November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
☹ ahojte,tak ja sa hlasim, ze uz k vam nebudem patrit, ale sem tam vas pridem len tak kuknut ☹.Drzala som sa celkom statocne, ale len pokial som nevosla dokymu do ordinacie, potom to uz islo so mnou dolu vodou.Doky nevidel v maternici nic,ale strasne ma to tam bolelo, potom ma vysetril rucne, ze kde ma to boli, ja som ani nedokazala poveday kde, bolelo ma vsetko.Zobrali mi krv a ze zajtra budu vysledky, ak HCG rastie, je to mimomaternicove a sup do nemocnici na cistenie,ak nerastie, tak vraj samo odide ☹,nejako ma pokusal sa poucit co mam robit, ale to som uz revala a utekala od neho prec.Esteze bol MM so mnou, asi by som to nezvladla.Teraz cakam a chodim na WC a pozeram ako ide vsetko zo mna von. ☹ .Neviem preco nam to Boh spravil,sak nie somaz tak azla, aby nam toto spravil,ci ano???
Babenky vy sa drzkajte, verim a dufam, ze vas nic taketo nepostretne a ze v novembri si budem pozerat vase albumiky.
Mozno raz budem v roku 2011,mozno.
zabka je mi to luto 😔 😔
lubi tak dobru a drzim palce zajtra k dr..🙂
zabka je mi to velmi luto, ale neboj, urcite sa to nabuduce podari, aj ked lahko sa to hovori, musi to byt sklucujuci pocit, zelam vela sil 🙂
zabka 😢 😢 na takéto sa ani nedá čo povedať..prajem ti len veľa síl,aby si to zvládla čo najlepšie ako sa ti bude dať,a verím,že nabudúce sa všetko podarí so sťastným koncom.V mojom okolí mám pár báb s podobným osudom a teraz si užívajú krásné bezproblémové tehu 🙂
moc ti držím palce,a v myšlienkach sme s tebou...
zabka: ☹ 😢 😢 presne ako píše funlucy neviem čo by som ti napísala aby ti to aspoň trošku bolavé srdiečko zahojilo..je mi to veľmi ľúto.. myslím na Teba... neboj sa všetko bude dobré..
asinedka: pozri moju profilovú fotku a kukni motto.. 😉
zabka drzim palceky, aby si mala vela teraz sily a verim, ze raz sa to poradi a budes sa tesit aj ty...
elkazu: vítam ťa medzi nami..som si ani nevšimla.. 😉
☹ zabka, je mi to ľúto fakt.. 😖 ale verím, že sa vám čoskoro podarí znovu niečo "zamiešať" 😅 a ešte stíhaš urobiť vianočný darček 😵 ináč kľudne sa k nám môžeš hocikedy pridať a hneĎ keď sa ti podarí znovu otehotnieť, tak daj urýchlene vedieť 😀 😀
moniqe - to motto si tam mala aj predtým??!! joooj ja sa tým riadim už roky a dosť to pomáha 😵 😵
baby ja zaspááááváááám 😔 jak to tu vydržím do 19 h? kde ste dnes všetky?čakáme celé nedočkavé na výsledky-viem,že viaceré mali ísť dnes na sono-ja sa chystám zajtra.
Dnes mi bolo 1x ráno tak divne,ale našťastie som negrcala-ešte že nieje nikomu v robote divné,že nepijem kávu-aj teraz sme oslavovali říďovu 40-tku a mi naliali víno,že pi,ty môžeš najviac šak si neni autom 😀
kolegyňa doniesla časopisy mamina,ani to nieje nikomu divné,že si ich od rána študujem 😀 no,mám to ja nevšímavé okolie,ale zase je to dobre,aspoň mám pokoj
😀 😀 mne ešte vôbec absolútne nikdy nebolo zle za celé moje tehotenstvo 😀 a dnes mi nabehol v profile už 8tt 😲 😨 to užž???
funlucy - ja idem na vyšetrenie až v streduuu.. 😖 sa neviem dočkať už!!
- ty máš ale kolegovcov.. možno si to aj všimli a ohovárajú ťa poza chrbát 😀 😀 😀
- ja kávu nepijem, ani alkohol.. tak si to ani nemajú ako všimnúť.. ale keďže to chceme ešte pár týždňov držať v tajnosti tak mi to vyhovuje 😉
ale prosím ťa asinedka,ja tu mám buď také mladé uchá,oni nemajú čas,musia hrať divoké kmene,poker,farmu a podobné záležitosti 😀 alebo staršieho už mu ide na 50 r.a ten na moje časté chodenie na záchod zahlodil,že či mám krámy 😀 inak sú akože v pohode,len ich vyrušuje zdvihnúť hlavu od PC
prosím ťa ty v akej oblasti pracuješ, že "musia hrať kadejaké hry??!!" 😀 😀 😀
zabka velmi ma to mrzi ☹ , drzkaj sa moja, neboj nabuduce sa to urcite vydari 😉 ,
teraz mi aj blbe pisat, ze konecne mi ciarka zosilnela na testiku a ze sa z toho velmi tesim, 😵
my sme taký dispečink-kde nám volajú motoristi v núdzi-poruchy,havárie atď..,no a keďže dnes našu pomoc zatiaľ veľa ľudí nepotrebovalo (klop-klop) tak je čas aj na takéto veci,nezakazujú nám to..sedieť tu musíme,tak čo budeme robiť?Každý si využije voľný čas podľa seba 😀
Dnes máme konečne taký voľnejší deň,ale celá zima bola taká že sme sa nestíhali ani najesť,každý tu po nás len vrieska,sťažuje sa,vyhrážá-(áno pane,ja môžem za to,že vaše auto sa pokazilo) nekonečné čakačky ľudí čo sa snažia k nám dovolať..fakt na povraz-alebo lepšie-seknudovú výpoveď 😠
fuj,nechcem si to radšej už pripomínať..je to tu drsné,ale verííííím že už sa mi pobyt na "psychiatrii" bude končiť 😉
asinedka: to motto tam mám od 30. sep 2007 ale teda riadím sa ním celý život!!! 😀
ollako: tešíme sa s Tebou zo silnej čiaroky 😉 🙂
ja čakám čo napíše lubi ona dnes mala ísť na kontrolu..
funlucy: jáj trošku poznám, len ja som robila v poistovni a teda tiež nič moc. ..ľudia si neuvedomujú, že si tu pre to aby si im pomohla alebo poradila a za to nemôžeš..ale vieš ľudia sa chcú vysťažovať vynadať si a ty si prvá po ruke.
a hlásim, že mi dnes prišlo zle. nevracala som ale normálne mi bolo všelijako..na odpadnutie od hladu, potom zase zle na vracanie a to som len suchár zjedla ráno a furt som ho cítila v hrdle, že čochvílka vybehne zo mňa..no fuj.. 😒 😅 ale to bolo nič oproti tomu čo ma asi len čaká.. alebo mohlo by byť toto tehu také pohodičkové 😀 vôbec by som sa nehnevala. 😉
ahojte dievčatá, už dva týždne Vás čítam a dúfam 😕
v piatok som bola u dr. TEŠÍÍÍMEEE SA 😝
danula2: super tešíme sa a GRATULUJEME... 😉 a už nešpehuj len ale aj píš.. 😀
danula gratulujem 😵
tak dnes to tu mame smutne ☹ ☹ zabka drzkaj sa, mrzi ma to ☹ neboj nabuduce to urcite vide...
moniq mne je dnes takisto 😝 hladna ako pes, najem sa a zle 😝 😝 bleee nevracala som este, ale vela k tomu asi nechyba 😝 😀
ollako super ze ciarka je silnejsia 😉
danula gratulujem 😉
tiez cakam na spravy co mali ist dnes k dokimu....tak sup sup piste 🙂
jééj danula super 🙂 takže to máš už aj potvrdené,paráda.Monique,veru pravdu máš,najhoršie je,že my ideme non-stop,takže sviatky,piatky,vianoce,veľká noc,nočné...ble..ja tu robím v BA už 3 roky + predtým 4 v Prahe,takže by som si tie "2 roky prádznin" už naozaj zaslúžila ☹ poľutujte ma aspoň,alebo mi povedzte aká som sprostá...
funlucy aj ty si uz bola u lekara??
ja sa chystam v piatok, ale asi este radsej pockam
ollako,ja sa chystám zajtra,dúfám,že tam bude 😅 lili24 ty si jakááá kočka,pozerala som tvoje albumy-máš krásnú rodinku 🙂 a tiež sa mi páčí tvoja farba vlasov -posledný album-aj ja chcem takú 😎
Ahojte kočky Juj zabka to ma veľmi mrzí moja No ja mám dnešné vyšetrenie za sebou No a ani neviem Asi ešte horšie ako pred týždňom Teda na sone zas nič iba že asi niečo v tej maternici je No ale vôbec nič nevidel Takže mi vzali zas krv na nejaké onkoremarky No mne stačilo vidieť slovo onko a som vystrašená na smrť Do toho ešte nejaký Titer HCT takže žienky ja vôbec neviem Neviete čo to je ten Titer nešťastný???V piatok mám prísť zas na sono tak som zvedavá
lubica ahoj a kedy si mala posledny menzes? co su to za vyrazi neviem skus cez google
jankááááááááááááááááá ááhoj,dojdi sa k nám ukázať aj s tými jednovajkovými dvojkami 😵
lubi: to čo ??? akože by si nebola tehu a mala niečo iné?? však testy ti ukázali, že si tehu a že by ti nič nevidel? V koľkatom by si mala byť tt. Moja verím, že všetko bude v poriadku. Neboj sa. Na nete som si našla ale neviem to 100% že to titer HCT môže byť virus.. teda asi Ti z krvi budú zisťovať, že či nemáš nejaký vírus? no neviem to isto to som si vygooglila..ja tiež keď neviem tak furt googlim a potom sa bojím.
Mysli pozitívne možno je ešte skoro aby bolo niečo vidieť.
lubka tak to fakt nechapem, ze nebolo nic vidiet na sone, ale neboj nebude to nic vazne,ale nechapem, ved na sone to musi byt uz vidiet, no drzim palce, inak aj u Vas je teraz taka chumelica?to akoze ta zima neprejde???? 😨 😨 😨

Ja idem už hajať aby som bola zajtra fit Dám vám potom vedieť ako u dokiho Dobrú kočky