November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
drzime paste catrin 😉
aha, to je pre mna novinka, supis 😉
kocky mne pri nicolaskovi povedal v 14 tt ze to bude chlapcek mam aj fotku... 🙂
cetovatelka vdaka... 🙂
kaminka zavidim ti tvoje pohodove kojenie 😉 ja som zo zaciatku skusala cez klobuciky , kedze som mala bradavky v hroznom stave 😝 , ale maly sa aj teda prisal no islo mu vela vzduchu a potom tie koliky 🙄 OMG, tak som radsej trpela tie ihlicky co sa mi bodali do prsnikov pri kazdom kojeni 😲 ....
antonia ano mne ho dali az na treti den, az ked som sa po sekcii konecne bola schopna posadit, vraj po sekcii na druhy den chodia, no mne davali aj transfuzie, tak ma nechali o den dlhsie polezat, ja neviem do coho zase idem 🙄 ...ja som to mala dost tazke vsetko , porod , kojenie, neliecena poporodna depka ,bez muza, stel bol prec , este stastie , ze byvame u mamy a ja idem mat druhe baby pomoooc, 😲
no uz som troska mimo temy, mne Petka zistili az v 20 tt, moj doky mal nejaky slaby UTZ 😒
to je skvele Katrin...tak to som fakt netusila
nooo moja kamoska nevedela do teraz co to bude, lebo bol vzdy maly otoceny zadkom az teraz na poslednom ultrazvuku jej povedali a to ide teraz v juny rodit 🙂
neboj nic ollako, bude dobre..uz si si to odtrpela, tak musi byt lepsie 😉
no a ja budem vediet az v 20tt co to je lebo tu v UK sa robi druhy ultrazvuk az v tom 20tt a tam aj povedia co to je, ak samozrejme bude dobre otocene 😎
ollako co sa tyka koliky, nepoznam mamicku vo svojom okoli, ktora si to odtrpela ako ja :-, maly mal koliku do 8.mesiacov, to znamena, ze on cele, ale fakt cele dni reval, cez den mi do osmeho mesiaca nespaval vnutri( a to som sa o to stale pokusala)len vonku za strasneho trasenia kociara a to bola fakt tuha zima, vonku som stravila denne aj sest hodin(asi preto som schudla do pol roka 30 kg) a to je to coho sa najviac bojim aj teraz-ze male bude mat koliku 😒
kaminka tak to sme na tom boli rovnako, my sme na jesen, tak celu jesen, celu zimu kopec snehu, fujavica, ci prsalo, to bolo jedno vsetci doma pozaliezany a ja s kocikom po dzedzine 😝 , tiez sme prerevali cele dni, a dlhe vecere, a ked sa cez den troska polepsil , tak prisli otrasne noci, kazda hodina hore, len si dudka cicik, tak som ho na NOvy rok odstavila a maly sa budi len raz na mliecko.ale to uz mal 15 mesiacov ..no ja neviem, teda , ale teraz , keda zacinam takto na vsetko spominat, neviem naco som sa to ja dala 😨
ahojte babenky....vcera som sa sem nedostala, vidim, ze ste toho popisali vela, ani nemam sancu vas docitat 😀
poradna dopadla super, male sa stale hybalo, uz ho poriadne nemohla ani zmerat...... 😀
na 14.6. som objednana na velky ultrazvuk....
a tripple testy 31.5., to budem uz 17.tt+3, ale tyzden predtym ma moja dr dovolenku, takze preto....
ollako neboj, teraz to uz bude lepsie, verim v to 😵 😵 😵
aduliak ahoj tak ste super dopadli 😵 , ja idem na tripple 26.5. a velky UTZ to neviem, lebo to uz budem u druheho lekara, ale tesim sa nan ako mala 😀
kaminka urcite, no ked nie ine aspon musime pozitivne mysliet 😉 , neviem preco , ale mam tusaka, cim dalej tym viac, ze budem mat dievca,mozno preto, ze po nom tsak tuzim 😵 , no vsetci v rodine mi tvrdia ze chlapca, ale aj sa si to akoze myslim, ale tajne dufam...no vraj mooj muz dievca nikdy neurobi 😀
aj vy mate takeho tusaka ze viete co to bude? 😅 ja xcem strasne dievcatko ale podvedome tam citim xlapca, a vsetko nakupujem modre a zelene 😕 je to mozne takto tusit?
moncika je to mozne tusit ale isto to budes vediet, az ked sa pozries medzi nozky 😉
tie co xcete latkovky precitajte http://www.najmama.sk/clanok/224851/vyberate-pl...
ja chcem dievcatko a mm chlapca, takze je nam to v podstate jedno, len nech je zdrave 😀 ale tiez si v podvedomi myslim,ze to bude chlapec 😀
inak co mi krpec vyviedol ma take drevene kladivko a tresol mi s nim po oboci, neviem, ci ste to niekedy zazili, ale to je otrasne bolest a zda sa , ze normalne tam budem mat riadnu modrinu 🙄 😅
moncika15 ja mam ten isty pocit ako ty inak, lebo tak strasne by som chcela dievcatko a preto to bude urcite chlapec 🙂
my chceme strasne, strasne chlapceka ale moje pocity ma asi nesklamu a v podvedomi viem, ze je to 100% baba 😅 ...ten pocit som zazila 😝 ...no nechame sa prekvapit uz sa neviem dockat 18.tt nech vieme co cakame 😀
ollako...mne takto mala hodila kocku presne do obocia a spravil sa mi normalne monokel na oku 😀 😀 😀 a bolest neskutocnaaaaa
andrea ..jeeeeeeeeej my mame rovnaky termin 😵 😵 😵
titulienka ty si jaka skusena maminkaaaaaaaaaa ..a neboj nic, sak nas je tu dost, ked bude baba, tak s nejakou novembrovkou vymenis 😀 😀 😀 som zase vtipna s tymi mojimi hormonmi
kocky chcela som sa Vas spytat berie tu niektora z Vas utrogestan? resp mali ste s nim skusenosti predtym, ak hej ako dlho ste ho brali, beriete?
jej...ahoj titu...ako sa mas? 😀
cestovatelka, na to tiez napadlo 😅 😀 😀 😀
titulienk, tebe musia bzt smiesne nase zaciatocnicke vylevy, nie? 😀
titulienka ano ano mame uz minule som si to vsimla, len v porodnici sa asi nestretneme kedze som z opacneho konca SVK 😵

teoreticky sa v 16.tyzdni da zistit pohlavie, ak je dietatko dobre otocene