November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
wiwi - mne praveze vela ludi trojkolku chvali a odporuca, ze omnoho lahsie na manipulaciu , tak si vyberme teraz ze kto ma pravdu 😀
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Bebe...
mne sa paci tento kočík - len cena je dosť vysoka - tak neviem
aj ked na tejto stranke co som dala link je este celkom dobrá sumička
zuzananinka
to preto, že je to česká stránka v CZK.... oni majú všetko lacnejšie 😒
Ajojte babulky 😉 , zuzaninka, pekna kocik, no myslim, ze je mala vanicka, ale to len na prvy pohlad, neviem miery...ja mam trojkolku, predne koleso je dvojite a teda neviem,ale vie sa mi niekedy spriecit a tie nervy potom, muz by ten kocik najradsej vyhodil 🤐 😝 ...neznasa ho, radsej bol ked sme mali stvokolesovy
ved práve že česká stránka - u nás je cena ovela vyššia nech idú do kelu s tým predražovaním
ollako ja som mala pred 6 rokmi - štvorkolesový nafukovacie kolesa a nevedela som si vynachvaliť tu manipuláciu s nim
ked som pri tomto trojkolesaci čítala referencia - tak si ho pochvalovali - a predné koleso sa dá zaistiť aj ked si myslim, že určite sa inak manipuluje so 4 kolesami ako s tromi - vanicka sa aj mne zda z tých mensím - no napadlo ma, že babusiť budeme uplne male babatka a v lete tam už bude vacsie babo - no prikrývok bude menej - neviem - to je zatial len že sa mi paci - aj tak chcem najprv kuknut kocik niekde naživo a až potom kupovať
a mam vybratých viac 😀 😀 😀
ollako a mas nafukovacie tie kolieska - lebo aj tam je citit rozdiel - sesterka ma chicco s dvijitými kolieskami - neviem aké sú také tvrdé malé a to by som nechcela, lebo proste mi nesedí - zdá sa mi s tým ťažšie manpulovať a taký tvrdý hrkotavý - no to len moj nazor - nech už je november joj neviem sa dočkať
ollako - no pri trojkolke nie je dobre ked to predne koleso je zdvojene - to nam aj predavac vravel, ze toto urcite nie. ale ked je jedno koleso fakt jedno, tak to ide lahucko.
jaj mi sme boli v utorok na sono a babo malo 6,6cm tak sa zasek predbehlo o 2 dni ale termin si nejdem už meniť - NT bolo v poriadku
neviete tie hraničné hodnoty NT??
zuzananinka - tie hodnoty sa dost lisia, niekde pisu 3 niekde 3,5 ale myslim ze to aj zavisi od toho v ktorom tt to presne meria
jaj me5 tak ma možes pridať do tabulky - ked sa este nejaké baby nazbierajú poslem ti IP -
a dakujem za NT
posli posli, uz mam zasa 3 spravy, tak pockam este nejaky ten den a pridam vas vsetky naraz 😉
a potom prosim ta pozri či ti došlo - lebo ja som to prvýkrát posielala
už musím isť - lebo manžel ma vyhodil 😀 😀 😀 😀 😀
vy fakt nemate co robit? 😀
tak som Vas konecne docitala ale vidim, ze uz tu nik nieje ☹
Ahoj ja som sem kurat dorazila a idem citat, lebo pozeram, ze ste sa zase dnes rozpisali 🙂
tak sme zatial dve co citame🙂...akurat som citala forum o menach....a vidim, ze uz zacina by aktualny navrat k nasom tradicnym slovanskym menam 😉
mno ja mam vysnivane meno pre dievcatko uz niekolko rokov a to Stela a paci sa mi strasne meno pre chlapca Jakub 🙂
andrea my mame predbezne vybrate meno Angelika Stela 🙂
🙂 my este riesime
dievcenske je jasne uz velmi dlho (Zoya-Anastazia) ale chlapcenske sa nevieme dohodnut...tak hadam bude dievka 😉
v to aj ja dufam 😅 ale podvedome kupujem vybavicku v modrrej a zelenej farbe 😨
chcela som sa spytat, co sa tyka vybavicky, pozerali ste uz postielky...boli sme sa len tak poprechadzat po nejakych obchodoch a z tych cien my tlak stupol na 170...nasa manzelska postel je lacnejsia...pride mi to nenormalne ☹
Stela je hviezda 🙂 ale nedavno som zbadala v kalendari meno Ela, aj to sa mi paci 🙂 mno ak bude chlapec tak asi bude na 80percent Ludo po priatelovi, lebo to by bol uz piaty Ludo v ich rodine,to tie hormony vo mne porobili, ze som to ja sama navrhla aby bol Ludo 😀 jaaaj
no si zlata manzelka adi 😉
su to nenormalne ceny ale dasa kupit z druhej ruky alebo pozicat. u nas je to tiez dilema ako zohnat a neskraxovat 😅
mne to pride hlavne neuveritelne prehnane, ved to je ta ista technologia navia ovela menej materialu ako normalne postele...proste ako svadba....carovne slovo ktore zdvihne cenu kytice o 100 percent....a carovne slovicko "baby" je zjavne uplne ale uplne to iste....taketo veci ma vytacaju...z principu...tusims a dam na stolarinu
ja este nie som pani manzelka 😉 az na buduci rok 😎
cestovatelka, tak si objednavam postielku 😀
oups takze na buduci rok bude veselica 😀
moncika, jednoznacne a nespominaj, ze chces detsku....proste iba postielku 😉

funlucy
velmi pekny zostich 🙂