icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

cukruska1920
12. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 dobra haluz

cukruska1920
12. máj 2010

baby pribrali ste od zaciatku tehotenstva? ja mam stale rovnako 😕

hviezdickamaria
12. máj 2010

ja som pribrala 1 kilecko 😎

cukruska1920
12. máj 2010

ja nic... cakam kedy sa to rozbehne

hviezdickamaria
12. máj 2010

jedna moja kamoska pribrala za cele tehu 5kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andrea_stella
12. máj 2010

fuha to je malinko, moja znama zas 13kilo, ale to vsetko hned po porode islo dolu...ja som zatial tiez pribrala iba 1kilecko🙂

cukruska1920
12. máj 2010

mne povedala sestricka na poradni ze by sa malo pribrat max tak 10-12kg

gaja
12. máj 2010

jáj, krásne fotky.. jaké ste obe štíhlunké.. ja už som tam bola gulatšia od vás.. no a teraz..
xixi
no tak aj ja odfotím večer to brucho a hádam pridám...

ja som pribrala tiež cca 13 kg v prvom tehu.. hovorí sa že optimum je 11-15 kg..
ostalo mi po pôrode 6, počas 6to nedelia išlo dole až kilo a potom ani ťuk... a držala som sa +5 kilov asi dva roky a minulý rok som cez leto pribrala také dve kilečká.. xixi..

no...a čul som sa vážila v sobotu a mala osm +1.. ale dva dni predtým som mala +2, ale to som sa cítila neskutočne opuchnutá.. takže ked som odpuchla tak som mala +1 😀

5 kg? kusa málo.. ved bábo má tak zhruba 3,5 kila.. teraz plodová voda to je kilo aj niečo, placenta a zvýšený objem krvi.... a zadržaná voda.. tá muslea prísť z pôrodnice jak z redukčnej diety 😲

hviezdickamaria
12. máj 2010

no ja tiez nechapem, ale ona je cely zivot buchticka! 😕

gaja
12. máj 2010

hviezdickamaria - lúbi sa mi fotka s názvom "po dvoch kuracích nožkách" xixi.. ako keby som videla seba navalenú... 😀

hviezdickamaria
12. máj 2010

😀 😀 😀

lilli136
12. máj 2010

baby, tak som sa na obed napráskala, že Gott sei dank za tú sukňu "na gumičke" ,čo mám dnes na sebe

😀 😀

a tak keď už spomíname na časy svadobné, tak tu sú moje:

http://ljenocka.rajce.idnes.cz/Svadba/

strelka11
12. máj 2010

krasne saty si mala lilli 🙂 krasna svadba 😵 😵 😵

hviezdickamaria
12. máj 2010

jeejo 🙂 kraasne fotky, to ste fakt rozbili svad. pohare????? 😕 no jake ste vsteky šumne, neviem preco si nedate profilove fotky 😕 😎 😉

lilli136
12. máj 2010

ďakujem strelka...
a som zabudla pochváliť hviezdičku a gaju - kráááásne ste boli 😀 . teda určite aj ste, ale myslím v deň svadobný 😀

gorka
12. máj 2010

ahojte,som tu nova,chodila som doteraz na forum rodinka,ale rada by som sa pridala aj k vam..
my cakame nase vytuzene prve a dufam,ze vsetko prebehne ako ma..
o tyzden ma caka dalsia kontrola u lekara..
nevolnost uz tiez ustupili,tak si tehu zacinam uzivat 🙂

lilli136
12. máj 2010

hviezdicka
odpili sme si z nich jeden jediný raz, položili na zem a potom zaduli vetry a bolo po pohároch 😀 😀 . Ale tak črepy sú šťastie, tak som si povedala, že kašlať na to, aj keď som si ich chcela ponechať..... no tak sa alkáč vo mne nezaprel a pila som z flaše 🙂

ja nejaké foto vyštrachám do profilu, nech tam dačo mám, ale nejak sa mi doma nikdy nechce hladat - lenivá som 🙂

gaja
12. máj 2010

lili krásne fotečky.. šak ty si mohla ísť na miss.. vysoká, štíhlunká, zaujímavý fejs, vlasy...

vitaj gorka.. hoď údaje 😀 a pridaj rovno aj krvnú skupinu 😀

lilli136
12. máj 2010

gaja
tak teraz som sa pobavila xixi 😀 . ale ďakujem 😀

gorka vitaj, napíš čo to o sebe 😀

hviezdickamaria
12. máj 2010

oojoooj k nam ide znova nejaka nepekna bóuže 😀 😀 😀

gaja
12. máj 2010

u nás pršalo, zrovna ked som bola na obede a išla z obedu.. som troška zmokla (možno podrastiem - veď z májového dažďa sa rastie) Len dúfam, že nie moc do šírky 😀 😀

strelka11
12. máj 2010

vsetky nevesty su pekne 🙂 🙂 🙂
u nas v Martine je ako keby bol april chvilu je zamracene a chvilu svieti slniecko,zacina mi to liest na nervy,lebo akurat ked mam vychadzky o 14hod,tak sa zatiahne a vyzera,ze ide prsat 😠 😠 😠

hviezdickamaria
12. máj 2010

gaja az teraz som si vsimla ako sa ty vlastne volas 😕 to vazne? super nezvycajne meno podla mna 😉 😎

andrea_stella
12. máj 2010

Ahoj Gorka, vitaj, ja som tu tiez nova od vcera, je to tu super, aspon takto mam spojenie aj s tehu zienkami a daju sa tu dozvediet same nove zaujimave informacie 🙂 vela stastia prajem 🙂

gorka
12. máj 2010

tak volam sa Mirka,mam 29r.zijem v de asi stvrty rok,
odilsa som sem za uz teraz manzelom,on je slovak,ale zije tu uz cez devat rokov..
na zaciatku tehotenstva som mala problemy so spinenim,ale momentalne je dobre,tak dufam,ze sa to uz nezopakuje a tehu prebehne bez problemov

hviezdickamaria
12. máj 2010

neboj gorka, jasne ze bude vsetko dobre a my to uz v tejto zostave , alebo vacsej dotiahneme do stastneho miminka 😅 😵

gorka
12. máj 2010

lili,kukla som tvoje fotky zo svadby,bola si pekne nevesta a nech vam tie crepy z pohara,prinesu to najvacsi stastie v podobe krasneho vonaveho babatka

gorka
12. máj 2010

strelka aj ja som z martina,aka nahoda

cestovatelka
12. máj 2010

jaj; clovek vas nestiha citat 😉

andrea_stella
12. máj 2010

Gorka ja som zas v UK 🙂 ale len 5mesiacov, odisla som sem za priatelom, kt. je tu uz 6rokov, lebo mi bolo smutno bez neho a ani sme sa nenazdali a uz je malinke na ceste 🙂