November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Už mi aj bambuľka doma niečo spievala,čo bude na tej besiedke.Ale sa hanbila,tak neviem ako to dopadne.
joj, uz zase Vas nestiham...ahojte novembrovky, co mate noveho?
fun, IP 😉 keby xcel este niekto vidiet foto zo svadby tak napiste 🙂
súhlas s andreou 🙂 Antonia-super,si šikovná.To predáváš v Nemecku?
Dakujem, ked som bola pred 2 rokmi na sk. aj v lete doma..tak som sa takto hrala 😉
Ahojte baby dnes mame polooblacno, mohli by sme ist aj von, ale Petko ma trosku aj zvysenu teplotu, takze cely den ostavame doma...a bud si pojdem troska zdriemnut.,alebo len nieco pokukam na nete a tak, lenosime cely den, .. som pozadu 5 stran no priznam sa nechce sa mi to docitat 🙄 .. a este by som mala povysavat a poskladat pradlo 😝
....mušky sa po obede opäť hlásia...."Lakocinky" nakupene - dnes budu ovocne čočky+ latte kávenky( chvalabohu, ze mam polahčujuce okolnosti, aj bez teh.knižky)
keby to bolo na SK tak si hned jednu od teba kupim, furt mam dilemu aky darcek vybrat pre kamoskynho maleho 😖
oups nestiham, antonia co rpedavas...som zvedava aj ja 😅
antonia krasne 😵
idem sa napapat aj ja 😉 ...tu od rana mrholi, ale prejst sa pojdeme,mnamky nasatina urobila si chutky, ale tu je dnes sviatok a vseeeeeetko zatvorene, tak idem pokutrat nejake tajne zasoby 😝 😀 😀
monicka,veď nejde mi otvoriť ten album,tuším aj ten je inkognito 😀 Ollako šak chvíľu poodychuj tu pri nás 😉
cestovatelka kuk do albumu antonie tam ma svoje vytvory... 😎
cestovateka kuk do mojho fotoblogu 😉 ...rodit sa chystam na sk ..takze v septembry pridem a som vam k sluzbam 😉 😀
funlucy mm nie je Boris...ale to by uz bol dobry for kebyze ano 😀
mne sa dnes taaaak nic nechce...som uplne jak lekvar sla som spat o poldruhej a to som uz bola tak unavena sa sa mi hlava tocila 😝
ja som sa tiez nechala moncikou inspirovat k plienkovej torte...len zajtra musim vysliedit v akej velkosti plienok chodi krsna navlecene, nech dobre kupim 😉 😉 😉
uz bezim 😉
antonia uzasne, fakt parada.....inak u nas rovnaky stav, esteze som stihla co to nakupit vcera.....len keby tu este tresku s rohlikmi predavali ☹
cestovatelka-dakujem 😉 ...tresku som nikdy nemusela, ale teraz mnamky a este tak brindzu 😝 ..keby tu mali...aj u vas na kazdy cirkevny sviatok zatvaraju?..myslela som ze len bavorsko je take...
antonia, aj verejne zachody podla mna 😉
.....to az tak svatia, ze nie su otvorene obchody?
....vidis antonia, na Slovensku sa len zemáky cez sviatok nekopu.. 😀
aspon nieco 😀 😀 a plati to aj pre romskych spoluobcanov???
...tí sa zariadia po svojom... 😀 sviatok - nesviatok! U nas ich vela nie je, chvalabohu....
boli sme na navsteve u jednej znamej, byva na vychode na dedine...jej drahy pracuje na tyzdnovky a oni uz vedia kedy nie je doma...raz znama otvory dvere a cigani na jej zahrade si veselo kopu, pozru na nic a nic kopu dalej zemiacky si na veceru..pride az k nim a povie im : to co robite???? a oni na to : a co? to len tvojo???
neuveritelne 😠 asi by ma roztrhlo na mieste
ahojte 🙂 tak ja som sa rozhrevala včera keď som prišla si po 9 dňoch domov (bývam ešte s rodičmi)....bordel jak v tanku 😀 celý byt zaprataný storočnými vecami, lebo nám zatepľujú bytovku a ešte aj okná robili a malovali 😀 😀 😀 a ja som prišla, že jak sa vyvalím a prvé čo som musela aspoň trochu upratať 😀 a normálne som sa pri tom rozrevala 😀
a to epino sa dá kúpiť aj použité od tých báb z témy.....ony to používajú len s kondómom, keď to chcú ešte predať....a normálne to stojí z netu okolo 80-90 evr
😀 😀 nooo caka kedy najdu drzost a pridu si prisadnut k ranajkam 😝 ..zemiaky poriesila tak ze na dalsi rok nenasadila nic a oni chodili a cakali ze ci ti ma nejaku neskorsiu odrodu 😀 😀
moncika - aj ja si prosím link do IP 😉

ved som pisala ze ja ix sem doavat nebudem leb som inkognito ale su na mojasvadba. poslem linky do IP 😝