icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

funlucy
14. máj 2010

no inak dnes by mohli dať chlapi pokoj,keď ide zase ten hokej nie? 😉

lilli136
14. máj 2010

ollako
to je presne ako u nás v robote..... stačí spomenúť sex, nohavičky alebo niečo podobné a hneď všetci chlapi reagujú..... ale keď chceš dačo pracovné, to sú hluchí a slepí

andrea
aj my sa stretávame takmer len v posteli, ale paradox je, že asi tak o dve sekundy po tom, čo zalahneme sa otočíme k sebe ritou a je dosexované 😀 . ja totižto neviem spať ani na chrbáte a neviem ani zaspať, keď mi niekto fučí do ksichtu 😀 . tak musíme ako moj kolega hovorí: prckami k sebe 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

funlucy
tak už len ty si to zaklincovala 😀 😀

moncika15
14. máj 2010

ja z vas nemozem 😀

andrea_stella
14. máj 2010

ollako aj my musime byt potichu lebo mame este troch spolubyvajucich a tu su steny z papiera...ale uz velakrat sa stalo, ze nas poculi 😅

ollako
14. máj 2010

funlucy ten moj hokej nemusi, to skor on sa moze jedovat, ze nan zase cumim 😀 😀 😀 , ked sme boli v prahe bol u nas kamos na hokej a muz zaspal a my s kamosom sme si pripijali pri kazdom gole, hrali sme vtedy s Rakuskom a sa mi vidi, ze tam doho dali dost, lebo sme vyzerali statocne 😝 😀

lilli136
14. máj 2010

andrea
a neprišli škrabkať na dvere, že aj my chcemééé 🙂 🙂

funlucy
14. máj 2010

ja lili a jak prosím ťa? 😀 veď dnes ideš s hláškami ty a ollako..to sú samé vajcá,rite,trtkačky ..ja už ani netuším čo to je 😀

andrea_stella
14. máj 2010

lilli to nemam ani ja rada, ale my zaspavame tak, ze ja som chrbtom a drahy ma drzi za brusko a zohrieva, ja inak uz zaspat ani neviem 🙂

cestovatelka
14. máj 2010

akoze ako mam pracovat !!! odpodavam od smiechu...esteze je to iba jedna kolegyna, ktora na mna nevidi priamo ako sa rehocem ja kon 😀

gaja
14. máj 2010

jémine.. my sme danka odstahovali v 13tich mesiacoch do svojej izbičky.. xixi. aj ked som musela utekať zo spálne až do detskej, ale zas na druhej strane, človek si môže aj zakričať.. 😀

andrejka.. ked sa stretávate len večer v posteli..to vyznelo ako keby ste sa po svetle ešte nevideli.. vie ako vyzeráš?? xixi
no jasné.. ked dorábate dve.. musíte častejšie.. 😀 som fakt zvedavá

andrea_stella
14. máj 2010

nie nastastie nikto este neskrabotal 🙂

funlucy
14. máj 2010

vidíš cestovatalka,my slušné pracujúce ženy sex hádam naposledy vo februári 😀 😀 a nás si ešte nakoniec zoberú na pranier 😀

lilli136
14. máj 2010

funlucy
však ja sa tu snažím namotivovať od báb, aby som sa viacej naladila na sex a ty zahlásiš, že dnes je hokej, mohli by dať pokoj 🙂 🙂 ....
asi tak, že prídeš za manželom, chytíš ho za jednu ruku, za druhú, povieš mu, že jedno je pamela ručná a druhá anča pätprstá a že moj drahý zabav sa.... a ak ti bude málo, tu máš ešte ovládačku, dávajú dnes hokej 😀 😀

ollako
14. máj 2010

andrea ake pekne zaspavanie, to my sa tiez vacsinou otocime chrbtom a spime....ale muzovi niekedy v noci prepne a zacne ma omakavat a ja este v takom polospani , ani neviem co sa deje a on je vo vnutri 😲 😀 😀

xlea
14. máj 2010

baby baby 🙂 🙂 😀 vy posledne 3 strany tak davate, ze sa tu chlamotim na vas uz pol hodinku ako to citam 😀 ale vam je fajn, ked mozete byt ako zajace, bo ja som sice tiez zajacica, ale taka nedobrovolne odstavena od zaja a chvostika... bo zo zdravotnych dovodov to mam zakazane.... uz 3 mesiace.... ale ked pojdem stredu na poradnu, musim sa spytat, ze ci este musim postit, bo mne sa uz nechce a zajovi mojmu domacemu uz toboz nie 😉

andrea_stella
14. máj 2010

gaja, ale jasne, ze vie co ma v posteli, to teraz posledny mesiac tak je, lebo priatel ma uz dve roboty tak robi do vecera, potom ide este zacvicit a hodina cesty z Londyna...takze stretavka az v posteli 😝

cestovatelka
14. máj 2010

liliiiiiiiiiiiiiii.....ja si to idem hodit.....sa tu natrasam jak vreteno....nemam slov 😀 ...az mi slzy tecu

lilli136
14. máj 2010

ollako
tak toto prekonalo aj včerajšie, či predvčerajšie gynekologické SUP HO TAM 😀 😀

baby, ja skapem. skoro mi zaskočilo jablko 😀 😀 😀

funlucy
14. máj 2010

😀 😀 😀 aj ja sa chcem namotivovať..ináč minule som aj dostala chuť,ale muž nebol doma 😀 😀

gaja
14. máj 2010

lili - tak jak si potom otehotnela? šak to je najlepší spôsob antikoncepcie.. chrbtom k sebe a každý sám 😀

lilli136
14. máj 2010

my si tu veru nemáme čo vyčítať:
sup ho tam... 😀
ani neviem, čo sa deje a on je vo vnútri 😀
natrasam sa jak vreteno 😀

moncika15
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zacinam verit anglickym vyskumnikom ze zeny su preverznejsie ako muzi 😀

ollako
14. máj 2010

no prosim xlea dalsia sexuchtiva 😝 ...ale inak pohoda, ved sex nam treba 😀

cestovatelka
14. máj 2010

no aspon jednu kamosku tu mam funlucy 😉 ..sak dockaj aj my sa raz rozohnime..(teda aspon dufam)!

andrea_stella
14. máj 2010

ollako tak ten tvoj muz inak sikovny ked sa vie trafit na prvu supu 😅

moncika15
14. máj 2010

funlucy 😀 😀 😀 😀 😀

gaja
14. máj 2010

funlucy a čo potom ked nebol doma? urobila si tú chladničku?

aduliak
14. máj 2010

baby, ja z vas nemozem...normalne od smiechu mam slzy v ociach....ale nestiham reagovat, sef sem za mnou stale chodi 😀

lilli136
14. máj 2010

funlucy
tak to už je jaká smola..... raz za čas máš chuť a mangela nikde 😀

gaja
no aj prvý aj druhýkrát na prvú šupu.... normálne to nechápem, ja som hovorila, že ja musím asi ovulovať 25 dní, lebo je fakt, že my sa vidíme tak 2x v pracovnom týždni a potom cez víkend a oba razy sa to zadarilo na prvýkrát.....
môj manžel ma nazval, že som hyperopelivá 😀 😀

andrea_stella
14. máj 2010

jaaj dobra toto tema, ze do seminarky budem pisat o sexe a nie o tom co mam 🙂
ale fakt uz musim utekat tak sa majte, zase nikedy vecer, alebo zajtra 🙂