icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lilli136
13. máj 2010

funlucy
nie karavany... ja predávam kamióny 🙂
vieš čo, neviem, či by si to chcela.... občas sú to fakt príbehy, čo píše sám život.... si predstav, že sme odobrali ťahač, ktorý používal asi fakt nejaký asociál a ponachádzali sme v kastlíkoch od starej horčice, cez staré rohlíky až po opotrebované chlapské trenky....... no, takže asi tak 😀 😀

gaja
13. máj 2010

jonki - s týmto ti nepomôžem. Ja mám na plesne alergiu a také veci som nejdela aspon 15 rokov.
. ale zas ked si dáš niečoho len trocha pre chuť, tak určite je to OK. Vraj ani káva by sa nemala a mne doktor normálne povedal, že jedna za deň neuškodí ani mne ani bábatku.. že horšie je pre neho ked mám nízky tlak a točí sa mi hlava a prípadne odpadnem..
takže - všetko s mierou... a ak máš chuť, kľudne si daj.. 😉

gaja
13. máj 2010

fotka zasekuntého dôchodcu na predchádzajúcej strane

gaja
13. máj 2010

pekne si napísala - opotrebované trenky.. že si nenapísala rovno "osrané" 😀

jonki
13. máj 2010

s tymi otocnymi dverami to nie je az taka sranda...minule v obchdaku vbehol maly chlapec...vytrhol sa mame z ruky...hned ako sa to zaklaplo a nedalo sa naspat...si uvedomil co sa stalo a ze je tam sam, hodil sa dozadu na sklo...senzor dvere okamzite zablokoval a on tam chudatko trieskal v hysaku do skla...a ludia ho nevedeli presvedcit, ze nech odstupi od skla, ze dvere sa pohnu a bude pri mame 😲 bola to fakt drama ☹

gaja
13. máj 2010

hm, tak tuto 2/3 tých dôchodcov v živote otočné dvere nevidelo.. a najväčšia sranda bola, že otvorili aj klasické bočné dvere, normálne dokorán.. hneď pri tých otočných.. ale oni nie.. oni sa museli pchať cez tie otočné

funlucy
13. máj 2010

😀 😀 😀 gaja mňa za teba vyhodia z roboty,lebo od rána sa len smejem,nič nerobím a píšem somariny 😀 😀
lili,nevadí,môže byť aj kamión,šak 3 členná rodina sa tam v pohode zmestí nie?A keď bude tichá domácnosť muž pôjde spať do kabíny 😀
no čo dáme dnes na obed?

nasatina
13. máj 2010

....na kave fičím normalne - jedna za den je v pohodke, ja mam kavu rada pre chut a "odzubavam" to poobednajsou bezkofeinovou( rano mame normalne smeťáka)

nasatina
13. máj 2010

...aj ja uz pojdem na obed...moj najkrajsi bod pracovneho dna.... 😀

antonia1
13. máj 2010

funlucy..krasne nebo 😉

antonia1
13. máj 2010

ozaj babulky..ste teraz cilivejsie? ja normalne sa nespoznavam, v tv ukazu športovca ako vyhral 1.miesto a ja revem ako diva 😅

gaja
13. máj 2010

jj.. ja som naposledy revala pri šrekovi.. pri rozprávke 😀

funlucy
13. máj 2010

no tak baby pozor ZMENA!!!a to som si myslela že dnes sa už nič v našej firme nič neudeje.Teraz sem nabehli 2 páprdi z T-Comu že nám idú zaviesť prudko výkonný a bezpečný internet-tak to pre mňa bude znamenať určite výpadok 😀 keď sa nebudem hlásiť odpojili ma.
Antonia,ja som tiež taká citlivka,dnes ráno som kukala tiež šport -výkony Haláka,jak zas vychytal 37 náletov a slzy som mala nakrajíčku o husej kože ani nehovorím. 🤐

lilli136
13. máj 2010

ja som si včera asi tak na 1 minútu prepla modré z neba počas reklamy a myslela som, že vytopím panelák 😒
toto ja nemmožem za normálneho stavu, nieto ešte teraz. ronila som slzy jak krokodíl 😖

lilli136
13. máj 2010

nasatina
akú kráásnu fotečku si dala 🙂

antonia1
13. máj 2010

jaaaaj tak to som rada, ze niesom v tom sama 😀 😀

gaja
13. máj 2010

antonia - všetky sme v tom 😀

antonia1
13. máj 2010

nooo, ved vlastne mame na to aj papiere a potvrdenie od doktorka 😀 😀 ..tak si to mozme dovolit 😉

nasatina
13. máj 2010

dakujem, ja som inak total nefotogenicka a najvacsiu obavu mam z mojho muza, ze ma bude stale prenasledovat s fotakom- bruško, nahodne spanie, kombinacie jedla a tak... 😀

nasatina
13. máj 2010

..inak ja este furt nemam tehotensku knizku....

antonia1
13. máj 2010

nasatina? a preco nie?..doktorkovy sa nechce pisat
? 😉

gaja
13. máj 2010

ešte ti nedali? 😲 😲 mne dal doki hneď jak som bola prvý krát u neho na sone a bolo vidieť akciu srdiečka ja mimino...
inak neviem, prečo niektorí doktori dávajú až takto neskoro.. ved si zoberte, že v niektorej robote ked nahlasujete tehotenstvo, tak chcú aj kopiu tehu knižky. A niekde fakt to treba dať písomné aj s kopiou, aby dievku prípadne preložili na bezpečnejšiu prácu, alebo aby ju nevyrazili, lebo je v ochrannej lehote a podobne...

antonia1
13. máj 2010

tak to nemozes ani revat pri tv 😀 ..ked to nemas este na papieri 😀

antonia1
13. máj 2010

ved to, krvne testy sa robia a vselico mozne co sa pise do knizocky

nasatina
13. máj 2010

...len sa ma spýtala, ci do prace potrebujem....Lenze ja som sefke uz predtým radsej oznamila, v mojom prípade to bola akcia očakavana..... 😀

gaja
13. máj 2010

ale dalo by sa to využiť pri kúpe tehotenských vecí.. napr. - dajte mi tie gate lacnejšie.. ja nie som tehotná, ja ich nutne nepotrebujem. ja nemám ani papiere o tehotenstve 😀

nasatina
13. máj 2010

...ved prve KT som uz absolvovala, sono tiez a 24.5. sa presuvame do dalsieho levelu...Hadam mi to zaznacili do karty.

moncika15
13. máj 2010

boze baby co mi to robite?! 😕 ved ja som neni v obraze uz treti den co nestiham docitavat nie to este prispievat...
zbezne vas kuknem tak to neprehanajte 😀

nasatina
13. máj 2010

...moj kedysi "prevratený lavor" bruško nepotrebuje komentare - ako my kolegyne povedali, oni maju za normalnych okolnosti taketo brusko....Idem na obed, aj ostatným dobru chut 😀

antonia1
13. máj 2010

potom ti to bude asi vsetko opisovat, ale aj tak..nechapem ved je to jednoduchsie, pisat rovno do knihy..vahu, tlak, vysledky moču...