icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

monika0001
autor
13. máj 2010

babuľky aha čo pre vás mám 😉

http://www.facebook.com/photo.php?pid=124826&id...

ajka0077
13. máj 2010

hi hi vidím že aj ty máš neskutočnú radosť s malinkatých vecí resp. vecí pre bábo....aj ja som pozerala kočíky aj keď som nemala ešte pre koho...ale idem pozrieť ten tvoj typ 😉

gaja
13. máj 2010

baby - ja fakt neviem čo za kočík vyberiem.. ja som mala pri Dankovi trojkolku Jané Powertrack.. bol úžasný.. aj hlboký aj športový.. tiež sme predali..
A teraz neviem.. fakt.. neviem.. vôbec nemám ani len prehľad, čo teraz po trhu behá, ako to vyzerá... si furt hovorím, že na to mám čas.. xixi..
ale asi si začnem robiť prehľad aj ja (ak bude manžel na nočnej a bude sa mi chcieť sedieť pri kompe) lebo ako som už spomínala, chceli by sme eštena prázky tým kamošom do dojčlandu a už ked tam budeme, tak plánujem pokúpiť aj bábu veci, aj Dankovi na zimu a možno kuknem aj kočáre.. šak keby tam vyšli lacnejšie, auto odveze.. nie? 😀

teda hádam bude všetko v poriadku a podarí sa nám následne uskutočniť aj výlet do nemecka

gaja
13. máj 2010

ja som dnes pri obednej prechádzke na poštu a z pošty kúpila capačky.. ja som proste neodolala.. no zabite ma 😀

ajka0077
13. máj 2010

tak veru...auto odvezie. Ja sa tiež bojím kúpiť čo i len ponoštičky , ešte je strašne skoro ☹ Bojím....! Aby sa niečo nestalo.....tak zaháňam nákupné chúťky tu na nete a prezerám všetko čo sa dá

wandeirra
13. máj 2010

gaja ja by som tiez neodolala..strasne ma bavi nakupovat tie krasne male vecicky 🙂

funlucy
13. máj 2010

jéééj Tunis,to by som aj ja brala 🙂 možno ešte motyka vystrelí a pôjdeme aj my 😀 Bože gaja,no teším sa na zážitky,lebo podané tvojím štýlom nás tu budú postupne odvážať 😀 Kolegyňa tam bola po 2 roky a minulý rok po 2 týždňovej známosti sa vydala za Tunisana,dnes má 5 mesačné bábo.
Ajka,Wandeirra len nám dávajte tipy,lebo hovorím pre mňa je to španielska dedina a nechám si poradiť od vás čo ste spokojné.

lilli136
13. máj 2010

funlucy
čo robia "žltí ryžoví mužíci"??

funlucy
13. máj 2010

Lili-nie čo robia oni,ale čo som urobila ja 😕 zožrala som ich ostrokyslú polievku a teraz tlačím tie ich slíže s mäsom..až mi lezú ušami 😀 takto ja podporujem čínskú ekonomiku..

gaja
13. máj 2010

vetrajú plantáže 😀 pardon sklady.. nepestujú tam marišku?

gaja
13. máj 2010

prepáčte.. ja mám muža policajta.. a v podstate 80% tohto bordelu - marihuanu - pestujú títo vyautovaní žlťáci 😅

tož taká deformácia

gaja
13. máj 2010

jémine.. tak tieto pochutiny tiež nemusím.. ani čínsku stravu ani ich reštaurácie ani rôzne ázijské špeciality.. dokonca ani kebab..
ja som strašný jedák...

funlucy
13. máj 2010

gaja,vieš čo furt chodili tie správy,že pestovali v domoch trávu 😕 tak tu majú postavenú takú ohavnú veľkú budovu a keď som mala ešte nočné tak sa tam furt celú noc svietilo takým umelým svetlom,sme to rozoberali aj s kolegami..ktorí si to tiež myslia..daj mužovi kuklu a nech sem príde sa na to pozrieť.. 😀

lilli136
13. máj 2010

ja som sa včera natlačila v číne tak, že mi až ušami vychádzala tá omáčka...

na obed som dala sviečkovú a už som hladná... takže tlačím banány, jablko a arašidy v čokoláde... fuj, hanba mi 🙂

funlucy
bež za nimi, že vyčendžuješ slíže za to, že ich neudáš, že tam pestujú Marišku 🙂

gaja
13. máj 2010

no on rieši dopravné nehody.. 😀 PN a HC okres.. 😉
Ale porozmýšlame, či niekoho v BA nepoznáme

pojdem domov, chlapci mi slúbili, že ma vezmú na čokoládu... tak idem mlsať xixi..

funlucy
13. máj 2010

ja tiež odchádzám,večer sem nakuknem tak sa opatrujte a teším sa na vás zajtra.papa

monika0001
autor
13. máj 2010

monicka15 - včera som dočítala tú knihu. je výborná ako každá jej kniha. 😉

me5
13. máj 2010

kokso vy uz koncite? ja dnes idem konecne s vlasmi - ostrihat a zafarbit, lebo uz vyzeram jak zruda 😀

lilli136
13. máj 2010

baby, nemondejte sa... o pol štvrtej z roboty??? kurnik, kde robíte, idem tam aj ja 😀

me5
budeš neodolateľná a krásna?? ja som už musela zafarbiť minulý víkend - už som sa nevládala na seba pozerať....
len ešte zberám odvahu a čas ísť sa ostrihať a ešte aj na kozmetiku by sa šiklo...... ale čo keď nem toho času 🙂

me5
13. máj 2010

no mne sa uz ani velmi nechce po robote niekde trepat, lebo vacsinou mi je aj viac zle ku veceru, takze to uz najradsej lezkam doma a odfukujem. 😖 ale dnes musim vydrzat, lebo sa mi muz zacne obzerat po mladsich a to nemozem dopustit. 😀

funlucy
13. máj 2010

me5 aj sa som sa nechala ostrihať a aj zafarbiť,zajtra nahodím foto.Tak nech ťa premenia na krásnú princeznú.Ešte vám musím napísať včerajšiu príhodu s číňanom.Volá mi Ryžo na Ford linku:"doblý den,ja mat ploblém s autom..nejde natarovat a nende slcit klucik do zapalovania-tu stojim na mileticovej,mam nove auto,ma iba 2 tydne"Tak som mu poslala kolegu,nech sa mu na to pozrie,popr.ho odtiahne do servisu a keď sa vrátil tak mi povedal:" ten chuj mal automata a nestlačil brzdový pedál aby mohol otočiť kľúčom" 😀 😀

lilli136
13. máj 2010

me5
tak ten je cooolový...

k nám nastúpil nový brigádnik tak pred mesiacom, poslali sme ho s firemnou fabiou na nákup, po cca 10 minútach sa vrátil z garáže, postavil sa dilino naprostred kancelárie a opýtal sa: Prosím Vás, idete mi niekto ukázať ako sa hádže spiatočka na tom aute????
😀 😀

funlucy
13. máj 2010

😀 😀 no a môj ďaľší kolega Laco celý deň ticho, tvárí sa jak najväčší pracant,ale drtí divoké kmene tak sa ho teraz pýtame,že čo Laci jako,koľko si dnes napadol osád.Tak hovorí,že je to dnes na hovno,a že najlepšie sa mu útočí na nočných keď všetci spia 😀
no už idem,lebo voláká tma sa valí a ja zas v svetríku a bez parazóna 😖

kaktusik007
13. máj 2010

fun, a to sa nevies obliekat???? haaaaaaaaaa???? ta takto verejne musim pokarhat 😉

funlucy
13. máj 2010

aha kaktusik 😀 keď ja sa vždy oblečiem naopak..to keď je 25 C ja chodím v bunde a keď je zima ja idem v tričku.Hovorím-šibnutá.Stále tu inak krepím,že vraj ma odvezie kolegyňa na pol cestu.

funlucy
13. máj 2010

ešte narýchlo prihodím foto,takto som ostrihaná len som si predvčerom zafarbila vlasy nahnedo,je to trochen tmavšie ale šak sa do leta vyzmývá,popr.hodím do toho melír.

zuzananinka
13. máj 2010

ahoj baby vy ste tolko tu rozobrali toho, že nestíhačka dobehnúť a dočítať
fun u nas už prší tak utekaj
ten kočík oslovil aj mna /implast/
no ja kým dopišem príspevok tak prejde pol hodina

zuzananinka
13. máj 2010

jej pekný strih a fun ty maš aku vlastnú farbu vlasov?

lilli136
13. máj 2010

funlucy
super zostrih, kočka 🙂
a tebe taká farba strašne svedčí. fakt 🙂

wiwi22
13. máj 2010

gaja
aku si mala skusenost s kocikom trojkolkou? ja som ju tiez chcela, ale kazdy ma odhovara, ze je to velmi labilne a zle sa s tym chodi cez obrubniky.... 😒