November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
pre funlucy a pre mňa
Môj mal 52 cm a 3 700g takže na mňa dosť 😕 No a keď mal 4 mesiace mal 8kg - to má teraz kamoškina malá a má 1 rok aj niečo. A teraz máme 17 kg. Ako neni tlstý len vysoký... 😎 po tatovi!
lilli u nás je už kočík taký opozeraný 😀 aj preto som bola rada, že som ho predala...akosi sa neskôr začali množiť ale ani nie tak origoš tieto kočíky ako látka z neho....bola na barsjakom lacnom škaredom kočíku 😠
ajka kupovala si ten kočík v SR? lebo na nete mi to stále hádže len české stránky.....
a to je trojkombinácia?
Ahojte,vcera som uz akosi nestihala odpisovat..citam,ze preberate kociky,ja som este veru ani neokukavala
ahojte zienky,
zapojim sa do debaty trochu...my sme mali tiez pre rokom a pol spominany kocik, bol taky neopozerany presne ako pisete a super sa s nim kocikovalo aj v zime po snehu,takze u mna max. spokojnost. ale je pravda ze potom zacala jeho napodobneninu vyrabat aj Dema a lcne polske kociky,tak uz bolo toho plno.
ale ako vidím po dvoch rokoch cena výrazne klesla...ktovie či nepôjdem znovu do tejto verzie no s inou látkou...(teda farebnou variáciou) bol fakt so všetkým....plne vybavený
ajka pekny kocik aj farba sa mi paci,taka neutralna
a za tu cenu za ktoru sa da kupit je fakt v pohode. je to dvojkombinacia,hlboky,sportovy.
ako sa vola tento typ kocika a kolko priblizne stoji,?nech mam aspon prehlad po com idu
no ja som sa do neho priam zaláskovala 🙂
aj ten zelenkavý je pekné, aj ten s hnedými vlnkami aj ten s kvetinkami...... fakt super 🙂
ajka cena isla trochu dole,lebo uz je aj verzia novsia,ale vyrazne nie, to co sem dala link lili,to je v ceskych.
Wandeirra vidím že aj ty si si všimla ten boom....hrozné! Ale ako píšeš cez zimu po snehu žiadny problém, úplne tiché kolesá - žiadne šuštenie kameňa keď sa ti poprilepuje na penové koleso...bol fakt na jednotku.A je to trojkombinácia dokonca si môžeš otočiť vaničku či športiak do smeru alebo proti smeru jazdy
tak my sme mali aj autosedačku na kočík - vtedy nás to celé vyšlo na 21000sk a kupovala som to cez kočíkovo.sk
jémine.. vy už kočíky rozoberáte.. tak toto ma ešte vôôôôôôôbec nejak netankuje.. xixi 😀
Ja akurát rozmýšlam, čo všetko pobalím na dovolenku.. 😎 12.06..
ooooooo baby ďakujem 🙂 ste zlaté aj tá cena je podľa mňa OK.
hej vsimla, ja som mala cierno biely s kvetmi a potom boli same polske napodobneniny hrozne na ulici>
ja som vajicko nemala k nemu,nemali prave na sklade,tak to som mala akurat inej znacky.
ajka ja tiez cez kocikovo 🙂
ahoj gaja,kam sa chystate na dovolenku?
gaja-jaká sexica 😎 s novou fotkou.Čoooo?12-steho?NIKAM- pekne voliť 😀
kurňa baby ja už mám druhý rok dovolenku na ,,malte" ...ešte že nevymysleli niečo iné tu...začala som na mojasvadba, potom som bola na koňovi, následne trávim čas na modrej streche 😀 no a ešte k tomu zasa na koňovi....dúfam, že už nič iné nevymyslia!
tu sú aj nejaký slovenský link:
heďvereš keďvereš, píšem jak maďar 🙂
lili,ty si sa fakt zaľúbila 😉
totálne 🙂
ja keď totižto vidím všetky tie kočíky na jedno kopyto, tak som z toho bola neštastná, že si fakt nevyberiem.... ale tak toto mi dalo tip, ktorou cestou sa uberať 🙂 🙂
peknucky kocik aj ta zelno biela na mna dobre posobi..ach babulky nech uz je november...
u nas asi dovolenka nehrozi,kedze sa ideme stahovat,ale mozno zbehneme na sk aspon na tyzden
no.. my ideme ako Lubka - do Tunisu..
Ideme prvý krát v živote all inclusive.. xixi.. a letecky.. Danko sa teší na lietadlo. To sme si zadovážili ako ježiškové. proste sme si nič nekupovali (len Dankovi) a my sme si vybrali dovolenku.. a mali sme 20% first moment zľavy..
tak sa aj teším aj bojím aj šecko možné
jasné, keď nebudeme odlietať ráno, tak o siedmej stihneme odvoliť.. budeme prví voliči.. 😎
A tak 15. decembra ešte nevedeli, kedy budú voľby.. "určite" by sme sa zariadili inak.. xixi 😀 😀 😀 😀 (no určite) 😀
jj, dala som si novú fotku.. túto tam mám rok a mala som tam ešte krátke vlasy.. ale už mám tak zhruba po plecia.. som si nechala dorásť.. a toto je fotka z oktobra z kamoškinej svadby.. xixi..
ľaľa - aj s manželom
baby a či hovoríte na kočík Neonato Reverso Sport tris 2010...niečo podobné ale pre mňa viac zaujímavé....
ajka,ja som ho tiez pozerala,pre pripadne druhe mimi,ak by sa vyskytlo 🙂 alebo taky podobny cam x6 tris

ajka
aj mne sa páči ten kočík, čo máš v albume... vážne je taký neokukaný 🙂