November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
funlucz, idem si spravit hranolky..si mi narobila xute 😀
Ahojte tehulky, tesim sa, ze som nasla tuto temu. Je super, ze si mozeme vymiemat informacie, skusenosti a urcite kazdej prospeje, ked vidi, ze aj ine tehulky maju podobne "problemy".
Vy uz nakupujete tehu modu, vybavicku a tak? Mna zatial nelaka nakupovat veci do zasoby.
Prajem vam/nam nech to rychlo ubehne a uz mame babo doma.
no divné to je aj mne s tou knižkou 😕 inak včera sme boli v tom c&a že jaké super tehotenské veci a prd ! 😠 rifle som si nevybrala vôbec žiadne,taká otrasná farba aj materiál niečo podobné sme nosili v 90 rokoch 😖
no a samé veľkosti že 46 / 50 šak ale to ozaj na Halinu,to zase 200 kilo nemám 😎 no a podľa mňa sú tie veci drahé-viete ja som z lacného kraja 😀 no ale nakoniec som si kúpila riflovú sukňu za 25 eur,také športové čierne nohavice za 30 eur a tričko-a to som nasratá za 20 eur ale to chcel hrozne muž mi zobrať,ja by som toľko zaň nedala,šak to si môžem kúpiť volnejšie tuniky alebo tričká za pár evry..
Muž si kúpil ešte nejakú pílu na drevo tak sme si doma obdivovali každý to svoje 😀
kamilkanr, tuto temu netreba moc hladat lebo ona je furt navrxu 😀
ja by som najradsej vykupila cele obxodi s mimi vecami 😝 jedine co ma drzi na uzde je to ze nemam vyxadzky tak nemam kedy nakupovat 😀
funlucy - máš IP 😉
idem na poštu a na prechádzku.. polievočku z domu už mám v brušku 😀
vitaj kamilka 🙂 ty si tiež z NR?Lebo je tu viac báb z NR.Monicka mňa drží na uzde keď sa kuknem do peňaženky 😀 Včera som vyplatila nájom,telefóny tiež sa dovalil šek na PZP a havarjiné za auto 500 euro,no furt niečo a potom že šetri!!!
mne sa vcera zvysil tlak ked som zistila kolko mam vylatu za minuly mesiac (od 9 marodujem 😅 )
Ahojte 🙂
Tak ja dnes idem konecne prvykrat na krv, som sa dockala po 7mich tyzdnoch 😒
Funlucy ja si idem dnes kupit prve tehotenske nohavice, uz mam aj teplaky. Mam vyhliadnute take pekne biele latkove, take letne, iba 15eur stoja 🙂 musim si uz nieco kupit, lebo v riflach sa uz necitim dobre a leginy sa mi furt nosit nechce 🙂
babulky to je C&A na sk. tak drahe??? tu je za par supov 😉 a ked vypredaj tak od 2€ sa daju kupit krasne vecicky
Na SVK je vsetko drahsie 😀
veru take drahe 😒 my xodievame do CaA do polska tam je to tiez za par supov
😠 😒 🙄 presne včera sme to rozoberali,že na SVK nenormálne predražujú tie handry!!!
jonki, to ste mali take strasidelne nebo ci to je fotomontaz? 😕 pekne to tam vyzera 😉
jeeej aky si mala pekny dlhy zavoj, ako sa poznam ja by som sa o taky zavoj urcite potkla 🙂
jéééj jonki,super..normálne prvý dojem-že známá Janka z východu 🙂
no sak to, ze ked ideme do Rakuska a vybehnem do CAcka tam maju vsetko za par faciek, a nase CAcko v Avione hruza a v Auparku ani nehovorim 😀
fuuu aka romantika...a k tym nakupom, sestre nosim uz par rokov vsetko s tade 😉 .. v zime sme si kupili cizmy-kozene upne suuuper znackove-vypredaj z 180€ na 10€..no nekup 😀 😀
jééééjo,čítali ste tie modlidbičky v albume brušká -august 2010? Krásné,však?Niekde tú knižôčku od Rúfusa by som ešte doma vyhrabala.
heeej krasne, no a zas mam slzy na krajicku... 😢 ..ja uz asi len horory budem pozerat 😀
moncika ziadna fotomontaz 😉 ...cele doobedie prsalo az sme museli zrusit kabriolet veteran 😔 a od fotenia do vecera uz nespadla ani kvapka...prosto vymodlene pocasie...na nas len slniecko svietilo
funlucy...ale ja som ozaj janka z vychodu 😀
my sme mali minuly rok tiez namale. tyzden pred svadbou az do piatku lialo a nebolo teplo a v sobotu kraaaaaasne 😵 v nedelu zas prsalo 😀 . mali sme krasne rozkvitnuty orgovana a vsetko bolo skor vykvitnute sme to na nase rocne vyrocie hodnotili podla fotiek 😎
ahojte kočky. Tak som sa nasmiala,dneska to tu frčí. Ja mám dnes lenivý deň,nič sa mi nechce. Akurát som urobila obed, som sa musela nutiť, ale čosi jesť musím. Zajtra má moje dieťa besiedku v škôlke ku dňu matiek. Tak sa vytešujem. Ešte nás tam nikdy nepozvali na nejakú akciu,tak už nabíjam foťák - hihi.
Kocky, ktore ste PN, nemozete chodit von? Mne povedal doktor, ze to nie je diagnoza na to, aby sme boli len doma.
samozrejme ze to nie je diagnoza na zavretie sa do karanteny ale nejako to stat nedomyslel. ja vyxadzky nemam tak sedim uz vise mesiaca na zadku 🙄
kamilkanr ja som PN už skoro mesiac. Vychádzky mám,ale ma to hrozne obmedzuje. Ale vraj tehotné nechodia kontrolovať,tak som to už aj riskla. Veď je to šialené,keď máš ešte aj malé dieťa ktoré chce byť vonku a tebe končia vychádzky. Niekedy to proste nejde.
no baby tu pisali ze aj pri tehu PN su vychadzky... 😝 je to podla mna tiez nefer a nelogicke...daju ti vychadzky v urcitom case...to presedis pri mise bo ti je spatne a potom mozes sediet zase doma bo ti vychdzy skoncili...na hlavu je to...alebo v lete je horuco a ked by si sla vecer na prechadzku alebo rano skor...tak nemozes bo vychadzky 😠 😠 😠
jonki 😎 ale nemáš muža Borisa,že?Monicka a tvoje svadobné foto?Čo sme od macochy?Janielka to takéto vystúpenia bývajú najlepšie 😀
antonia1 ty si ale sikovnica, tie torty nemaju ani jednu chybicku 😎

😀 😀 😀 funlucy teda pri fudbale plakat ?! to som este nepocula. mna dojala iba raz nejaka nahodna telenovela a raz ma straaaasne vytocil muz ze som z toho revala 2 hodky 😝
vcera mi muzik zahlasil , ked som sa obliekala do tesca : " ty kokos tebe ale nabehli kozy!" 😅 😀 😀 😀 😀 😀