November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby nakolko ja Vas nestiham všetkych čítať tak len posledne 2-3 strany ale dobre som sa zasmiala, je to dobry relax a aj skusenosti co tu davate sa zidu...Ten MK je super, nelutujem ze som tu...pozdravujem Vas a zelam Vam a aj sebe aby sme si to tehulkovanie uz vsetké uživali a netrapili sa nevolnostami a i....
ta takuto temu si predsa nemozem nechat ujst...aj ked teda neni sa cim chvalit...ja ani pomyslenie, a z bezpecnostnych dovodov davam na seba handry velkosti 44 a sprchovat sa chodim zasadne ked muz este chrni....a uvazujem, ze mu zacnem kupovat dake NAUCNE casopisy 😀
olako vazne sa to tu rozbehlo 😀
my sme od zaciatku tehu len 3x 😅 a vsimam si ze ma "ocumuje" ked sa prezliekam 😀
cesti ak to zabere preco nie, no moj muz je taky cudny , lebo vascinou som bola ja ta iniciativnejsia a teraz , ked sa mimoc nechce, tak muz otravuje... 😀
inak ollako - my zajtra tiež bačujeme sami s Dankom.. tato má denku.. čiže od nevidím do nevidím.. a v nedeľu tuším ide pre istotu na nočnú...
máloktorý víkend má voľný.. no čo už.. už som si zvykla.. najhoršie boli asi Dankové druhé vianoce. o štyroch sme večerali, o piatej rozbalili darčeky a potom sme tatina vyprevadili na nočnú a išli spať... to keď má už prvý sviatok vianočný alebo druhý službu (alebo silvester pravidelne), tak to ma až tak neštve... ale ten štedrý večer... 😖
ale nechcela som odbočovať od témy..
keď sme pri tom jedle.. ja som si cez obed kúpila kilo jahôd a teším sa ked prídem domov, ako si k tomu sadnem
hmm ako Vas tu tak citam, tak ja sa uplne teraz hanbim, lebo si teraz pripadam , ze sme ako dva zajace s tym mojim 😅
gaja my hovorime o jedle, ja som myslela ze sex nie je na jedenie 😕 😀
andrea bud v klude, ja si tak pripadam, stale , len teraz pocas tehu nie 😀
andrejka - šak niekde sa to vyrovnať musí... 😀 aby nastala rovnováha.. tak niekto vôbec, niekto trochu, niekto trochu viac a niekto furt nedá pokoj a dorába a dorába.. 😀
asi myslela to s tym hemendexom 🙂
ollako
ale tak chápeš, prišla som domov večer o siedmej, rada vobec, že som rada, skydla som na gauč ako mech cementu, hladná jak čenkovej deti a on na mňa vybalí sex?? jasné, on už bol 4 hodiny doma z práce, takže oddýchnutý a čo ja, chudinka??? 😀 😀
ja mu to cez víkend vynahradím 😀 😀
moj mangel za mnou chodí do kúpelne furt.... komentuje rastúce brucho, prsia, stehná..... no a potom nemaj depku, keď za tebou príde a láskyplne ti povie: jééééj, ty si zase pribrala 😀 😀
😀 😀 😀
no my uz mame dorobene asi vsetko a furt by sme dorabali, ale ja Vas uplne chapem, lebo napr. mne ani zle vobec nie je takze chute sa nezmenili 🙂
no to som chcela, že lež som otehotnela, tak sme tiež boli furt na kope.. teda tak v rámci služieb a tak, pomerne každý deň. ale toto že raz za týžden.. za chvílu bude mať pravú ruku väčšiu než lavú 😀
ja som tu ani ziadny hemendex nepostrehla. si vyberam prispevky kde na naxadza slovo sex 😎
😀 😀 😀
😀 😀 😀 zase som prešvihla to najlepšie..som normálne makala doteraz,ako vždy ste ma v tejto téme rozosmiali..
my sme boli ,, na kope,, kazdy den pred tym...teraz uz len kazdy druhy 😀 😀 😀
lilli muz nech nabuduce pripravi nejake jedlo, ruzicka na stred stola, nejake to vinku, teraz detske sampanske snad postaci, nejaka ta romantika a snad by si sa dla nahovorit neee 😀
no ako to tu tak čítam,sa normálne bavím.čo sa týka mna,mne chutí všetko čo sa dá zjest a aj sex,ale som chytila nejaký zápal tak ževraj kým sa to nevylieči...tak máme pôst 😨 no hlavne nech je bábetko zdravé,človek sa už vzdá všetkého
kokso jak Vas tu citam ta ma hned tie moje nevolnosti prechadzaju 😀 ale sak ono ma to zase vecer prejde ked si naaplikujem vecernu davku pregesteronu 😠
andrejka, no pri prvom mi bolo rozhodne menej zle ako teraz.. to som v treťom mesiaci na rebríku stála a večer o desiatej ešte maľovala obyvačku.. ergie na rozdávanie a teraz.. 😝
takže ono je to dosť aj o tom.. aj my sme prvé furt dorábali.. a možno keď čul nedorábame, že to bude tá baba.. xixi.. možno sme vtedy pipíka dorobili.. ktovie 😀
ollako, ty las jake dobre recepty 😀
andrea stella
klobúk dolu... každý druhý?? 🙂 🙂 . to ja nie som tak často ani doma.... takže keby sa mi manžel pochválil, že má sex každý deň, tak určite to nie je so mnou 🙂
ollako
no presne tak.... nech nabudúce nachystá ten hemendex a ja sa následne za odmenu budem venovať jemu 🙂
funlucy uz len ty si tu chybala no nevrami, uz viem na vas fintu , ked tu bude ako po vymreti staci napisat sex a hned sa to tu naplni 😀 😀
lilli136 tak vies my sa v tyzdni stretavame iba v posteli, ved som vravela, ze sme ako dva zajace 😅
gaja no aby som Vam na buduci tyzden po ultrazvuku neoznamila, ze budu dvojicky 😀
hi hi 😀 😀 uz som tu aj ja..a kukam ze v najlepsom 😀 😀 som prisla
no my sa stretaveme len cez vikend a tiez len v posteli, no nedaleko je este jedna postielka, a tam nas PEtko, takze , ked uz to na nas pride , tak ako sme ako misky 😀 😀 , uz mi to ide na nervy, byvat u nasich, ked dom nie je nikdy prazdny, si clovek ani zatrtkat v klude nemooooze 😀 😀 😀 😀

lili - no bože.. aj ja prvé po príchode domov myslím na žranicu.. 😀
a čo mu budeš klamať, šak narovinu 😀 nescem.. daj tie ruky preč