icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

me5
10. máj 2010

lilli - to je skoda - my mame v zasadacke taky velky gauc a obcas tam vylihujeme na porade.

co sa tyka dovolenky - tusim sa ti nic neskracuje, praveze pocas celej materskej sa ti dovolenka zbiera. ale to vyuzijes hend po nastupe do prace a male drobca do skolky 😀

funlucy
10. máj 2010

čaute kočky,vidím,že tu zase rozoberáte dobré témy 🙂 Inak neviem čo bolo včera vo vzduchu,lebo aj mňa večer chytili nenormálne kŕče,dole naľavo v boku..ani neviem čo tam je..ledva som sa doplazila z kúpeľne do izby..že by sme mali fakt tie zastavené vetry? 😕
Dnes ma zase naplo pri čistení zubov ,ale som to nejak rýchlo rozdýchala.Lili,keď ti je blbo ber dovču,musíš si oddýchnuť.Kde si nakúpila tie super veci?Daj avízo,aj ja už nutne potrebujem tehu gate.
Ollako,tak s tým upratovaním by porazilo aj mňa,ja som tiež taká blbá,že donekonečna po niekom upratujem,ale zase pozitívne je,že sa blíží čas vášho odchodu,a potom nech im tam vybuchne aj bomba 😀

lilli136
10. máj 2010

tak to u nás nehrozí nejaké vylihovanie - my musíme makať jak šroby 🙂

funlucy
10. máj 2010

inak aduliak,pekné kočíky,idem naštudovať..lebo ja budem mať v tomto smere minimálne maturitu,takže sa skôr nechám ovplyvniť vašimi skúsenostiami a doporučeniami 😉

lilli136
10. máj 2010

jéjda baby, keď čítam, aké máte problémy pri spolubývaní so svokrovcami a podobnými spoluobyvateľmi, tak nie je nad to bývať sami..... v takýchto chvíľach si to neskutočne vážim 🙂 🙂

funlucy
kúpila som si to tu, v BA, pýtala som sa tetušky, čo tam predávala - vraj sú to slovenské výrobky - šité v Piešťanoch a Trenčíne, tak som rada, že som aspoň podporila slovenskú výrobu:

kúpila som si toto tričko:
http://www.ma-ma.eu/?page=shop&cat_id=1&id=375&...
túto sukňu riflovú:
http://www.ma-ma.eu/?page=shop&cat_id=4&id=414&...
a nohavice:
http://www.ma-ma.eu/?page=shop&cat_id=3&id=331&...
a potom ešte jedny také obyčko čierne...
všetko sú také slušné veci, lebo ja také potrebujem do práce....
ale určite si ešte nejaké budem potrebovať dokúpiť.
len sa mi zdá, že tých obchodov nie je veľa. a tie, čo na nete pozerám, tak niektoré tie veci vyzerajú, ako keby vypadli z balíka z humanitárnou pomocou ☹. Také nejaké len handry vyťahané
☹ ☹

funlucy
10. máj 2010

lili,my sme boli minule v auparku po tej inchebe,boli sme pozrieť v H&M pýtali sme sa na tehu veci a predavačka hovorila,že u nich nie,ale vraj v Eurovei majú celé oddelenie 😵 tak budem musieť ísť na prieskum 😎

hviezdickamaria
10. máj 2010

lilli krasne vecicky, hlavne to tricecko sa mi paci 😎

lilli136
10. máj 2010

no skúsim vybehnúť aj niekam do HM ka napr...

hviezdicka
to tričko je fakt úžasné. Je hrozne pohodlné a naozaj krásne sedí. keď som ho obliekla na tehu gate, tak ešte aj tak pekne oboplo bruško... a k tým šedým nohaviciam vyzerá fakt super..... som normálne zvažovala, že tam ešte nabehnem, či ho nemajú aj v inej farbe, ale pozerám, že na nete majú len bielu... 😒

hviezdickamaria
10. máj 2010

dievcata myslim, ze sa mi az teraz zacina tak riadne roztahovat maternica, az teraz to zacinam citit 😀 jupiiik 😎 teraz si hrejem fajnu slepaciu polievku, vcera som si 3x naložila, ale druhe jedlo som uz nezvladla 🙂 taku fajnu som navarila 😅 😅 😅

do HMka a CA chcem ist aj ja... len neviem kedy sa dostanem do KE 😒

rozpravocka
10. máj 2010

Ja som tiez bola v tom ma-ma obchode, ale vtedy tam bolo tak strasne vela ludi, ze sa mi tam nechcelo prehladavat. A takisto dat 30e za tricko, sa mi zda trocha moc. Ale v sobotu som bola aj ja trochu posliedit a nasla som tehu oblecenie v c&a a v peacocks v auparku , okrem oho v auparku su este dva original obchody s tehu vecami - mutti a mothercare, a takisto v H&M v eurovei maju nejake tehu oblecenie. A ako som uz predtym pisala, take veci na doma alebo len tak po vonku zozeniete aj na mileticke a v exkluzive pri byvalom kine tatra. Prajem vesele nakupovanie.

funlucy
10. máj 2010

rozpravocka-súhlasím s tebou 🙂 budem musieť to ísť pokukať osobne a hlavne poskúšať,lebo takto cez net sa bojím nakupovať-na modelkách to vyzerá super,ale teda na mojej "sexi" mamutej postave 😀 to by mi ani to vreco nesadlo!

wiwi22
10. máj 2010

ahojte babule....
dufam, ze ste si uzili vikend 🙂
ja som mala vcera trosku spinenie aj som sa zlakla ale vecer uz bolo vsetko v poriadku doteraz tak dufam, ze to nic vazne nieje.....

tie kociky sa mi pacia 🙂
ja som bola vcera s maminou popozerat po obchodoch a v mothercar som si kupila tehotenske podprsenky 2ks za 16,90€ takze ak by mal niekto zaujem, su bavlnene a velmi prijemne na nosenie...
A kupila som prve ponozticky do vybavicky 😀 velmi som sa tesila i ked drobcovi budu dobre asi az ked bude mat rok 😀 😀

hviezdickamaria
10. máj 2010

ahoj wiwi ta co tu kazdy spini... 😕 pekne ponozky 😀
joooj ja sa uz neviem dockat poradne 1.6. naposledy som bola 8.3.!!! ta viete si predstavit ako sa tesiiiiim 🙂 🙂 🙂

zuzana134
10. máj 2010

ahojte,všetkým gratulujem,🙂 a pridávam sa kvám,termín mám vraj 26novembra ale nepamatám si poslednu menštruáciu tak to neni isté,kedže som ešte vTaliansku,prvé vyšetrenia prebehli tu,som počula aj srdiečko,fakt krásny pocit,17 mája mám vyšetrenie,či bábo nemá nejaku chorobu,tak dufam,že to dopadne dobre a od juna som už na sk,kedže rodit chcem tam,tak vám držkám palce a som rada,že to mám ským zdielat,kedže je to prvé bábo 🙂

me5
10. máj 2010

wiwi - chutne tie ponozky. my mame zatial od kamosov body s napisom I love DAD. som sa smiala ze tata je preferovany este ani drobec nie je na svete. 😀

me5
10. máj 2010

vitaj zuzana medzi nami. neboj je nas tu viac takych, co cakame prve babo, takze tu rozoberame fakt vselico 😉

gaja
10. máj 2010

jémine, to sú krásne ponožky.. kde si to presne kúpila? u nás v Pieščanoch to asi mať nebudú.. ako obyčajne.. tu neni nič.. som smutná z tohoto mesta.. tu sú len kúpeľné ceny.. inak nič.. ☹

k tým detičkám.. my čakáme druhé dieťatko, ale vo veľa veciach sa cítim ako prvorodička.. takže 😵

funlucy
10. máj 2010

😀 😀 jááj gaja,ty zas ideš..som mala taký útlm,skoro mi hlava padla na klávesnicu,potom že kuknem na koňa a tam zas tvoja hláška,hneď ma to prebralo.

wiwi22
10. máj 2010

gaja - kupila som to v H&M

funlucy
10. máj 2010

ja som teraz dostala výplatnú pásku a zistila som,že tam mám ešte 38 dní dovolenky 😀 😀 huráááá.No a keďže mi ju nepreplatia tak môžem v auguste skončiť.To bude žúžo 😎

gaja
10. máj 2010

jémine.. že 38 dní dovolenky.. ty si jak môj muž.. toho minule nahnali na nútenú dovolenku, lebo že má ešte z roku 2008.. xixi..
a že čo si ju nevybral, tak im povedal, že šak stále nemá kto robiť.. 😝 ale ten sa strojí, že celý december zostane s nami doma. Len neviem, či nebude viac na nervy jak na osoh.. xixi.. šak chlapi 😀 😎

v hmku? som tam bola náhodne tento mesiac, respektíve len tak prefrčala. slepúšik.. mala by som asi viacej mrkvičky papať alebo čo.. ešte sa hádam dostanem.. to sú také univerzál aj pre dievča aj pre chlapca.. no lúbia sa mi 😀

inak funlucy.. keď budeš toľko doma a budeš mať už všetko tip top vyupratované a strašne by si sa nudila, tak ti zverím aj moju domácnosť do rúk...

funlucy
10. máj 2010

gaja-teraz hovoril kolega,že jeho kamaráta policajta poslali tiež na mesiac na nútenú dovolenku lebo že tam mal dovču ešte z roku pána 😀 u nás je to presne tak,že tiež nemá kto robiť,ale ja už tá blbá nebudem 😠 dnes som sa dozvedela že končí kolega k 25.5 a keď mu dajú na dohodou čo určite dajú ,(lebo s vedúcou veľký kamarát a vraj chce odísť do Anglicka) tak by ma ako píše hviezdička v bežnom živote drblo,ale teraz mi to bude jedno 😀 To že ostanú v non-stop provoze 4 ľudia,kde sa robí systémom denná nočná-dva dni voľno ja už pokrývať nemienim..nočné mám zakázané a 12-ky v kuse ťahať nebudem,to idem radšej na PN 😠
No gaja,uvidíme či mi bude stačiť to voľno,lebo nás bude čakať veľké sťahovanie z BA,nejaké prerábky u našich,chystanie výbavičky atď..takže neviem,neviem..či stačím vydýchnuť,ale veľmi sa na to teším. 🙂

gaja
10. máj 2010

veď ja mám muža policajta... 😀 mu povedali že by mohol byť doma tri mesiace 😎

me5
10. máj 2010

gaja - neviem neviem, byt 3 mesiace v kuse s muzom doma - to uz je isty rozvod 😀 😀 😀 alebo vrazda
predsa len je fajn, ked sme si vzacni 😉

funlucy
10. máj 2010

no vidíš,jakého muža zákona budete mať doma 😎 To bude v PN bezpečne 😀 malého to zatiaľ nechytilo?

gaja
10. máj 2010

no veď teraz mu čosi nanútili, na dovolenku bude potrebovať, keď bude škôlka zavretá si zoberie ale týždeň a voláko pomaly pomíňa 😀
a vraj po narodení bubáka si zoberie mesiac.. ja sa obávam aj toho mesiaca.. bude nevyvenčený ohučaný plačom... bude mrchavý.. já ho znám... Zas na druhú stranu, každá pomoc sa zíde. Aspoň so starším..

me5
10. máj 2010

pocujte, moze byt uz v 16tt na 3D utz vidiet pohlavie? ja som velmi zvedava. akurat som zistila, ze drahy nebude moct ist s nami, tak len doma pokuka videjko, mu budem musiet vsetko vysvetlit 😉

funlucy
10. máj 2010

já ho znám,já s ním žiju 😀 len nech si to doma užije,jak sa bude tešiť naspäť do roboty,to bude motivácia 😀 dočkaj,jaké prémie ti donese 😀

hviezdickamaria
10. máj 2010

me5 akurat dnes som citala tuna na MK ze v 14tt uz videla pipika jedna doktorka jednej tehuli 😎 takze bystre oci 😀 😀 😀

lilli136
10. máj 2010

baby, to je zas dnes den ☹ ☹ . Jasné, veď je pondelok....
idem si dať čokošku na nervy...

inak ak by ste si mohli vybrať, tak čo by ste chceli? dievčatko, či chlapca??
ja som za DIEVCATKO 😀