November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
moncika, mne gyn odporucil brat stale peroralne...takze chodim s nohami do X 😀 a sadam kde mozem
moncika ale ved to je taka blbost, keby si videle mojho muza, ten vypadal ako ten z Adams family, ten sluha uz neviem ako sa volal 😀
LARGE 😀 😀 😀
ach pane boze 😀 😀 😀 tak ja sa radsej ani nechcem dozit 50tky, moju fotku vam radsej ani neukazem 😀 😀 😀
ano large 😀 😀 😀
hviezdi pleas 😵
ako to je vlastne s tym mlieckom...ono sa jednoducho prestane vytvarat ked nebudem kojit? a nepraskne mi hrudnik?
niee ollako radsej som to rychlo vypla 😀 😀 😀 moj muz vyzeral tiez ako large 😀 😀 😀
monicka .....ja ti ani nepisem co mneeee.preboha ved mi kazdy hovori , ze na svoj vek vyzeram dobre ..no ale to co mi vyslo juuuuuuj budem sa bat sama seba 😀 😀 😀 😀 😀
cestovatelka, no niekedy toje tazsie, lebo aky je dopyt, taka je ponuka, aked babo vela pije, tvori sa vela mlieka, ale ja som mu uz par dni pred tym davala menej a menej, a potom som si ked som mala pocit plnych prs torsiku odsala, asi tak 40 ml z oboch prsnikov, len aby preslo napatie a za tri dni pohoda, sice som si este po dvoch mesiacov trosku mliecka , ale pohoda
a takto bude vraj vyzerat moj Petko 😝 🙄
takze pomaly dalej zajdes 🙂
cestovate...ja nekojim od oktobra a mliecko stale mam ....mozno je to uz aj tym tehu ale stale ked si vytlacim ide mliecko 😅
ozaj ked uz sme pritom...mate nejake odporucanie na dobru odsavacku?
cesti, ale teraz to neries, mozno ani nic riesit nebudes musiet 😉
ollako to som mala ja pri prvom tehu ale druhe a tretie uz bolo uplne ineeee...napr. teraz pri 3 sa tvorilo len tolko kolko pila ...nemala som preplnenie prs ako pri prvom ..bolo to naozaj uplne ineeee
titu, to vazne...inak tu je to celkom dobry business vraj 😉 emancipovane matky nekoja a vzhladom na dlzku materskej dovolenky sa ani nedivim, takze je to celkom nedostatkovy tovar...nechces prist podporit? 🙂
cesti..urcite by som odsavacku nekupovala skor ako sa narodi babo a nezistis co a ako je to u teba s mlieckom 😉
titu aj som si skusila vytlacit pred tyzdno a este mi slo 😕 , tiez neviem ci kvoli tomu , ze som zase tehu, alebo po styroch mesiacoch nekojenia sa este moze nieco vytklacit 😕
cesti ak ti mozem poradit odsavacku kup az ked zistis , ze ju potrebujes, je to drahe a nemusi ti ani pasovat, su rozne...ja som mala Avent ale mala som problem odsat, ja som si nikdy nemohla robit zasoby mliecka, mne sa dalo len malinko odsavat, nikdy by sa po jednom odsati nejadol, musela som odsavat cely den, aby som mu odsala aspon na vecernu davku 🙄 , ale nieko mu sa odsava velmi dobre....
ces.. jasneeee idem a kam ???? 🙂 🙂
titu do Luxemburgu 😉
oki doki...chcela som to kupit manzelovi ako darcek...on ma z toho totiz panicku hrozu a ja sa na tom uzasne bavim 😀
ollako..no podla mna je to uz aj hormonmi...ja uz nekojim 7 mes. a stale mliecko mam 🙂
obedna pauza v cudu...musim naspat do prace ☹
tak to nieje na skok ..takze asi nedojdem 😀 😀
cesti..takze ides makat 😕
ahojte, ja vás dnes nestíham.. hádam po víkende dočítam.. cez víkend budem prať a fúkať to asi fénom, kedže stále má pršať 😖
titulienka - moji dvaja chlapi by chceli mať doma babu.. nuž.. uvidíme 😎
ollako - to čo si vyhrabala jakýže program? ked budem trocha v kope, tak to aj ja poskúšam.. xixi.. dnes som KO..
a to mi muž ráno strčil do ruky desať eur, lebo s ami nechcelo ísť cez bankomať s hláškou, že si predpláca u mňa na večer sexuálne služby..
cesti len makaj, makaj, aspon niekto 😝 , ja sa len povalujem 😎

titulienka ja som sa tiez dlho odhodlavala Petko odstavit, a nakoniec nas kamosi pozvali na chatu, tak sme isli na dve noci a drobca som nechala mamine a on sa oducil, bez placu a problemov 😉