November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ollako - nooo zajacica sexuchtiva ale ako vravim, nedobrovolne odstavena 🙂 ale no tak pomoze si clovek ? ked musi, tak musi.... to je ako s tym ham/eggsom 🙂 alebo mojimi hranolkami.... som o nich dva tyzdne basnila, tak vcera sa konecne muz spamatal a skocil so mnou do mekaca do ZA na hranolky 🙂 ked uz nemozem mat sex, tak aspon hranolky 🙂
keby niekto spravil vytah z nasej dnesnej temy tak sa obavam, ze by rpemenoval ww; stranku na modryKOLIK.sk 😀
andrejka - no to bude pre prednášajúceho zaujímavé..
lili - mi danka na prvý šup a teraz na druhý.. no starneme bože 😀
baby, teraz úplne od veci - mne tu napravo nabieha reklama na hydinu z voľného výbehu.... je to normálne??? na modrom koňovi???? hydina z voľného výbehu.... ale však fajn, dá sa.... 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto nema chybu 😀 😀 😀 😀 😀 som vyprskla vsetky sliny ktore som si asi od rana nazhromazdila v puse na monitor 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ta to perfektna debata 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj nam sa podarilo na prvy sup..a ani neviem ako vlastne 😅 ..ved stale sme boli v praci, asi som si čuchla k jeho boxerom ked som ich davala do pracky 😀 😀 ..inak vazne neviem 😀 😀
lili ta ten prispevok posledny o hydine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dalsia sprrrrska slin na monitore 😀 😀 😀 😀 😀
cestovatelka
za 100 bodov.... modrýkolik.sk 😀 😀
to už je asi taký pridusený ten kolík od toho, ako si to tí chudáci naši chlapi musia robiť sami, keď my nechceme 😀
antonia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 boooze dievcata 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len dajte dajte... este pridajte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
andrea to vies, ked je chut tak trafit tam je malickost 😀 ....
ja reklami nestíham.. ja som rada, ked šéf otvorí dvere, že to friško minimalizujem.. ja musím byť vstrehu hlavne za chrbtom.. ked vrzne klučka tak aby ma nečapol.. to je iný adrenalín 😀
lili to asi za té vajcá..šak kúp pár slepíc nech muž móže robiť hemendex 😀
hviezdicka 😀
utri sliny z monitora, bo budeme mať rozmazané profilové foto 😀 😀 😀
funlucy
vidíš, to asi špeciálne mne tu nabieha tá reklama, kvôli tomu hemendexu 🙂 🙂 . ešteže ťa mám 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...no ja koncim bo sa prave dovalilo sefstvo na kontrolu a moje slzy v ociach a cerveny ksicht neviem ako budem vysvetlovat
modry kolik, uz ma brucho boli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pomooooc
gaja furt v strehu 😀 doma aby na ňu odzadu neskočil muž v robote zas šéf 😀 😀 😀
cestovatelka
povedz, že to tie "svinské" hormóny, že ty nič 😀
😀 😀 😀 😀 😀 funlucy 😀 😀 😀
palec hore 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja dnes asi fakt šikneeeeee 😀 😀 😀 😀 m 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 ja az kricim od smiechu, viete jak ma boli brucho z toho vsetkeho??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby, viete aké budeme mať spokojné a zdravé miminá, keď sa furt tak rehlíme?? 😀 😀
funlucy 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooc...
lili, obavam sa, ze nic ine mi neostava 😀
no a teraz sa zamyslite ženy ale velice prudko..po kom tie naše deti budú? 😀 😀
nooo este to tak 😀 ..jednu tu sliepky nahanaju,druha prska na monitor a ty si šikni 😀 😀
jáj... môj šéf neni zrovna môj tip.. 😀
ale inak môj muž to má rád zo zadu.. on je v podstate také zvieratko.. bud chce, aby som bola ja na ňom, alebo zozadu.. 😀 (šak teda aj iné polohy na moje želanie, ale tieto dve - to sú také jeho preferované)
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no po nas nie???? uzasnych, krasnych, dokonalych a veselych 😀 😀 😀
lili, len aby neboli chudatká také vytrasené, že budú mať nonstop štikútku 😀

lili smola to veru bola ale ak iba pre neho 😀 😀 😀