icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

funlucy
14. máj 2010

lili smola to veru bola ale ak iba pre neho 😀 😀 😀

xlea
14. máj 2010

ollako - nooo zajacica sexuchtiva ale ako vravim, nedobrovolne odstavena 🙂 ale no tak pomoze si clovek ? ked musi, tak musi.... to je ako s tym ham/eggsom 🙂 alebo mojimi hranolkami.... som o nich dva tyzdne basnila, tak vcera sa konecne muz spamatal a skocil so mnou do mekaca do ZA na hranolky 🙂 ked uz nemozem mat sex, tak aspon hranolky 🙂

cestovatelka
14. máj 2010

keby niekto spravil vytah z nasej dnesnej temy tak sa obavam, ze by rpemenoval ww; stranku na modryKOLIK.sk 😀

gaja
14. máj 2010

andrejka - no to bude pre prednášajúceho zaujímavé..

lili - mi danka na prvý šup a teraz na druhý.. no starneme bože 😀

lilli136
14. máj 2010

baby, teraz úplne od veci - mne tu napravo nabieha reklama na hydinu z voľného výbehu.... je to normálne??? na modrom koňovi???? hydina z voľného výbehu.... ale však fajn, dá sa.... 🙂

hviezdickamaria
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto nema chybu 😀 😀 😀 😀 😀 som vyprskla vsetky sliny ktore som si asi od rana nazhromazdila v puse na monitor 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ta to perfektna debata 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

antonia1
14. máj 2010

aj nam sa podarilo na prvy sup..a ani neviem ako vlastne 😅 ..ved stale sme boli v praci, asi som si čuchla k jeho boxerom ked som ich davala do pracky 😀 😀 ..inak vazne neviem 😀 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

lili ta ten prispevok posledny o hydine 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dalsia sprrrrska slin na monitore 😀 😀 😀 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

cestovatelka

za 100 bodov.... modrýkolik.sk 😀 😀
to už je asi taký pridusený ten kolík od toho, ako si to tí chudáci naši chlapi musia robiť sami, keď my nechceme 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

antonia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 boooze dievcata 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len dajte dajte... este pridajte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ollako
14. máj 2010

andrea to vies, ked je chut tak trafit tam je malickost 😀 ....

gaja
14. máj 2010

ja reklami nestíham.. ja som rada, ked šéf otvorí dvere, že to friško minimalizujem.. ja musím byť vstrehu hlavne za chrbtom.. ked vrzne klučka tak aby ma nečapol.. to je iný adrenalín 😀

funlucy
14. máj 2010

lili to asi za té vajcá..šak kúp pár slepíc nech muž móže robiť hemendex 😀

lilli136
14. máj 2010

hviezdicka 😀
utri sliny z monitora, bo budeme mať rozmazané profilové foto 😀 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

funlucy
vidíš, to asi špeciálne mne tu nabieha tá reklama, kvôli tomu hemendexu 🙂 🙂 . ešteže ťa mám 🙂

cestovatelka
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...no ja koncim bo sa prave dovalilo sefstvo na kontrolu a moje slzy v ociach a cerveny ksicht neviem ako budem vysvetlovat

ollako
14. máj 2010

modry kolik, uz ma brucho boli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pomooooc

funlucy
14. máj 2010

gaja furt v strehu 😀 doma aby na ňu odzadu neskočil muž v robote zas šéf 😀 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

cestovatelka
povedz, že to tie "svinské" hormóny, že ty nič 😀

lilli136
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 funlucy 😀 😀 😀
palec hore 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja dnes asi fakt šikneeeeee 😀 😀 😀 😀 m 😀 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 ja az kricim od smiechu, viete jak ma boli brucho z toho vsetkeho??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lilli136
14. máj 2010

baby, viete aké budeme mať spokojné a zdravé miminá, keď sa furt tak rehlíme?? 😀 😀

cestovatelka
14. máj 2010

funlucy 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooc...
lili, obavam sa, ze nic ine mi neostava 😀

funlucy
14. máj 2010

no a teraz sa zamyslite ženy ale velice prudko..po kom tie naše deti budú? 😀 😀

antonia1
14. máj 2010

nooo este to tak 😀 ..jednu tu sliepky nahanaju,druha prska na monitor a ty si šikni 😀 😀

gaja
14. máj 2010

jáj... môj šéf neni zrovna môj tip.. 😀
ale inak môj muž to má rád zo zadu.. on je v podstate také zvieratko.. bud chce, aby som bola ja na ňom, alebo zozadu.. 😀 (šak teda aj iné polohy na moje želanie, ale tieto dve - to sú také jeho preferované)

hviezdickamaria
14. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

antonia1
14. máj 2010

no po nas nie???? uzasnych, krasnych, dokonalych a veselych 😀 😀 😀

gaja
14. máj 2010

lili, len aby neboli chudatká také vytrasené, že budú mať nonstop štikútku 😀