icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lubica69
17. mar 2010

Ahojte Vítam nové tehulky a držkám palce Moni daj potom poobede vedieť ako Inak aj ja som mávala pri prvom nízky tlak

misinn
17. mar 2010

sjuzocka, ja ked som bola tehotna tak som nemala vobec ziadne nevolnosti, a dietatko krasne rastlo nebol problem...no uvidime lebo prve tehu nemusi byt take ako druhe,,

misinn
17. mar 2010

ja mam tiez pichanie v maternici a niekedy mam bolesti ako pred mrchou ale tie mam uz aspon tyzden, mrcha ma prist az v nedelu..dufam ze nedorazi...
sjuzocka, vlastne keby aj na vianoce mam byt v porodnici tak mi je to jedno 😀

cipsinka
17. mar 2010

Ahojte,

mozem sa pridat,robila som si testiky a vsetky pozitivne 😵 😵 😵 😵 😵 k Dr.idem v pondelok 😵 😵 Od vcera vecera ma boli hrozne podbrusko ako pred kramamy a spinim 😒 😒 😒 😒 a som dost z toho nervozna 😝 😝 😝 😝 😝

misinn
17. mar 2010

cipsinka, ja ked som bola tehotna tak som tiez trochu spinila ale len jeden den, potom uz cele tehotenstvo ani raz...

cipsinka
17. mar 2010

a presny termin este absolutne neviem kedze v jan.som mala zapal mocovych ciest a od vtedy kramy nedorazili ale cca pred mesiacom a pol som si robila test a nist a v pondelok krasne dve silne kolaje 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵 ,len to spinenie ☹ ☹ ☹

cipsinka
17. mar 2010

misinn dakujem za povzbudenie dufam,ze to prestane 😉 😉

cipsinka
17. mar 2010

misinn jeeej pozeram,ze si z Levic moj drahy je levican 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 😵

zuzkap2
17. mar 2010

Ahojte babulky 🙂
vitam nove tehulky ako pekne nas pribuda uz nemam prehlad. Co tak si spravit tabulku?
sjuzocka, v 6tt uz ti moze potvrdit aj bijuce srdiecko ale aj nemusi.
Mne je dnes tak zle ,ze som ledva zasla pre maleho do skolky 😝

cipsinka
17. mar 2010

dievcata a to na prvom sone by mi Dr.mohla teoreticky povedat,ze v kolkom som cca tyzdni???Lebo som sa pridala do novembroviek a mozno z toho bude aj okotber 😅 😅 😅 😕 😕 😕

misinn
17. mar 2010

cipsinka, vidis aka nahoda 🙂 🙂
neboj prestane to, to je podla mna normalne,,..hovorim ze ja som tiez spinila jeden den a to som ani nevedela ze som tehotna... 🙂

cipsinka
17. mar 2010

misinn trosku sa mi ulavilo 😵 😵 😵 😵 ja to viem od pondelka a do vtedy som chodila behavat 3krat do tyzdna,v praci som sa so vselicim natahovala a nic od pondelka si davam ako tak pozor a spinim 😲 😲 😲 😲 ,no nechapacka 😖 😖 😖 😖

misinn
17. mar 2010

neboj sa, moja teta zistila az koncom tretieho mesiaca alebo az v stvrtom?ani neviem..no proste az vtedy zistila ze je tehotna, lebo jej chodila nepravidelne mrcha, a dovtedy aj v zahrade rubala drevo, cvicila, drzala dietu..stavali dom neviem ci aj na nom nieco neprerabala a vsetko bolo ok... 🙂 🙂 🙂

grelu
17. mar 2010

sjuzocka...jj...predkramove bolesti v podbrusku...sa mi to zda este skoro na roztahovanie maternice

cipsinka
17. mar 2010

no snad bude vsetko OK,ved potom vam dam vediet,ze co a ako 🙂 😉

kvetka515
17. mar 2010

cipsi čaaau teba poznam zo snaziliek 😉 ale ty mna nie, aj tak som tu utajene pod druhym nickom 🙂
ale ked som naposledy čitala este ste asi na bábatku nepracovali, tak super, drzim ti palce.
ja som počas tohto tehu krvacala ale len tak jednorazovo na druhy den som isla k dr a pozrel ma, odvtedy je ok, ani lieky som nemala na udrziavanie. pri prvom tehu sa mi to nestalo, tak som sa zlakla, chapem ta.

Inak ja som dnes aj tehu knizku dostala 😉 mam ju skor, lebo dr to dddllllho počital vsetko tak si to chcel hned zapisat, ze nech to nezabudne či čo.

cipsinka
17. mar 2010

kvetka515 no mas pravdu ja si ta ozaj neviem zaradit ale mozno kedby si mi napisala tvoj stry nick tak ano 😅 😅 😅 .na to mam pamat dobru 😉 😉 😉 😉 A co sa tyka babatka tak sme sa nesnazili mali sme v plane na buduci rok na jar 😅 😅 😅 😅 ,no ale nejako specialne sme si veru pozor nedavali a tak to aj dopadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 .Inak aj ja by som sla okamzite k Dr.ale sme v Dubline a tu nejdem ale v piatok letime domenko tak v pondelok som u Dr.ako na koni,tak snad je vsetko OK,lebo som taka bezmocna tu 😒 😒 😒 😒

cipsinka
17. mar 2010

Kveti inak gratulujem ku tehu knizke 😵 😵 😵 😵 ,snad aj ja v pondelok nejaku bobulku uvidim na sone 😕 😕 😕 😕

nemko
17. mar 2010

kocky pekny den vam prajem, neviem ci si ma pamatate, minuly tyzden som sem pisala, mala som pozitivny test a potom negativny, odvtedy som netestovala (asi zo strachu alebo presvedcenia, ze to nevyslo -- neviem), ale stale nemam menzes, chcela by som sa vas spytat,ci aj vy pocitujete sem tam bolest v podbrusku lebo ja to mam par dni len sem tam, uz tri dni chodim zbytocne s vlozkou a neviem ci to je normalne pocitovat take bolesti, nie su to ani vajecniky, skor tak v strede.K lekarovi nechcem ist aby si nemyslel, ze mi sibe lebo v 12/09 som bola na IVF/KET a vtedy som tam chodila ako na klavir a uz sa hanbim 😀 ja teraz teda neviem ci som tehotna alebo nie, ale uz som si kupila test a asi zajtra testnem aj ked som chcela vydrzat aspon do vikendu.

nemko
17. mar 2010

inak co som si tak vsimla tie bolesti pocitujem akurat vtedy ked nad tym premyslam a pozeram na neg a poz test 😀 😀 😀

kaminka1
17. mar 2010

vitam nove tehulky, cipsinka neboj to spinenie bude len uhniezdovanie vajicka, a co robis v Dubline?inak k tej nevolnosti, mne tiez nepomaha nic, uz pri prvom som skusala vsetko:zazvorovy caj, nieco drobne zjest pred vstanim, cocculine-homeopatika,a torecan cipky-tie mi davali v nemocnici, vobec nic nepomahalo, preslo to po tretom mesiaci, tak dufam, ze to aj teraz tak bude 😉 ale je mi fakt mizerne, horsie je, ze sa stratil aj zaujem o sex a muzik je z toho nestastny ☹

cipsinka
17. mar 2010

nemko tak ja tie bolesti mam od utorka 😒 😒 😒 😒 a tak asi cely den chvilku to prestane a znovu a tak dookola 😖 😖 😖 😖 😖 😖

nemko
17. mar 2010

cipsinka presne chvilu to mam potom to prejde, v noci to absolutne nepocitujem tak ja neviem, uz si pripadam ako vadna 😀 keby som nemala ten pozitivny test a potom negativny tak ma to ani netrapi, ale to ma tak domotalo, ze teraz neviem 😠

cipsinka
17. mar 2010

kaminka dakujeeem velmi pekne 😵 😵 😵 😵 😵 aj ja sa tym utesujem,ze je to len uhniezdovanie,ze nic zle sa nedeje 😅 😅 😅 😅 😅 a co sa tyka nevolnosti tak to absolutne nic citim sa vyborne az na to brucho ale to nie je nevolnost 😵 😵 😵 😵

cipsinka
17. mar 2010

nemko no ja by som asi nevydrzala a testla by som este ten treti nech som si ista ako tak(aj ked najistejsia je Dr.samozrejme).Dala by som sem aj foto nejake mojich testov ale mam fotky vo vysokej kvalite a neviem ako to mam zmensit nepoznam ziadny lahky program 😕 😕 😕 😕

nemko
17. mar 2010

asi naozaj skusim rano test lebo uz som nervozna z tej neistoty a bud // alebo / 🙂 po 4 rokoch snahy to zvladnem 🙂

cipsinka
17. mar 2010

len pekne testni,testni 😉 😉 😉 😉 uff 4 rocky no uz by sa to ozaj mohlo vydarit 😉 😉 😉 😵 😵 😵

nemko
17. mar 2010

no veru mohlo, asi testnem lebo uz mam chrobaka v hlave, ze co ak // boli fakt opravnene na tom teste a asi musim ist nieco robit lebo ked sa nudim tak ma to podbrusko pobolieva a ked mam myslienky inde tak ani si nan nespomeniem

cipsinka
17. mar 2010

a co si domka alebo v praci??My tu dnes mame sviatok tak vegetim doma 😉 😉 🙂 🙂 a za chvilku sa idem vystriet a citat knizku uz finishujem tretiu cast tak je to napinave 😀 😀 😀 😅 😅

misinn
17. mar 2010

nemko, veru ani ja by som to uz nevydrzala, ved ja testujem kazdy den ci ciarka silnie 😀