icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

funlucy
16. mar 2010

ahoj cartin 🙂 no pekné kolajničky sa ti ukázali na testíku-tešíme sa s tebou.Ja som bola dnes 6+1 a ešte tam nebolo vidno nič 😅

lubica69
16. mar 2010

Funlucy ako v nočnej?Catrin no ono ťažko povedať Niekomu vidno v 4tt niekomu ani v 7tt nie takže je to individuálne Inak vítam ťa

funlucy
16. mar 2010

Lubi ahoj,nooo zatiaľ celkom kľud,práve som doriešila jedného pánka v Žiline,čo mu nesvietili svetlá-tak velice mi ďakoval,že som mu poslala šikovného mechanika 😀
Máme tu taký starý TV,4 šušťavé programy tak čakám na Profesionálov 😀 zase meškajú !!!

zuzkap2
16. mar 2010

vitam nove tehulky 🙂
catrin,presne ako pise Lubka, niekomu je vidno a niekomu nie ja som dnes 6+1 a bilo nam aj srdiecko

lubica69
16. mar 2010

Funlucy tak si šikovnica šikovná

catrin1
17. mar 2010

dakujem kočky za privitanie...mala bi som ist na buduci piatok to budem asi v 6 tyzdni tak uvidime co nam doktor povie... 😵

moniqe3
17. mar 2010

Vítam nové tehulky 😉

baby mne bolo ráno tak zle, že som myslela, že odpadnem..krútila sa mi hlava a nemohla som sa z postele postaviť.. mala som vysoký tlak!!! čo nechápem, lebo pri Viki som celé tehu mala nízky. 😅 dnes to musím povedať dokine, nech s tým niečo robí, lebo vysoký je zlý. Nevládzem normálne... dnes sa nepohnem z domu okrem návštevy doki, ale čo chúďa Viki .. bude celý deň zatvorená doma? no čo iné jej ostáva. ☹

ja som dnes 6+1 a dúfam, že 16:40 budem niečo vidieť.. 😉

kvetka515
17. mar 2010

ahojte!!!!!!!
tak my sme podla MS v 8tt ale podla sona 7tt tak nam posunul aj TP na 7.11.2010
videli sme aj srdiečko a povedal ze vsetko je ok (z prvej navstevy som bola znepokojená, lebo bolo bábo vraj malé na týzdne...)
zle mi býva ale zatial som ani nevracala, uvidime, dufam ze to vydrzi. malička buva tak idem niečo porobit.

monique s tym tlakom dufram ze to bude ok. ja som tiez pri malej mavala nizky, uvidime čo teraz.

paapaaa

fecova
17. mar 2010

ahojte, , konecne sa to podarilo, prvé dieťaťko ani neviem ako sme mali a teraz boli s otehotnenim problemy,ale uz je to tam,len dufajme,ze vsetko pojde tak ako ma, drzim vsetkym tehulkam novembrovkam palce,aby tehotenstvo prebiehalo ok,papapapa

me5
17. mar 2010

ahojte, tak sme spat s lyzovacky. akurat ze sme s drahym obaja chori. chytili sme crevnu chripku. nastastie ma prehanalo len jeden den, ale som trochu nervozna. snad bude vsetko ok. 😝
ale v pondelok ked sme ma zacalo prehanat a do toho aj tehu nevolnosti, no uplne parada. teraz som sialene hladna, ale so vsetkeho mi je zle. baby poradte, ako zvladnut tie nevolnosti.

moniqe3
17. mar 2010

me5: jáj moja keby som vedeľa ako ich zvládnuť tak som najšťastnejšia..na to nie je nič... ja som minulé tehu skúšala všetko možné.. pila som colu po lyžičkách... no to jednoducho musíme prečkať a pretrpeť... len teraz mi s deťmi to máme o to zložitejšie, že musíme sa aj o ne postaraťa nemôžeme oddychovať hocikedy...:(

me5
17. mar 2010

no super. moja mamka a jej mamka mali pri vsetkych tehu nevolnosti celych 9 mesiacov - mamka zvracala este aj na sale. takze sa tesim. ale stale verim, ze budem vynimka v rodine 😀
hlavne ze ta crevna chripka uz presla. som si dala aj 4 tabl. cierneho uhlia - ale len to prirodne, ze to mozu aj tehotne. nastastie hned zabralo.

jojka1
17. mar 2010

ahojte baby, dakujem za privitanie
Lubi, no... ja som aj prve chcela trochu viac dievcatko, mam mladsiu segru a aj v rodine viac dievcat, tak som snivala, ale moja zenska intuicia zlyhala na plnej ciare, ked nam doky povedal, ze to bude chalan. Ale jasne, ze som sa tesila. Takze teraz pri druhom radsej nic netusim 🙂 . A baby, tie ranne nevolnosti, citim s vami, aj ja ich mam. Vacsinou mi pomaha nevstat nalacno z postele - mam pri posteli vacsinou aspon jeden obycajny cisty rozok, ktory sa snazim zjest pred vstanim. Inak mi tiez cely den nic nechuti. Ako pri prvom 🙂

moniqe3
17. mar 2010

me5: jasné čierne uhlie môžeme... ja si teraz dávam aj espumisan lebo má stále nadúva a bolí ma brucho strašne..aj to môžeme.. našťastie

no mne bolo pri Viki tiež skoro celé tehu v podstate... do 6mesiaca som len vracala.. nič nepribrala..až neskôr .. asi najlepšie mi bolo v 9. mesiaci..ale to som zase nemohla spať a chodiť..lebo len keď som prešla z obyvačky do kuchyňe tak som bola zadýchaná a pichalo ma v krčku..

jojka: no ja mám zase tie kukuričné sucháre..ale to mi nejak nepomáha... normálne som sa dnes v noci budila na to, že sa mi krúti hlava.. ☹

me5
17. mar 2010

no super. ale stale si poviem, ze som to chcela, takze mi ostava sa len tesit 😉

moniqe3
17. mar 2010

me5: mne doki povedala, že dokiaľ je zle tak je to super, lebo to je zdravé tehotenstvo a dobré ti pracujú hormóny..predsa len telo ma teraz "podnajomníka", ktorý si bude od Teba všetko brať čo potrebuje. Bolo mi čudné keby si telo nič neuvedomovalo.

me5
17. mar 2010

😉 tak to dava zmysel. akurat, ze to v praci hned zistia, ked budem behat na WC a mat zdravu zelenu farbu 😀

moniqe3
17. mar 2010

me5: no to asi neskryješ.. 😉 😀 ale uvidíš ako ťa budú potom obsluhovať a pomáhať ti... nosiť ti obed.. no určite to bude mať aj svoje výhody.. 😎

madeline
17. mar 2010

moni - to fakt 6 mesiacov? ja dufam, ze do 3 to prejde. Ja rano v posteli nezvladnem zjest nic, lebo ako nahle sa posadim, tak utekam, ale zase vygrckam sa a cely den uz nie, iba mavam k veceru tazobu 😨

sjuzocka
17. mar 2010

ahojte, dnes som nasla dve ciarocky. November 2009 bol pre mna velmi smutny, 23ho som potratila. Tak dufam ze do roka a do dna od toho budem mat krasne zdrave babo... ale bojim sa strasne, aby som nepotratila :(

jojka1
17. mar 2010

uf, no to su tie nase osudy. Ale pre nasich drobcov to vydrzime nie? Ved o par mesiacov uz budu vonku 🙂

misinn
17. mar 2010

sjuzocka, a uz ti meska?lebo aj mne vysiel test pozitivny...no este mi nemeska....

sjuzocka
17. mar 2010

misinn, nie, ja som len 10 dpo 🙂 sa sledujem dennodenne, vytuzene druhe mimi, dnes som prvy krat testla a duch tam je. Aj pri prvom som mala ducha najprv a potom to silnelo. aj pri druhom ale silnelo to velmi pomaly a potom to tak aj dopadlo :(

misinn
17. mar 2010

sjuzocka, ja som 12dpo a tiez tam mam ducha, aj vcera som mala ale dnes je silnejsi... 🙂 🙂 dufam ze mrcha nepride, velmi si zelam byt tehu.,,

misinn
17. mar 2010

sjuzocka, myslis ze by nam to vyslo na november ? 🙂 😉

sjuzocka
17. mar 2010

misinn, nepride! nesmie... uz mi stacilo nestastia v minulom roku :(
jo s tymi nevolnostami, ja po nich tuzim, prve tehu som do prvych pohybov pregrcala s prepacenim a to nestastne druhe som sa citila fantasticky, ziadne nevolnosti. Plod sa totiz vobec nevyvijal tak ako mal a nezodpovedal tyzdnu teh. :( v 8.tt sa tvaril ako keby mal len 4 tt. takze je to pravda - nevolnosti znamenaju ze je vse ok! ale jasne ze su baby ktore necitia nevolnosti a je to tiez ok.

ollako
17. mar 2010

ahojte, vitma nove tehulkovske prirastky 😵
sjuzocka teba si pamatam aj z temy septembroviek 😉 , prajem ti aby ti to vyslo a aj nam ostatnym 🙂
mne zatial zle nebyva, ale ani pri Petkovi mi nebolo...no ved uvidime
ja som si uz povysavala , oprala a vyvesala pradlo a riady umyla😝 , ked maly zaspi , tak utriem prach a uvarim kolienka s makom zboznujem ich a od vcera mame rajcinovu polievku 🙂

danula2
17. mar 2010

dievcata mne absolutne nie je zle, len mi chuti stale viac:( a spala by som asi aj po stojacky

grelu
17. mar 2010

mne tiez zatial nemeska...ak nepride zajtra, tak uz zacne meskat...ale dnes mam pocity, ze pride 😢

sjuzocka
17. mar 2010

grelu myslis bolesti v podbrusku? lebo tie k tehu patria.. ja budem cakat na uzv ktory potvrdi ze srdiecko bije. kedy je najskor mozne to zistit neviete? 6.tt?
ollako ahoooj. tak budeme mat rovnaky rozdiel medzi detmi 🙂
misin ak nie november, tak zaciatok decembra 🙂