icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

strelka11
14. máj 2010

no ved aj to je dolezite,mat fantaziu a dobre napady,ale hlavne sa mi paci,ze tie torty su prakticke,proste obycajnu tortu zjes,este z nej aj priberies,alebo ti je tazko na zaludok,z takejto torticky mozes mat len radost a hlavne sa tie veci daju vyuzit 🙂

moncika15
14. máj 2010

cooo? 😕

kaminka1
14. máj 2010

baby , co sa tyka kojenia, mne uz mlieko vytakalo tak mesiac pred porodom, a hned po porode mi tieklo, ale maly sa nevedel prisat, a keby nebolo jednej sestricky, co ma na treti den naucila kojit s klobucikmi(jednu bradavku som mala vtiahnutu) tak neviem neviem, kojila som cez klobuciky 1 a pol roka a maly bol riadny valibuk, ku koncu sa mi to kojenie zdalo super aj ked zaciatky boli tazke, mala som 4 krat zapal prsnika, nezelam nikomu 😢 , ale inak sa na kojenie tesim, je to nadherny pocit 😵

strelka11
14. máj 2010

aj ja sa na kojenie tesim ak budem teda mat mliecko,ale bojim sa toho zapalu prsnikov,mne by stacilo,keby som kojila iba pol roka,no ved uvidime co ma caka a neminie 😅

moncika15
14. máj 2010

konecne rada skusenej 🙂
ako funguju tie klobuciky, ja to furt nexapem 😅 to sa tam prisaje aleco ako?

gaja
14. máj 2010

ja som mala vtiahnuté bradavky obe a ani násilným a boľavým vyťahovaním nie a nie von.. kojila som cez klobúčky ale len 6 týždnov.. potom mi odišlo mlieko :-/ to som si poplakala.. a prešli sme na umelé... ☹

moncika15
14. máj 2010

vysvetlite mi ten sposob kojenia cez klobuciky, nenatahujte ma 😕

cestovatelka
14. máj 2010

na ja budem musiet kojit iba pol roka kedze materska je iba pol roka...alebo bude v robote na zachode odstrekovat 😀 to bude srandy kopec///kedze zachody su hned pri zasadacke 😀

me5
14. máj 2010

tusim sa tie klobuciky nasadia na bradavku a mali ti netaha priamo pradavku, nepokuse ti ju a tak, alebo ked pouzivas nejake masticky, tak cez ten klobucik by sa to nemalo dostat.
ja mam problem s abcesmi aj bezne, tak toho sa boji najviac, to je svinska bolest a ked si to predstavim na prsniku, tak hruuuuza.

inac o chvilu balim a idem domov, pride aj drahy, aby som sa niekde nevyburala, lebo som absolutne grogy. tak sa majte, ja sa ozvem asi az po vikende.

moncika15
14. máj 2010

me, to ti je az tak zle ☹ tak pekne do postele a odpocivaj. a co su abcesi?
cestovatelka, ty pojdes po pol roku do roboty 😕 pepridete na SR?

gaja
14. máj 2010

bože ja som tiež dnes nemožná
ja tu asi spím an tom stole.. aj ja by som išla domov... ☹ šak ani nevidím čo píšem robím.. hrôza dneska 😔

cestovatelka
14. máj 2010

moncika, no ak nechcem prist o pracu tak hold na nemam na vyber...tu je to bezna prax.....navrat na SR zatial neplanujeme..
jaj aj ja by som sla hned domov....a mam naviac tolko roboty a tak sa mi nechce ☹

cestovatelka
14. máj 2010

tiez pisem jak hotentot...dneska nem dobry den na pisanie ☹

andrea_stella
14. máj 2010

ahojte 😎 ako citam nemala som len ja dnes problem sa zobudit, posledne tri dni spim ako zabita a to vzdy nad ranom, lebo v noci idem aj 2x na WC 🙂

Wiwi22 ty mas teda chute, ja som iba na zaciatku zajedala keksik s uhorkou, ale to som este nevedela, ze som v tom, no potom mi to doslo 😀

cestovatelka
14. máj 2010

jaj, inak viete co by som dala za to keby to mali tresku a nas slovensky obycajny rohlik ☹

cestovatelka
14. máj 2010

keby TU...som chcela napisat....no ja dneska fakt nemam prsty na pisanie ☹

andrea_stella
14. máj 2010

ani mi nehovor, aj ja mam chut na nas chleba s horcicou a slaninou, ale tu nasu nie anglicku blee 😝

cestovatelka
14. máj 2010

ani ten normalny chleba tu nie je...z bagiet mam furt doryte podnebie ☹

andrea_stella
14. máj 2010

no tak tomu ver, na tom sa zhodneme, jaj oni nevedia co je dobreee, by som im ukazala hned 😀

moncika15
14. máj 2010

presne toto som pocuvala denodene ked robil muz v PL. tiez tam nemaju take veci co su u nas bezne a oblubene. da sa to riesitdomacou pekarnou a balikmi zo SR 😉

cestovatelka
14. máj 2010

no mna Ti obcas napadaju take veci ako, ze tu spravim slovensko-cesky obchod s mini restikou vedla (sak aj bramborove knedliky zase mooooozem 🙂) podla mna by to tu ficalo....len musim najst nejako financneho sponzora 😀

cestovatelka
14. máj 2010

no moncika, uz aj domacu pekaren so zakupila a uz wo 7 chlebov som vyhodila...ak mate daky osvedceny recept tak sem s nim...najlepsie aj na rohliky 😀

kamilkanr
14. máj 2010

Ahojte kocky, chcem sa spytat budete chodit aj na predporodnu pripravu, alebo na cvicenie pre tehotne?

cestovatelka
14. máj 2010

kamilka, ja by som chcela...len zatial neviem ako to tu funguje takze musim pozistovat

kaminka1
14. máj 2010

co sa tyka tych klobucikov, zo zaciatku je to tazke, lebo dieta nevie, co s nim robit,ja som si klobucik len tak prilozila a sestricka mi tam maleho tak nasala az som zjojkla , ale zacal pekne pit, postupne sa to tak naucil asi za 2 tyzdne , ze len som tam klobucik len prilozila a on sa nan tak vrhol a cecal jak o zivot, ma to velku vyhodu, ze bradavky nie su bolave, pre mna nevyhoda bola , ze som maleho necitila uplne "naholo", asi len 2 razy sa prisal bez klobucikov, ale aj tak som kojila dlho..

andrea_stella
14. máj 2010

Cestovatelka, tu v UK ficia zase polske obchody , kde maju aj vyrobky zo SVK, minule sme tam nabehli a ked som zbadala tie nase horalky a mila kekse juuuj, neodolala som 🙂
No inak na tu domacu pekaren ma nahovarala mama, ale tiez by tie moje vynalezy putovali smer kos 😀

Inak moze sa chodit na predporodnu pripravu aj 2mesiace pred porodom??lebo vtedy uz budem na SVK a tu nemam chut nieco take vyhladavat 😖

kaminka1
14. máj 2010

a este vsetkym buducim kojacim mamickam vrela odporucam vankus na kojenie 😉 , maleho som si tam pekne polozila a nemusela som ho drzat na rukach, lebo on pil niekedy aj 2 hodiny vkuse a to by mi ruky asi odpadli 😒 ,

wiwi22
14. máj 2010

kocky tak ja vam zbalim rozteky a tresku a poslem za vami kurierom... 🙂

ja by som chcela chodit na predporodnu pripravu, ale este som o tom nejako viacej neuvazovala...
v pondelok idem k lekarke a bude mi robit aj sono tak som zvedava 🙂 neviete ci sa da uz zistit pohlavie alebo je este skoro? 😉

catrin1
14. máj 2010

ahojte...teeeda vy ste toho popisali... 🙂
ja idem dneska n poradnu a meranie NT tak nam drzte palce nech je vsetko o.k..som nervozna strasne..
potom sa ozvem ako som dopadla...

cestovatelka
14. máj 2010

wiwi si kamoska 😉
no co som citala tak najskor okolo 20tyzdna...alebo potom z krvneho testu v prvom trimestri...ale plati sa za to