icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andrea_stella
13. máj 2010

no dufam, ze hej 😀 a poriadna

cestovatelka
13. máj 2010

si pis, prideme vsetky novembrovky aj s kocikmi 😀 😀 😀

romy31
13. máj 2010

andrea aj mne sa páči meno ľudo....ale priateľovi sa to zdá také dosť obstarožné, tak asi nebude... 😠 no ale fakt sa takéto mená asi moc v školách nevyskytujú 😀 aspoň by bol krpec jedinečný a nemal menovca

andrea_stella
13. máj 2010

no aj moja mama nechce meno Ludo, ze to je podla nej ako pre starych 😀 ona si uz vymyslela ako ho bude volat tym, ze je to spisovne Ludovit tak mu uz vymyslela prezyvku ako Vito, mna z tej mojej maminy niekedy poraza 😀

andrea_stella
13. máj 2010

nooo jooo na svojej svadbe spravim zvlast decky kutik 😀 aby sa maminy mohli zabavit 😀

cestovatelka
13. máj 2010

nasa mami mena uz aj prestala riesit...uz len to, ze moj muz chce dve mena, je zdvihalo zo stolicky...zvykne si, nema na vyber 😀

andrea_stella
13. máj 2010

napr. moja kamoska dala svojmu syncekovi tiez dve mena CHris Lucas 🙂

cestovatelka
13. máj 2010

no my naviac musime prisposobit mena trosku danje krajine aby ich tu normalne vyslovovali....takze nemoze byt Zoja, ale Zoya...inak bude v skole Zoža... 😀

andrea_stella
13. máj 2010

hehe to faaakt??to je teda smiesne, to uz rovno mozu hovorit Žužu 😀

cestovatelka
13. máj 2010

tak nejak,.... na druhej strane mame velice slovanske priezvisko, takze na mena typu Christopher (ktore bolo vzdy moje vysnivane) si musim nechat zajst chut 😉

andrea_stella
13. máj 2010

no z nas si robia srandu, ze ak to bude dievcatko bude sa volat celym menom Stela Rumanova a vsetci, ze to je ako pivo s rumom 😀

cestovatelka
13. máj 2010

😀 😀 😀 si ma pobavila

andrea_stella
13. máj 2010

mno aj ja sa na tom obcas bavim, idem uz haji, tak sa majte pekne, zase zajtra, papa 😝

cestovatelka
13. máj 2010

aj ja, dobruuu 😉

wiwi22
14. máj 2010

dobre ranko, ranajky mam za sebou: treska s chlebom a zapila som to kolou 🙂

jonki
14. máj 2010

wiwi tehu ranajky jak vysite 😀 ja tiez teraz nejako inklinujem k treske a podobnym majonezovinam 😀

vsetkym dobre ranko prajem 😉

funlucy
14. máj 2010

dobre ranko 😔 😔 😔 včera som zaľahla o 21:30h a doteraz som sa neprebudila 😔 😔

gaja
14. máj 2010

bré ráno.. tak ja tresku ee.. ani za normálneho stavu..

ja som mala jogurt a kekse.. ale najprv keksíky.. suchô.. to ešte ako tak udržím v sebe..

a ešte7,5hodiny a mám víkend.. ja už teda statočne zarezávam v práci

gaja
14. máj 2010

wiwi - poslala som ti chaostné IP - ohľadne tej trojkolky..
ešte tak v skratke pre všetkých - kvalitné trojkolky sú stabilné.. bola pevná neheglala sa, nevrzgala a to že niekto prekotíí trojkolku tak možno nejaký polský fake.. verte, Jané sa prekotiť nedala, môj syn tam stváral teda kadečo, a dokonca sme s ňou aj po horách behali ...

jonki
14. máj 2010

funlucy neboj aj prebudenie pride 😉 ale pocasie nam dnes velmi nepomaha

joj sme museli zrusit gulasparty koli predpovedi 😒

gaja
14. máj 2010

no inak že celý víkend takto.. a ja mám už toľko prádla na pranie.. kde to budem sušiť?

funlucy
14. máj 2010

aj my sme mali grilovať,no takto budeme jedine v šope 😖 a tam je potkan,toho sa brutálne bojím..minule ho muž naháňal s rýlom 😀

gaja
14. máj 2010

funlucy.. keď ho lapnete, môžete ho ugrilovať 😀

jonki
14. máj 2010

no kedze nas je na tu gulas party viac...tak sme to radsej prelozili ☹
idem do obchodu lebo prestalo prsat, tak snad cestou spat nepojdem clnkom 😀

funlucy
14. máj 2010

minule som si cvrkla do gatí od smiechu,a to fakt..2 týždne bola nastavená taká pasca/klietka na potkana a nič -nechytil sa tam..tak sa muž nasral,nabehol do šopy s hrablami tam začal po všetkom trieskať,potkan sa samozrejme zľakol a vybehol po stene hore preč..
Tak muž počkal 10-15 min.a išiel naňho znovu,tentoraz s rýlom 😀 😀 už vedel že bude zdrhať po stene,tak bol pripravený.Ľudia,ja také záchvaty smiechu,že mi slzy tiekli a brucho ma bolelo ale jak sa zahnal tak ho tam na tej stene drbol,to už som brala nohy na plecia,ja takého nemôžem..tak jedného presekol,potom ho išiel niekde zakopať..takže ostal ešte 1 starý,a zajtra sa ide na neho 😀 😀

wiwi22
14. máj 2010

funlucy
tak drzime palce na dolapenie tej obludy... ja neznasam taketo priserky 😖

gaja
14. máj 2010

no vidíte, a v obchodoch to predávajú za ťažké prachy a tvoj muž to mláti hlava nehlava pracovným náradím 😀
šak predajte 😀

rozpravocka
14. máj 2010

Aj my sme mali v sobotu grilovat, ale neviem, co z toho bude. Ale moja svokra sa ponukla, ze nam navari, na co manzel povedal, ze vsak mozeme grilovat aj pod strechou 🙂 🙂 Tak som zvedava ako to dopadne.

gaja
14. máj 2010

ste všetky jakésik ugrilované.. 😀

funlucy
14. máj 2010

idem študovať ticketportal,chcela by som nejaké kultúrné vyžitie..nejaké tipy?