November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
co tu dnes rozoberate? nechce sa mi tolko citat, bo som tu ani vcera poriadne nebola, tak to bolo takych 20 stran... 🙄
cestovatelka riesi odsavacku? ja sa nad takymi vecami este totalne vobec nezaoberam... 😖
gaja ..tak o tom ako na babu by asi vedel hovorit moj drahy..3 pokusy 3 baby ..v rodine sa smeju..ze ma pipika samicu 😀 preto same baby 😀
na skok nie..ale na 100km vylet by to bolo 🙂)) tak tak, praca slachti...a hradi faktury, ze ano 😀DD vecer vas hadam docitam
gaja 😀 😀 😀
hviezdi...to som len v suvislosti s temou...drzte sa
hvoiezdi ved mas este kooopec casu a treba riesit priebezne, ked bude treba, ja som si vselico pokupila uplne zbytocne a potom by sa mi tie prachy radsej zisli nato co som naozaj potrebovala 😒 ...inak riesime kojenie a take blbiny , ale kludne mozme zmenit temu, uz sme aj s gajou nacali nejake sexualne sluzby, ci co ? 😕 nevies o co ide?? 😀
titu som sa dobre zasmiala na odchod 😀
baby ja Vas tu sledujem tak napoly, lebo musim pisat seminarku a mam co robit do nedele a este robota do toho, snad sa tu vecer zastavim, majte sa pekne zatial 😎
😀 😀 😀
ozaj kde je jastericka? na tej dovolenke? 😕
moncika zrejme bude tam niekede na plazi 😵 ,no nepamatam si presne , kedy mala ist
jj jasti je v mori 😀
co to tu je so sexom.....
ach jaj ...momentalne som v obdobi ked mam draheho vo vedlajsej izbe lebo je strasne otravnyyyy...asi si pri tych dnoch ked som bola otravna ja ..velmi zvykol 😀 😀 ..ale to prejde 😀 😀
baby mne sa dnes tááák nechce.... a šéf furt s dačím otravuje.... ale furt.....
napísal tu nejaký blábol a začal sa smiať, že to mám upraviť ,že to mám taký tréning na piatok poobede... no chrumkavý je????
to nevie, že ženám v tehotenstve makne mozog?? a on chce v piatok poobede odo mňa takéto výkony... xixi 😀 . FTIPNY 😀
http://www.in20years.com/photo?st=3&fid=1005140...
tak som si spravila aj ja náhľad, že akáže sexica bude so mňa o 20 rokov.. šak v pohdoe ne? ešte by som sa minula 😀 😀
jáj, no asi mi tým mierne chcel naznačiť, že mi snáď večer spraví masáž chrbátika.. večeru alebo čo.. neviem 😀
šak čo iné mohol myslieť slovom sexuálne služby? 😎
my sex vobec neriesime, zaco mojmu manzelovi vrelo dakujem 😀
titu 😀 😀 😀 , minule sme sa tu bavili o sexe a ja som pisala, ze som ako ladova kralovna 😒 , ale sa mi vidi, ze sa to uz trosku meni 😕 , neviem ci kvoli tomu, ze je muz prec a chyba mi 😅
gaja zase dnes ides 😀 😀 😀 inas ty na tej fotke vyzeras k svetu, no keby si videla mna... normalne som vyzerala jak kostra!!!! nechapem, preco budem ja tak skareda 😀 😀 😀
gaja jaka symposka z teba bude, teda aj je 😉
jáj titulienka.. tiež mám ten pocit.. že keď sa pozerám na to spätne, tak začínam mať o sebe škaredé myšlienky.. reku či som ho náhodou aj neznásilnila alebo čo... 😀
a čul by on scel a mne tuším vadí všetko od jeho sprchového gelu, ktorý som mu asi dva krát už vymenila až po zubnú pastu a neviem čo všetko...
ale tak sa snažím mu to aspoň raz za týždeň dopriať.. 😎
keď už o sexe.... ja som včera prišla domov, mala som také kratšie riflové šatičky a začala som v obývačke popri rozprávaní dávať dole pančuchy..... mangel sa priblížil ku mne už s tým známym výrazom v očiach, kde sa mu namiesto tých dolárových znakov ukazovalo dačo iné 🙂 🙂 .... prišiel bližšie a hovorí: Ja mám na teba takú strašnú chuť.... a ty????
a ja úplne necitlivo, že ja nie, ja by som si radšej dala hemendex....... chudák, tak zostal zas nasucho........ uprednostnila som iné maso a iné vajcia ako ponúkal on 🙂 🙂 /fuj, ale som to hnusne napísala 🙂 /
ollako...no ono ten lad vacsinou povoli po tom 16.tt aspon u mna to bolo tak u vsetkych tehu a ...on chuda chcel aj ked mi bolo zle 😀 ..ale prezili sme vzdy sa nasiel nejaky kompromis ( vacsinou som zvikla zaspat s malou ked som ju davala ) 😀 😀 ..a zlatucky nechcel ma budit 😵 ...
hviezdi ,ale ved kostra je pre niektore individua velmi pritazliva bude v klude 😀
hmm ollako ja mam zas opacny problem, ja by som toho svojho najracsej zozrala. Najlepsie je, ze moj drahy cvici a ma tolko energie, ze mu uz pomaly nebudem stihat...no co bude muset chodit s notebookom na zachod, nebude ani prvy ani posledny😀
že k svetu.. a to som vyhrabala jakúže fotku.. takú ktorú som ochotná aj zverejniť.. bože keby ste ma videli jak vyzerám teraz.. horšie jak na tej fotke za 20 rokov... kolegyna musí mať určite nočné mory.. som malovátka nevidela asi dva mesiace dobré...
šak sa mi spravili ekzémy na očoch pod očami.. namaľovať sa nemôžem.. vlasy vyprachnivené.. vysypaná jak puberťáčka..
no hrôza.. sa vôbec čudujem, že ten môj manžel, keď sa na mňa kukne po svetle, tak vôbec nejaké sexuálne kraviny ho napádajú.. ja viem, po tme neni vidieť, prípadne zakryje poduškou, otočí od zadu.. ale aj tak
lili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ak 😀 tak teraz som sa poriadne zasmiala..ze hemendex 😀 😀 😀
lilli136tak teraz si ma dorazila 😀 😀 😀 😀
lilli tak som sa dlho nezasmiala, super si to podala... 😀 😀 😀
no zacneme o sexe a hned je tu viac ludi, pravda lili 😀 ....lili ty si teda necitlivka, chudak muzik 😀
lili... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gaja 😀 , no moj muz ani cez vikend vobec nepride, ale snad budem potom troska dlhsie doma 😵 ...to je take strasne, ze musi byt furt v haji 😠 😠 😠