November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
me5 ale ja sa cudujem , ze ssa ta nato lekar nepytal, ved ak si RH negat, to by malo byt prve co sa riesi, a este su ktomu v tehu knizke kolonky na protilatky, testuje sa to 3x pocas tehu
catrin...inak ak ho nebudes mat kam dat tak ho zober so sebou...sestricka sa s nim bude zabavat kym budes u lekara alebo moze ist s tebou dnu...aj minule si tam kreslila s takym dievcatkom
ollako to myslis vazne, ze by to mal byt prva vec, co sa riesi? mna sa odzaciatku este nikto nepytal na krvnu skupinu ani ju tam nemam poznacenu!!! 😠
baby ako sa dostanem do tej karty novembroviek?? 😝
inak ani mna sa nikto nepytal na krvnu skupinu... ☹
andrea, chces tam pridat fotky alebo sa len pozriet? lebo ak chces pridat tak sa musis prihlasit ako novembrovky2010 a zadat heslo: babatko a ak len pozriet fotky, tak si das fotoblogy a tam nas najdes niekde na druhej tretej strasne 😉
hviezdi fakt? ja teda neviem, ale mne hne ako mi potvrdil tehotenstvo brali krv , okrem ineho aj na krvu skupinu, teda este pri Petkovi a teraz sa ma tiez opytal , ci ju viem to bolo prve, ...hviezdi neviem co to mas za lekara, ale po tych problemoch , by som sa ho urcite na to spytala a mozno ho aj zmenila 😒
ajka
jééj, máte rovnaké obrúčky ako my 😀 😀
hviezdicka, ollako
ja som sa tiež toho bála, že som negatív, lebo sa mi to tak zdalo a tiež som žila v tom, že to hneď doktor rieši, keď zistí, že mám Rh negatív........ ale nie som odborník.... ale keby som mala negatív, tak by som sa asi na to dokiho opýtala ....
taaa ja tiez neviem ollako, ale ja som s nim nemala nikdy ziaden problem, prave naopak, on je velmi poctivy a dava si zalezat na vsetkom 😕 no hned ako tam pojdem, tak sa ho budem musiet na vela veci spytat 😠
inac pekneee ollako 😉
mnoo aj to by som xela, len sa musim odfotit, lenze vy uz mate vsetky bruska a ja furt nist iba to svoje sadielkove 😀 skor som myslela tie zoznamy kde ste vsetky z tohto fora aj s terminom porodu 😎
ollako - a kde v preukaze su tie protilatky, ma to nejaku skratku?
inac mne zistoval krvnu skupinu hned z prveho odberu v 7 tt. takze to je ok, len to dalej neriesil, tak snad mam tie protilatky v pohode, resp. sa netvoria tak preto to neriesil so mnou, ale on to asi riesi. duuuuuufam
cukrus hej aj to ma napadlo ale ked on je strasne hyperaktivny a neviem co spravi ked vojdem dnu a on tam ostane s cudzou tetuskou.... 😀 ..uvidim nejako to poriesim...ale aj toto je jedna z moznosti...
catrin...tak to je uz taka posledna moznost keby si ho fakt nemala kam dat... nebola by si ani prva ani posledna co tam pride s dietatom...aspon by uvidel surodenca 😉
no hej ...on bi bol najradsej keby je uz surodenec vonku..stale ho chce z bruska vytiahnut.. 😀
catrin
zlatý, že sa tak teší 🙂
catrin... no len aby potom neziarlil...aj to sa moze stat
ahojte 🙂
som tu len na skok, mam doma muza 😵
prisla som sa poxvalit ze vcera a dnes sa mi strasne natahovala maternica a furt sa kremujem a dnes pri jednom kremovani som si vsimla ze sa mi robia strie ☹ uplne slabucke, take podkozne a viditelne iba ked si natiahnem kozu ale su tam 😔 takze neminajte zbytocne peniaze na drahe potistriove kremy-je to zbytocne!!!! ked maju byt tak budu 🙄 ja som sa kremovala poctivo od 6tt a rit z toho...
dost ma to nastvalo ale inak mi je dnes celkom dobre 😵
me5, krasna profilova foto 🙂
ollako, peknucka nevesta, krasna! podla profilovej by som ta nespoznala 😕
ja mam tiez fotecky na mojasvadba.sk tusim az 4 albumy 😀
moncika tak daj link 😉
ja nemam strie-zatial a nekremujem sa vooobec 😒 ale tiez mi uz ide brucho prasknut, od natiahnutia... 😀
moncika no tak teda dik...zrejme uz o seba tak nedbam ako kedysi 😝 , no a mam kedy? 😝
baby,
ja mám tuším tú mykózu.... sa mi zdalo včera, že je ustupuje, že ma to už tak neštípe, ale teraz idem vyskočiť z kože......
čo mám robiť??? mne sa nechce ísť k dokimu!!!!!! prejde to aj samo??? a čo keď sa to nelieči????
no ale on len sestricku chce.. 🙂 ale co bude ked sa narodi,netusim...ma rad deticky ale predsa uz nebude pozornost len nanom..no uvidime... 😉
lili ja som tiez asi mala dajaku pliagu ale mi to dajak preslo samo 😕
me5 neviem ako mas knziku, lebo ani tie nema kazdy rovnake, ale ja to mam tam ako roztiahnes knizku celna strana bude uplne napravo, no druha odprava je stranka s krvnym obrazom , krvna skupina matky, otca, pritlatky, am to hned nevrchu, dole je este prenatalna dg, 1 trimester a pody tym 2 trimester
lili tak o mykoze mam nastudovane za posledne 3 dni asi vsetko mozne... 😀
takze mykoza babu neublizi,do prveho trimestra bi sa nemalo davat nic..vela doktorov caka az do druheho a potom da cipky alebo kremy...ale mne odporucili sedavy kupel v tantum rosalgin ked som sa pytala v lekarni a trosku to pomoze...
samo to neprejde..nejedz sladke,skus pit acidko a kup si probiotika....ja toto robim a sa mi zda ze je to lepsie...alebo teda sa to nezhorsuje
me5, ja som tiez Rh- a manzel Rh+ Ked mi brali prvykrat krv, pytali sa aj na krv manzela, ja som vedela, ze ja som - a on je +, lebo je darca - musela som doniest jeho dacovsky preukaz. Ale doki mi hovorila, ze by sa malo pri zene Rh- vzdy doniest potvrdenie o tom,co je partner. Ak sa nevie, co je partner, tak ho poslat na zistenie. Ak je aj partner Rh-, netreba robit protilatky. Ak je partner +, tak sa robia protilatky, vari 3x, mne ich ale robili len 2x zatial.
V preukaze to je ako keby si ho otvorila zozadu dvakrat, tam kde aj vysledky rozboru krvi z 1. odberu - na pravej strane. Je tam: KS + Rh zeny, KS + Rh muza, potom je tam osobitna kolonka Protilatky (1. trimester, 28. tyzdeñ, 34. tyzdeñ), Dña, Vysledok. Je to celkom hore, take modrofialove okienko...
Pozri si to okienko pri protilatkach v prvom trimestri - vysledok. Ak tam mas nieco zapisane, tak Ti ich robili pri prvom odbere. Dalsi by Ti mali robit az dakedy v 28. tyzdni.
lili...kup si rosalgin a rob si vyplachy
lilli136 vraj je to teraz normalne ked mas svrbenie alebo palenie lebo teraz sa bakteriam luubi 😠 skus si v lekarni kupit cipky urcite je nieco aj bez predpisu a uvidis...

cukrus hej asi to aj tak spravim