána totál KO. Najprv ráno dve kolá grckania, čo väčšinou zvládnem len na jedenkrát... a dnes som si dala repete..... a ešte pred obedom ma dvakrát strašne prehnalo ☹ . Držala som na rukách malého synovca, neviem, mohlo to byť z toho, že som sa naťahovala s ním a že nejak mi to nedobre urobilo??? Lebo z jedla to nemá byť z čoho.... ráno som si dala len pribináčka s rohlíkom... tak dúfam, že je to už OK. Najedla som sa potom, ale že by som sa cítila nejak veľmi dobre, povedať sa nedá. Už aj upratovanie som potom tak odflákla, lebo som sa už chcela len šetrit........

solida
8. máj 2010

ahojte dievčatá. tak ja som dnes totálne K.O., nič sa mi nechce. ešte som poriadne ani nehla prstom 😅 , len čo som si ráno urobila granko a naplnila práčku. to je teda deň!

ajka0077
8. máj 2010

Babeny moje ešte že budete mať len prvé - môžte si hocikedy odýchnuť 😉 Horšie to bude keď budete čakať druhé mimi a hlavne v tom prípade keď je navyše to prvé dieťatko ,,hyperaktívne" . Na minútu neposedí a potom môžete o odychu len snívať 😀 len si to pekne užite - aj ja som si pri prvom tehotenstve ,,užívala" a dopriala oddychu čož sa teraz nedá povedať. 😝

solida
8. máj 2010

ajka, tak to máš pravdu. moja švagriná je tiež tehuľka, dokonca máme ten istý termín, no ona má doma ešte malú skoro 2-ročnú bábiku, tak som jej vravela, že klobúk dole! v robote jedna šichta a doma zas

ollako
9. máj 2010

Ahojte babulky aj napriek pocasiu vam prajem pekny den..ja mam dnes veget, muz zobral drobca k svokrovcom, svokor ho niekam vezme....ale mam nervy, ja uz chcem byvat vo svojom dome, tu ma to absolutne nebavi, ja sa snazim, aby tu bol poriadok a cist, ale moja namaha je uplne zbytocna...nemam ani silu sa vystazovat 😠 ...kaslem na to od dnes sa kaslem nato, ved tu nebyvam sama, ja tu nebudem robit nikomu sluzku 😒 ....
inak sa mi vidi , ze sa mi zmenilo brusko, uz je take pevnejsie, asi sa uz viac vyplna 😉 ...muzik mi zajtra odchadza zase prec, tak mu potom upeciem nejaky rychly kolacik..je to na nervy, ze musi od nas stale prec, ale co uz...nejako to musim znasat, a zvykat si , lebo inak to uz asi nebude... 😝

solida
9. máj 2010

ollako: viem ako ti je, my sme na tom podobne. sme u svokrovcov, no staviame si svoj dom. aj ked už by som bola najradšej vo svojom, tu sa nikomu ničím nezavdačíš, furt niečo je. dúfam, že niekedy koncom jesene sa nám podarí odsťahovať. a manžela mám na kamione, doma je raz za 4 - 5 týždňov ☹

solida
9. máj 2010

a k tej snahe o poriadok, ja sa už ani nesnažím. v tých dvoch izbách, čo nám pridelili si poriadím a o ostatné sa nestarám. mne sa totiž stalo už aj to, že ja som poriadila, vydrhla kúpelňu a všetko a hodinu na to som zišla dole a svokra s kýblom v ruke zmývala podlahu 😅 a ešte provokatívne nastriekala na umývadlo čistiacii prostriedok, vraj nech postojí, že to lepšie vyčistí
😅

kaminka1
9. máj 2010

baby ahojte!
mne dnes bolo v noci tak zle, ze osm chcela zobudit muza, ze pojdeme na pohotovost, nakoniec to trochu polavilo, strasne krce v bruchu a taka nevolnost, to som zatial nezazila ☹ ,
ajka chapem , co to je, mat doma hyperaktivne dieta a byt tehotna, som ten isty pripad, jedine, na ten obed si s nim pospim, inak mi neda vydychnut 😠 ,
ollako- chapem ze chces uz byvat sama, my sme sa stahovali do noveho pred troma mesiacmi, predtym sme byvali so svagrom, mala som tam jednu izbu a kuchynu, bol tam stale neporiadok, vsetko nakope a stale som upratovala,navyse tam chodila stale svokra na "kontrolu", dom este nemame uplne hotovy, ale na prizemi byvame, poschodie nedokoncene, ale miesta je tu dost,a s upratovanim je to tiez nejake lahsie, ale bolo to vytuzene byvanie! 😵

jasterica
9. máj 2010

tehotky ahojteee 🙂 a vsetko najlepsieeeeeee k dnesnemu sviatku 😵 ja som uz vcera od manza dostala kyticku konvalii 😵 vonaju mi tu pod nosom...esteze mi z voni a pachov zle nebyva 😀 vcera sme boli vecer u znamych,najedeli sme sa srncieho gulasu,aj som sa bala,ze mi zle bude,no pohoda 😉
dnes mam veget,varila som vcera a prave nedrzime zasoby vary,bo zajtra na tyzden odchadzame... 😅
vlastne som sa chcela s vami aj rozlucit,letime do turecka-muzik dostal za odmenu z prace taky vyletny bonus 😉 /ideme zajtra a vratime sa v piatok/, vsetko hradi firma-hotel 5 hviezd,all in,stredisko belek,snad sa aj v mori namocim,bazen velmi nechem kvoli myko...predsa len... 😲
aj sa trosku bojim,aby sme vsetko zvladli,aj cestu a aby nenastali volajake komplikacie 😕 ked by to bolo ako doteraz,potom bude vsetko na poradecku 😵
opatrujte sa mi tu,koncom bud.tyzdna sa ozvem...papaaaaaaaaaaaaaa 🙂

cukruska1920
9. máj 2010

Ahojte.....ako sa mate? co nove? ja som stale bez notebooku 😠 bola som v pondelok na poradni, vsetko bolo v poriadku a NT negativny

catrin1
9. máj 2010

ahojte...
tak o tej hyperaktivite dietata bi som tiez vedela rozpravat... 🙄 ..niekedy som k.o z toho mojho pokladika... 😵
jasti stastnu cestu a uzite si to....vsetko bude v poriadku urcite....
cukruska gratulujem k dobremu NT..
jaaj baby ja stale tie antibiotika berem a sa mi zda ze mi ten tehotensky vytok trochu vymizol..myslite ze to s tych antibiotik??ale berem aj probiotika...dufam ze to neznamena ze s abbom nieco neni o.k... ☹

jonki
9. máj 2010

jasti stastnu cestu a uzite si turecko 😉

strelka11
9. máj 2010

jastericka pekne si uzi Turecko,zavidim,hned by som isla 🙂 ,takto si aspon uzijem PNku 😉
catrin hlavne ze tie antiobiotika pomahaju a ze je to lepsie,teraz sa nechystas najblizsie ku doki? ja by som najradcej chodila aspon kazde dva tyzdne na sono aby som vedela,ze som tehu,teraz musim vydrzat az nejakych 6 tyzdnov,teda uz len 3 tyzdne,ale je to nekonecne,pokial necitim pohyby,tak sa mi nezda,ze som vobec tehotna 😵
cukruska gratulujem k dobremu NT 😉

strelka11
9. máj 2010

cukruska takze dalsie testy ta uz necakaju?myslim geneticke?ale kedze si mala vsetko v poriadku,tak asi nebude treba, normalne ti zavidim,lebo mna to este len caka,az v 16 tt a potom este 2 tyzdne cakat na vysledok 😖

catrin1
9. máj 2010

strelka idem tento piatok k dokymu na NT...tak dufam ze vsetko bude o.k a babtku sa nic nestalo....ja bi som najradsej chodila kazdy druhy den keby sa dalo.. 😀

ollako
9. máj 2010

ahojte , tak ako som pisla, ze dnes veget, tak som moc nevydzala a aspom co to, som na dvore porobila...solida, to aspon umyjete dve u nas pouzivaju kupelnu okrem mna este traja ludia, ale nikto , nikto ju neumyje, niekedy provokacne cakam, ci to niekoho napadne, tak nie ani mesiac by ju nikto neumyl a to si nechci predstavit ako potom ta kupelka vyzera, este k tomu je stara , takze to tu spinu ztrojnasobi 🙄...umyjem schodiste vecer rano idem dole a co nevidim, pekne uschnute blato a stopy vedu cez chodbu do brachovej izby 😠, sak som mu vynadala a on, ma na salame...tak som to doobeda este vsetko znova umyvala, ideme z otho porazit...akoby som pri decku nemala ine na robote, som rada, ze si stiham porobit po nom a ie este po debilnom pubertakovi 😠...no uz som nazbierala silu sa vystazovat a mozem vyrazit, ideme s muzikom na nakladany hermelin do miestnej pizzerie 😝...mam tu aj krsniatko, synovca, a uz ma otravuje, ze chce hrat hru cez net a to ma 😝 rokov a nevie citat, hlavne , ze ovlada mys a net 😀

ollako
9. máj 2010

a to ma 5 rokov..

janielka1
9. máj 2010

Ahojte, jasterica šťastnú cestu prajem,určite bude všetko ok a dobre si oddýchnete. Ja som sa dnes vrátila od rodičov,aspoň som si trochu oddýchla. Chodíme tam na víkendy ,lebo by som sa tu na tom byte zblbla. Muža mám tiež furt na v robote. Momentálne sa vidíme len každý druhý víkend tak mám z toho tiež občas nervy. Dneska bola malá taká protivná,že som myslela že jej už natrieskam na zadok. Neviem čo budeme robiť keď sa to malinké narodí. Budeme mať asi viac roboty s malou slečnou ako s bábom. Už mi oznámila,že ona bábetku hračky nebude požičiavať,tak dúfam že zmení postoj. cukruska gratulujem k NT.

kaminka1
10. máj 2010

dobre ranko!baby este spite?ja som len na chvilui, zachvilu musim ist uz s malym von, na obed robim granadir, nieco lahsie, lebo cez vikend sme sa prezrali 😀 , vcera som chvalabohu nasla este tri torecan cipky na nevolnost, tak som si dala a hned mi bolo lepsie 😵 , ja neviem, dokedy ta nevolnost potrva.. 😲

aduliak
10. máj 2010

Dobre ranko tehulky....ja uz zarezavam v praci ☹ kaminka...aj mne je stale zle, chvalabohu uz nevraciam, ale zle mi byva teda riadne 😠 a stale vecer 😠

lilli136
10. máj 2010

dobré ránko baby...
ja som včera nevracala, myslela som si, že teda už to začína ustupovať, ale dnes ráno som zase faxovala 🙂
A od rána mi je nejak divne. Normálne premýšľam, že idem domov z roboty..... nejak ma pobolieva brucho, nemožem obsedieť.... neviem, či to mám považovať, že mám chorobu malých bábatiek - zastavené vetry - alebo čo, ale fakt ledva sedím a žijem...... ☹ ☹
a to ma už nič netlačí na bruchu, keďže už veselo nosím tehu gate, čo som si nakúpila v piatok 🙂

aduliak
10. máj 2010

lilli....mna zase vcera tak tahalo v brusku, ked som si lahla.....taky zvlastny pocit, ze nieco v brusku mam naviac..... 😀

lilli136
10. máj 2010

ja neviem, je mi nejak fakt divne ☹ . A neviem, či to prejde, alebo či sa mám zobrať a ísť domov....
teraz som si prešla 80 km smerom sem, moc sa mi nechce zase sadnúť do auta a ísť znova 80 km domov ☹ .
Neviem, čo mám urobiť....

aduliak
10. máj 2010

lilli....a je ti aj teraz na vracanie? ak ti je blbo, utekaj domov, oddychni si, aj tak sa nedokazes sustredit na robotu!

lilli136
10. máj 2010

adu
nie na vracanie, len ma nejak hrozne tlačilo brucho a z toho mi bolo zle......ale tuším to trošku ustupuje... uvidím. počkám do obeda, keď tak si zoberiem 0,5 dňa dovolenku a pojdem domov...

a začínajú ma pobolievať krčné mandle... do kelu... dúfam, že nebudem chorá..... už čajíčkujem, medíkujem, dúfam, že to pomože.... ževraj tuším sa možu nejaké homeopatiká na prechladnutie.... neviete aké a či???

aduliak
10. máj 2010

homeopatika sa mozu v tehu vsetky.....tie nazvy si nepamatam, ale urcite ti v lekarni poradia....
brusko ta mohlo tlacit z roztahovania maternice....

lilli136
10. máj 2010

asi nejaké skúsim, nech to zastavím skor, ako mi to prepukne v plnej kráse ☹

a ani som Vám nestihla odfotiť cez víkend, aké oblečko som si pokupovala v piatok - kúpila som si dva zvršky /topy/, dvoje nohavice a jednu riflovú sukňu. Všetko je úplne super, pohodlné a vyzerá to fakt pekne... tak som rada 🙂

cez víkend som inak veľkú novinu na deň matiek oznámila aj mojej mame - že jej oznamujem na deň matiek, že bude v novembri babkou 🙂 🙂

a dnes som si vyplnila kupon do DM-ka, a pojdem si pre tú knižku "výhod" pre nastávajúce maminky... tak som zvedavá, čo tam bude za zľavy...

aduliak
10. máj 2010

vidis, aj ja mam karticku do DM (ze som v nejakom klube ci co)....a o tu knizku treba poziadat? 😀
jej....tak to musela byt mamina strasne rada! taka novinka v taky pekny den! 😀 moja mama na mne videla hned v 5.tt, ze som nejaka ina a hned mi hovorila,ze som tehu 😀

lilli136
10. máj 2010

adu toto je iná než tá kartička, čo máš...
pojdeš do DM-ka, vypýtaš si formulár, že chceš tú knižočku výhod pre "mamičky čakateľky"... oni ti dajú formulár a keď vyplníš hneď tam na mieste, tak dostaneš od nich knižočku s nejakými zľavami na krémy tuším a vitamíny a také hovadinky pre tehotné....
a to isté sa potom robí, keď už sa ti narodí mimi - to im len doplníš do toho formulára dátum narodenia mimi a dajú ti zase taký "box" s nejakými vzorkami + zase kartičku so zľavami na plienky, výživy, mlieka a tak....

alebo choď na stránku dmdrogeriemarkt a tam je ten formulár na stiahnutie... vyplň v poho doma a dones im ho s tehu knižkou do DM-ka a mali by ti obratom vydať tú knižočku....

len si nezabudni so sebou zobrať tehu knižku, lebo tú budú kontrolovať.....