icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moniqe3
16. mar 2010

ja pre istotu ani spať nemôže v noci.. stále len premýšľam a nechce sa mi spať... aj sa ráno zobudím vyspatá a to som celú noc bola stále hore..a 3x na wc!!! kokos to nie je normálne..som naschvál nepila aj keď som bola smädná ale nech nechodím furt na záchod..a neviem kde sa to vo mne furt bralo. Keby len cvrknutie ale to bolo jak keby som melón jedla.. 😅

aj dnes ráno mi je na grc a mám taký čudný pocit v žaľúdku a čudnú pachuť v ústach.. 😒 😖

baby to vysoké ASLO sú biele krvinky či čo??

madeline
16. mar 2010

moniq - ASLO = antistreptolyzin O, t.j. protilátky proti streptolyzinu O (streptolyzin O je látka obsiahnutá v bunečnej stene streptokokov). Zvýšená hodnota ASLO nie je diagnóza, je to len laboratórne vyšetrenie, ktoré zapadajúc do mozaiky ostatných príznakov môže dotvárať klinický obraz niektorej diagnózy. Vyššia hodnota ASLO hovorí o prekonanej streptokokovej infekcii.

moniqe3
16. mar 2010

madeline: oou ďakujem.. a ty máš aké vzdelanie? 🙂

madeline
16. mar 2010

moni - ekonomicke, ale Aslo sa ma dotyka, takze co to som si nastudirovala 😉

moniqe3
16. mar 2010

madeline: ja mám tiež ekonomické ale nenávidím účto..kvôli profke zo strednej.. 😎

ja som chcela byť herečka.. 😀 😀 ale nemohla som ísť na konzervatórium, lebo som nevedela hrať na nástroj /čo bolo povinné/ a tak som išla na OA Račianskú a že reku potom pôjdem na vysokú na VŠMU ale tam ma nezobrali, že však čo chcem byť herečka keď som chodila na ekonomickú. Pritom som 7rokov chodila na dramaticky a venovala sa divadlu a ostatným umeleckým činostiam.. tak som bola z toho sklamaná, že som na 2.rok neposlala prihlášku na VŠMU a išla robiť. Ale oni zo 800záujemcov aj tak berú 6dievčat a 6chalanov a to väčšinou len z konzerv. alebo po známosti a ostatní len prispievajú vysokou sumou, lebo VŠMU má najvyššiu sumu za prihlášku na ich školu.

Tak a som sa tu vysťažovala môžem ísť ďalej 😀

madeline
16. mar 2010

ja som chodila na gympel a chcela som ist na psycholu, ale v Blave bola hrozna tlacenka - z 2400prihlasenych brali 80 ludi, pricom 40 bolo z BA (akokeby vsetci inteligenti zili v BA) a tak som sa dostala na fakultu financii a uspesne ju ukoncila, ale nerobim v tomto odbore 😉

moniqe3
16. mar 2010

no ja mám prerušené štúdium na UK na liečebnej pedagogike.. 😉 začala som študovať neskôr.. najprv som si trošku odpracovala..ale keďže toto je len denné štúdium musím to inak doriešiť...

madeline
16. mar 2010

ja som si dala zavazok, ze ja tu psycholu raz vystudujem, ved je aj univerzita 3-tieho veku 😀

moniqe3
16. mar 2010

madeline: no ja mám spolužiačky čo majú cca 35rokov.. môj tatko v 47 dokončil popri robote právo a moja babaka v 70rokoch sa za dva mesiace naučila po nemecky a teraz robí aupair v rakúsku..stará sa o starých ľudí.. 😀 takže ja hovorím, že ak sa chce študovať sa dá v každom veku. 😀

madeline
16. mar 2010

tak babka je dost dobre, ale aj tato, mam svetle vzory 😉 no ja mam kolegynu, ktora ma 37 a ked nieco nevie na pocitaci, tak sa vyhovara na to, ze mladi to maju jednoduchsie, ze jej sa uz neoplati sa zacat ucit, pritom keby chcela tak klasica praca s PC sa da zvladnut lavou zadnou, ale tak to je pohodlnost 😠

lubica69
16. mar 2010

Ahojte žienky Moni tak držím palčeky nech je lepšie Kami tak ty si len pekne cez obed zdriemni Madeline a kam na gympel si chodila?Ja na Mládežnícku Som rada,že je v tejto téme aj niekto z bližšia Babky z BA sa už dohadujú na spoločné nákupy kofoly a tak Fakt Zuzi ako si dnes dopadla u dokiho?

madeline
16. mar 2010

lubi - ja som chodila na horny (Tajovskeho), hej aj ja som rada, ze niekto z okolia, lebo v mojej prvej teme su takmer same kosicanky a tu blavacky, ale tak nestratime sa 😉

kaminka1
16. mar 2010

baby zachvilu sa ulozim, spapala som zase rajcinovu polievocku 😵 mnam!(ale ta tema tu uz bola...), neviem fakt mi robi dobre na zaludok,inak aj ja som chodila na gympel, ale v Topolcanoch a potom prirodne vedy v Bratislave, od skoncenia VS som este nepracovala v mojom obore, spolu s drahym sme pracovali v zahranici...

moniqe3
16. mar 2010

kamink: ja už sa teraz idem uložiť ..idem aj dcérku donútiť spať..ja už by som od rána spala.. 😀 zajtra si urobím aj ja paradajkovú. 😉 dnes ale nemám na nič chuť..

lubica69
16. mar 2010

Madeline jasné,že nestratíme Veď aj Zuzka je od Brezna No mne sa teda dnes vôbec nechce spať Konečne ma prešla tá únava Idem s malým von na dvor Je krásne svieti slniečko a kopa sniežiku ktorý sa určite o chvíľu roztopí tak musíme využiť Tak my sme tu také gymplovky Ja som hneď po škole skúšala výšku v Prahe ale nedokončila Tak som tam ostala pracovať Potom Uk Ale doma je doma😀

zuzkap2
16. mar 2010

Ahojte, tak som spat od Dr. 😀 Tehu mame potvrdene a vsetko je v poriadku, som presne 6+1 a dokonca som videla aj fazulku 🙂 Na dalsiu kontrolu som objednana na 6.4

misinn
16. mar 2010

ahojte...vsetky ktore ste tu ste babo robili asi vo february?

lubica69
16. mar 2010

Zuzi tak supeeer misinn áno

misinn
16. mar 2010

ok, len som sa chcela informovat, dakujem.. 😉

elkazu
16. mar 2010

Ahojte, ja sa dnes neviem akosi rozhybat. Skoro nic urobene, ani varit som nemusela, lebo je od vcera. Este ze male spi a tak mam tazku pohodu. Zuzka, gratulka k uspesnej prehliadke a dufam, ze uz budeme pisat len same pozitivne spravy. Inak sa sa tiez zaradujem ku gymplackam 🙂 a Kaminka pozeram, ze sme susedy 😉.

grelu
16. mar 2010

Ahojte...ja som si dnes rano robila len tak pre istotu test a 2 ciarky :D...menstruaciu by som mala dostat az vo stvrtok, tak dufa, ze nedojde a vsetko potiahneme do zdarneho konca...uz 2x nam to nevyslo, tak snad do tretice to bude ok...ja som z toho takaaaaa prekvapena :D

elkazu
16. mar 2010

grelu drzim palce 😉 a gratulujem

madeline
16. mar 2010

grelu - tak do tretice vsetko dobre 🙂

lubica69
16. mar 2010

grelu držím palčeky Elkazu tak to ja mám dnes energy za dvoch hi hi Sa divím lebo inak bývam veľmi unavená Ale poobede asi šlofíka dám

grelu
16. mar 2010

no to dufam, ale je este strasne skoro...este sa moze stat cokolvek...len som to musela niekam napisat 🙂)

...inak som zachytila, ze ste tu niekde spominali GJGT v BB...aj ja som tam chodila...ale to je uz taaaaak davno 🙂)

lubica69
16. mar 2010

Kami Elkazu ďalšie susedy?

madeline
16. mar 2010

grelu - ja som bola GJGT 😉 mame v aprili stretko po 10 rokoch 😀

grelu
16. mar 2010

no my by sme mali mat tento rok tusim uz po 15 :D

madeline
16. mar 2010

tak to sme sa ani nestretli 😉