November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
adulka ahooooooooj mam sa konecnce fajn, sem tam prehodim pokec s wc ale uz je to len sem-tam....
monicka ale nieeee ja si rada citam a prezivam to s vami ..tiez som bola prvy krat tehulka , len vtedy este MK nebol 😀 😀 ...takze je to super ...
v utorok idem na NT juuuj ale je to zvlastny pocit ze ?aj ked urcite je vsetko v poriadku 😵
cestovatelka......dakujem ..ano moje baby su uzastneee a samozrejme aj nas tatinko...fakt by si uz zasluzil takeho maleho chlapa k nemu 😀 😀 ...
uz sa mi asi 3x snivalo, ze som bola na usg a doki mi povedal, ze budeme mat chlapceka tak dufam, ze je to take tajne tiche napovedanie 😉 🙂
titu...tak to je dobre! mne to uz tiez chvalabohu asi ustupuje, este mi byva tazko od zaludka,ale to sa uz neda porovnat 😝
drzim palce na NT! je to zvlastny pocit 😀
ozaj, vies o tom, ze Kvetka je tehulka? 😀
budeme drzat paste v kazdom pripade! 😉
kocky utrogestan teda nikto nic?
andrea no asi nie 😀 😀 aj ked mi doki povedal, ze 3-4 tehotenstva sa rodia o cosi skor ako je termin, pretoze ten krcok uz nieje taky ako pri prvom druhom...a musim si aj davat vacsi pozor na infekcie 😠
jeeeeeeeeeeeeeeej vazne je Kvetka tehula...ja mam taku radost ak sa dozviem, ze je nejaka baba tehulka 😵 😵
cestovatelka utrogestan je nieco take ako duphaston?
cest. ja som brala duphik ..ale utros nie 😒 ..takze neviem
cestovatelka ten utrogestan, ja som nebrala ,ani neberem..
titulienka po tolkych babach sa ti necudujem , ze chce chlapceka no zdravie je fakt prvorade, 😉
aj ja som brala duphaston...do konca 12. tt ....
aj ja som sa z Kvetky strasne vytesovala 😀
cestovatelka...ja peciem v domacej pekarni takyto chlebik: https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/recepty-a-tipy-na-pouzivanie-domacej-pekarne/ recept najdes v prispevku pod mojim nickom...neviem ci by ti chutnal je to taky trosku hustejsi chclieb ale my prave taky mame radi.
ked si precitas tu temu, tak tam je kopa receptov tak iste niektore musia byt dobre 😉 alebo kooa inspiracie je aj na tejto stranke: http://domacipekarny.dama.cz/
pekaren mame od novembra a chclebik sme odvtedy kupili raz ked sme si neboli isti ci by navsteve chutil.
aduliak a preco si brala duphaston...?
mne ho dal len preto lebo ked sme sa snazili otehotniet tak som mala malo progesteronu ale mysli,m ze mi je zbytocny ale berem ho este stale..mam ho brat az do 15tt
catrin
ja som tiež brala len duphaston - dali mi ho preto, lebo prvýkrá som potratila... tak mi ho dali teraz na udržanie tehu.... ale doktorka mi už povedala, že ho nemusím brať... tak neberiem.... dávam si len femibion... to je všetko....
ollako..ano jasneee ze v prvom rade je zdravie ale aj ta tuzba je naozaj dost velka...ja som chcela chlapceka uz pri prvom tehu..takze je to take vseliake ..ale budeme sa tesit comukolvek...ved sme nan cakali pre nas dlhy cely rok 😵 ..ked s babmi som otehotnela vsetky 3 na prvy krat 😝 ..a snad ked si na seba nechalo tak dlho cakat snad to uz bude mozno aj vysnivany chlapcek 😉
fuha, netusim ci rovnake ako duphaston...dal mi to doktor v 8 tyzdni ked som mala slabe krvacanie a odvtedy to beriem stale....ja len, ze uz je to celkom otravne (vzhladom na sposob "bratia" tychto hormonov a hlavne teda vedlajsich necakanych ucinkov-asi viete co tym myslim) aze ci je normalne, ze uz to do seba pcham 5 tyzdnov ☹
lili aha..mne povedal ze radsej az do 15 tt..ale zda sa mi to dost dlho
ja som ho brala do 10.tt potom mi povedal, ze uz nemusim ...je to vlastne progesteron a ten tehu len prospeje 😉
cestovatelka...zevraj tieto hormony nijak neublizia...ja to berem rano a vecer..ale sem tam aj zabudem tak je to take vseliake
jonkiiiiiiiii dakujeeeeeeeeeem...aj miy mame prave radi hutnejsi chlieb a tu dostanes iba tie papierove dierave polystyreny ☹
dakujem catrin....ja len ci aj baby nebude z tych hormonov sibkat 😀
ahojte. No mne malú po sekcii tiež dali na kojenie až o dva dni a krásne sme sa rozkojili. Vydržali sme 1,5roka. Potom som ju už odstavila. Nehovorím,že to bolo bez problémov - mala som veľa mlieka,Elinka bola malinká a nestíhala všetko vypiť, tak som musela stále odstriekavať. Tiež som mala od narodenia jednu bradavku vtiahnutú a malá mi ju vyžužlala a už ostala vonku. Tak našťastie žiadne klobúčiky.
cestov.... ja si myslim, ze aj utros sa vacsinou dava do toho 12.tt....je to vlastne tiez progesteron nie
dakujem moc za upokojenie!
tak tak, je to progesteron
cestovatelka neni zac,..
a co kojenia tyka..mne sa mlieko rozbehlo tak dva dni po porode..a kojila som 1 a pol roka...potom som odstavila... 🙂
baby troska mimo temu, ale citala som inu temu a tam bolo toto, takto budem vyzerat za 20 rokov 😀 http://www.in20years.com/photo?st=3&fid=1005146...
ja som brala utrogestan vzdy po umelom oplodneni rano oralne a vecer peroralne. preto aby sa to dlho udrzalo v tele a nevyslo to hned von tak rano som to brala ustne. to vam nehovorili ze sa to tam bere? 😕
ja som bola rozhodnuta, ze budem kojit rok..nakoniec s toho boli 2 roky a ked som ju oducala tak to boli asi moje najhorsie 3 dni v zivote plakala Meli, plakala som ja ale zvladli sme to 🙂
ollako kocka budes 😉 ...uz som skusila aj ja....mali by ale pridat otazky genetiky zubov, bo v nasej rodine su uz vsetci na umelych ☹
ollako to je strasne co vyslo mne 😅 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨

titu...mas krasnu rodinkyu, klobuk dole 😉