icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andrea_stella
14. máj 2010

ja som este nemala moznost ist do Polska, je to velmi daleko 😎

moncika15
14. máj 2010

no tpo ano 😀 kolko rokov si v UK?

midsumergirl
14. máj 2010

cafte baby, chcela som vas poctivo docitat ale po 20 stranach som to vzdala 😀 andrea ma pravdu tu v uk sa da naozaj lacno nakupit, s manzelom sme si aj robili srandu, ze ked sa prestahujeme naspat na sk, ze tu budeme chodit na nakupy ..som sa dlho neozyvala, lebo teraz vela pracujeme a to ma vcera sef este tak vytocil, ze som si dobru hodinu aj posmoklila...keby ze nie som tehotna tak ma tu uz neni...uz som spominala, ze raz do tyzdna mame dlhu smenu a ze som mu povedala, ze je na mna vela stat 12 hodin v kuse, tak mi to najprv zrusil a po tyzdni mi odkazal, ze si tie hodiny musim odrobit, tak teraz robim tri hodiny v case mojho volna aby som to nemala v jeden den!

andrea_stella
14. máj 2010

hehe ziadne roky iba 5mesiacov a z toho 4mesiace tu poctivo pracujem, som sem zdrhla za drahym bo mi bolo velmo smutno🙂 on je tu uz 6rokov 🙂

moncika15
14. máj 2010

😕 ach, co si ti zamestnavatelia myslia.

andrea, takze zdrhla a hend si ostala tehu 😀 planovane ci ste sa tak tesili ze ste spolu? 😝

andrea_stella
14. máj 2010

hehe vies co my sme ostali zo seba tak poblazneni, ze sme sa najprv uplne snazili a sa nepodarilo a ked sme sa na to vykaslali, vobec sme na to nemysleli, tak sa to podarilo 😀 proste som rada, ze budem mat aj teraz ked mam iba 21 prve dieta, ja som vzdy chcela mat dieta skor ako neskor 🙂

andrea_stella
14. máj 2010

inak to sa dost cudujem, lebo mne prisposobili pracovnu dobu tak aby som to zvladala 😕

midsumergirl
14. máj 2010

u nas to tiez bolo podobne az na to, ze my sme sa snazili 9 mesiacov a ked sme si povedali, ze si dame pauzu a vratime sa na sk, tak som otehotnela 😉 a musim tu zostat 😖

midsumergirl
14. máj 2010

andrea a ty si full time? a co robis ak sa smie opytat? ja robim v hoteli.

moncika15
14. máj 2010

to zavisi od citlivosti zamestnavatela 😝

ono to tak vzdy je s tym "prehnanym" snazenim mohla by som rozpravat o tom dlhe hodiny 😀

andrea_stella
14. máj 2010

tak mnoo my sme sa snazili iba mesiac a nist a na druhy som ostala tehu... 😅
ja pracujem v kaviarni Costa a dali ma uz na polovicny a celkom mi to vyhovuje lebo robim aj skolu externe 🙂

midsumergirl
14. máj 2010

no moj teda nie je citlivy vobec, ja nie som platena od hodin ale fixne s tym, ze by som mala odpracovat 45 hod za tyzden a to sa da len tak ,ze v jeden den robim napr od 12 do 12, co mi pred tym nevadilo ale teraz sa bojim a on, ze ma nemoze tie tri hodiny neodrobit, lebo to by potom mohol kazdy od neho chciet...pre zaujimavost, ked sme nastupili tak sa robilo len 40 hod, dve kolegyne boli v tedy tehotne a nerobili dlhe smeny potom prisla kriza a on si zmyslel, ze mame malo hodin..lebo vzmluve od 40-45 😠

midsumergirl
14. máj 2010

tak to mas podobnu pracu ako ja, mne sa ale neoplati ist na part time, ked pre neho pracujem viac ako 2a pol roka na full time, to by sa mi ta materska pocitala z toho part time platu..

andrea_stella
14. máj 2010

no ja by som tiez nepresla, ale tak na full time som robila mozno jeden mesiac maximum dva a to mi bude na SVK ako materska uplne stacit...

midsumergirl
14. máj 2010

kolko si vlastne odpracovala v uk, ja som si myslela, ze musim odrobit min rok (mozno menej neviem presne 😅) aby sa mi materska pocitala zz platu, teda aby mi ju vyplacal zamestnavatel 😕

midsumergirl
14. máj 2010

uz sme tu asi len my dve, kedze u nas v uk je o hodinu menej 😉

andrea_stella
14. máj 2010

ja budem mat odpracovanych 26tyzdnov na konci jula myslim, ale inak nevies ako to je, ze ci mozem ist pocas tych 26tyzdnov na dovolenku ak mam na nu narok?lebo vsade pisu , ze musis mat odpracovanych 26tyzdnov bez prestavky u toho isteho zamestnavatela, tak som z toho pako co sa tyka tej dovolenky... 😅

moncika15
14. máj 2010

ja som tu tiez ale dosiel mi muz z roboty tak ho idem ostrihat. a do teraz sme prali rondon lebo zajtra bude obsluhovat Fica tak nex je vonavy ,cisty a vyzehleny 😎 😀

midsumergirl
14. máj 2010

ja som si myslela ,ze ked si part time tak nemas narok na platenu dovolenku, aspon u nas zamestnanci, ktori su na part time nemaju platenu...prepac moncika 😀 chudak (tvoj muzik, mojho by som radsej do pritomnosti fica nepustila 😀 )

andrea_stella
14. máj 2010

hmm tak to potom nechapem u nas je to rozdelene aj ludia na part time maju pravo na dovolenku, dokonca minule moju kolegynu nutene poslali na tyzden na dovolenku, lebo by jej prepadla 😅

Monci pozdrav pana manzela, ja som pred rokom obsluhovala prezidenta Gaspiho, nastastie chcel iba mincu 😀

andrea_stella
14. máj 2010

dokonca aj za marodku mi zaplatili a to som iba na part time...

midsumergirl
14. máj 2010

no moze to byt asi podla zmluvy ...zavisi ci mas zazmluvnene kolko hodin odrobis na par time..neviem, len pisem ako je to u nas

andrea_stella
14. máj 2010

ty kokso to ja uz si nepamatm co bolo v zmluve hehe 😀 som ja ale trdlo 😅

midsumergirl
14. máj 2010

ja moju dokonca ani nemam 😀 sa mi menila pozicia a trochu aj plat, tak som ju vratila na zmenu a od vtedy ( hadam aj vyse roku) som ju nedostala 😀 😀

andrea_stella
14. máj 2010

ja ju inak tiez nemam ani neviem kde som ju nechala, myslim, ze bude u manazerky 😅

midsumergirl
14. máj 2010

co sa tyka tej dovolenky najlepsie by bolo asi sa opytat priamo manazerky

andrea_stella
14. máj 2010

no ved opytam sa jej, buducu nedelu idem na SVK a urobila to tak, ze robim cele dva dni a ostatne dni mi da day off, cize to budem mat normalne odpracovane tak ako za cely tyzden, len horsie to bude v lete ked budem chcet ist na dva tyzdne bo musim to niak sklbit tu dovolenku s drahym 😎

jonki
15. máj 2010

baby prajem pekny vikendik...oficialne sa prizanvam ze som vas nedocitala...a ani uz nedocitam 😒 jednoducho nestiham vase tempo...iste mi usli nejake zaujimave veci 😀 ...no co uz 🙂

u nas je dnes nejako krajsie tak dufam ze aj u vas a ze nas caka vsetky pekny vikend 😉

antonia1
15. máj 2010

dobre ranko babulky... jonki tak to ti zavidim ze krajsie pocasie..tu je zima ako v ruskom filme a dokonca sneh hlasia 😒

moncika15
15. máj 2010

ahojteeeeeeeeeeee 🙂

jojki, veru usli ti zujimave veci 😀 😀 😀

antonia, ani tu neni bohvie ako, sice svieti slnko a cez okno by sa zdalo ze je teplo ale vonku sa treba dobre naobliekat 🙄

inac ma napadlo ked tu riesite tu dovolenku, ze ked som doniesla papier ze som tehotna tak mi oznamili ze mi prepada dovolenka (16dni) a na doktora mam priepustky alebo si mam nadrobit. je to normalne? ja sa v tom nevyznam tak som sa nebranila ale kazdy sa cuduje ze preco mi zobrali dovolenku ked kazda tehula si vybera dovolenku pred nastupom na matersku.