November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
gaja vitaj v klube zvieratiek 🙂)) zajacic a zajacov 🙂))
aaaaaaaaa hori mi kapusta na plyneeeee
gaja,šéf nemusí byť tvoj tip,ale 🤐 jebať ta môže 😀 😀
antonia a čo tak vtipné múdre a inteligentné a bystré a šikovné... no normálne svetová pohroma.. detičky narodené v novebmri 2010 - rodičia zo slovenska 😀
xela - už som to tu tak raz spomínala.. skôr medvedko a medvedica.. 😀 on je taký 100 kilový a chlpatý.. a ja ked sa neoholím detto 😀
gaja - medvedko na zajaca je tiez pekna poloha 😀 😀 😀
bože baby.. dva dni som valila do seba kapustu.. viete čo to so mnou robí? už aby som domov išla.. bud vydusím kolegyňu alebo ma vystrelí zo stoličky.. šak len na záchod behám
funlucy prudko zamysliet sa, no ked budes s muzom tak naho prudko vyskoc, urcite sa potesi 😀 😀
gaja takze rodinka Macko Puf 😀
kua,jak som sa zlakla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.in20years.com/photo?st=3&fid=1005148...
boze kolko si si pridala? 150 rokov?
gaja tie stavy poznam, este ze nie som v praci, ale vystrelit sa zo stolicky nemusi byt zle a este tak nejak kolikovy dopad 😀 😀
takze sex 🙂 no my tak raz do tyzdna, viacej sa mi nechce 😉
antonia.. skôr lesné medvede.. xixi 😀
funlucy - ale ťa vytieňovali.. 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
GAJA JA PLAČEM..sa mi rozmazal make-up
nooo funlucy tak ty budes teda krasavica 😀 😀 😀
inak baby, dik ale zhorela mi kapusta na halusky s kapustou!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠
funlucy ja som sa na tej fotke tak zasmiala jaaaaj ja normalne placem 😀 😀 😀 😀 😀 , to ti tam co vzniklo pre pana 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 tolko informacii ze to nestiham vseto vstrebat a reagovat tak len citam a smejem sa 😀 xudence nase deticky si myslia ze je zemetrasenie ked ix tak nadtrasame. opatrne nex si moc nezvyknu aby sa ponom nexceli furt len cicikat 😅
funlucy prepáč, ale ešte tie "krepové" vlasy a je z teba hotová zubatej sestra 😀 😀
neplac lebo ti stecie a vytienuje ako na tej foto 😀 ..a vecr nebude ziaden sex to si pis 😀
hviezdicka
no pekne.... tak budú halušky bez kapusty, čo už 😀
a jaka hladna... ale trocha som z kapusty zachranila, co sa vsak uz nedalo, tak som zoskrabala do umyvadla ☹
hviezdi no prepac, to nie je nasa chyba, ze sa nevie odputat od sex temy 😀 😀 😀 , ved neva kapusta sa kupy lacno, no taky sex si tak lacno nekupis, i ked muz by ti ho mohol dat aj zadara a myslem , ze rad
este ze nausnice budes mat aj o 100 rokov rovnake 😀 ..hold zlato nestarne 😀
ako sem vkladate tie fotky?
hviezdi v klude tak ich sprav s vajcami, dve isto doma najdes 😀 😀 😀
antonia
zlato je večné.... také zlaté zuby po dedkovi vydžia naveky vekov 🙂. tak isto aj funlucine náušky 🙂
no ale to som si pridala 30 rokov..ale šak pohoda,hlavne že vlasy budem mať v 60 -ke červené..jáááj hviezdicka tak ešte nás obviňuj že ti prihorel obed 😀 😀
nooo len skoda ze dierky v usku uz budu vytahane az po ciciky 😀 😀

ejhaaa gaja, uz si predstavujem 😀 😀 😀 😀 😀