November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jaaaj tak si inormovana 😀 😀 😀 😀
informovana 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😝 😝 😝
no jasne 🙂 sa vcera tesila, ze si oddychne 🙂
no aspon takto jeden den 😉 😉 😉 aj ked ja uz iba zajtra a zacina sa mi 10dnovy veget 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
aj ona pride domov 8.aprila - konecne 🙂 cipsinka a okrem podbruska mas este ine priznaky alebo zmeny?
no iba to,ze od januara som nemala MS a ani nie,citim sa fajn len to krvacanie ma trapi trosku 😖
a vsetky pozitivne testy to je zatial vsetko a viac ani byt nemusi,kludne sa zaobidem aj bez grcania 😝 😝 😝 😝
ale musis verit, ze v pondelok sa potvrdi ta najkrajsia sprava
no verim testom,ze fazulka tam je len este musim zacat verit,ze je aj v poriadku 😉 😉 😉 😉 😉
neboj, vsetko bude o.k.
😵 😵 😵 😵 😵 😵
ja by som sa mala aj naranajkovat 😕 😕 😕 😕 este som dnes nic nejedla 😅 😅 😅 😅
nemko, ja by som tiez testla uz aj, to uz by Ti ukazal teraz podla mna kazdy, ked si naposledy testovala minuly tyzden 🙂 , tak hor sa do toho a drzim palce
jojka dakujem, zajtra skusim rano lebo pocas dna chodim casto na wc takze asi by to bolo zbytocne
cipsinka, to tak dlho vydrzis nejest? ja by som sa uz asi zosypala 🙂, ja musim jest pravidelne a po troske, aj ked sa vzdy do toho nutim... no, mam to trochu komplikovanejsie, lebo zivim troch, seba, Samka este kojim a dubacika v brusku, tak som niekedy ako vyzdimany citron 🙂 🙂
baby a vy ste tu uz boli vsetky u DR.????
nemko, niektore testy su v poho aj cez den, pozri sa, co pisu na krabicke
cipsinka - ja som uz bola, v pondelok, prvykrat v novom meste, lebo sme sa stahovali
tak ked som v praci papam pravidelne kazdu prestavku ale dnes ma cely den to brusko boli tak akosi nemam chut do seba nieco cpat 😒 😒 😒 ,len pijem a pijem...
necham to na rano este pockam ci nedoraz mrska
jasne, drzim palce, nech nedorazi a nech su tam riadne kolajnice 🙂 🙂 🙂
cipsinka - este som u dokyho nebola, objednana som na 30.3. 😉
Ahojte Kočenky Vítam nové tehulky Kveti gratulujem ku knižke Cipsinka dúfam,že bude všetko Ok Ja mierne bolesti mám tiež ale tie sú ževraj Ok ale na čo i len mierne špinenie ma doktor upozornil,že keby tak mám okamžite prísť,že to nie je sranda Tak sa len do piatku držkaj a daj nám potom vedieť Držím palčeky
jojka srdecne dakujem 😉
inak ked som si pred mesiacom aj nieco robila ten test a vysiel mi negativny som ho robila vecer tak som kyvla iba rukou a som si povedala,ze urcite to je len tym zapalom,ze co som mala,ze preto meskaju ale ked meskali uz dalsi mesiac aj nieco zacalo mi to byt podozrive 😵 😵 😵 😵 ,tak neviem bud som od januara tehotna alebo az od februara nejako zaciatkom tak to sedi aj na to,ze by som bohla byt v 4 tyzdni max piatom,no som sama zvedava,ze co dokyna povie 😕 😕 😕 😕 😕
mne zas dal prvu poradnu az na 19.4. - fakt netusim, preco tak neskoro, celkovo je ten doky nejaky divny... baby, neviete, ci ked som sa prihlasila k novemu dokymu, musim unho zostat min. pol roka?
Lubica69 😨 😨 😨 🤐 🤐 🤐 🤐 bojim,bojiiim ☹ ☹ ☹ ☹
Juj už aby bolo toto neisté obdobie za nami a všetky sme sa mohli radovať a listovať tehu knižky
Lubi presne tak 😵 😵 😵 😵
Cipsinka Juj mojka neboj Ja som ťa nechcela vystrašiť Neboj bude to dobre Ja len tak,že to netreba podceniť vieš Držím palčeky
jojka - ak prestupis k inemu dokymu, musis u neho ostat min. 6 mesiacov
lubi - no presne, uz aby sme mali tehu knizky 😀
cipsinka - klud, zvladnes to 😎

mam sestru v Irsku tak viem, ze si uzivate volno 😀 som doma, popri vybavovani IVF som prisla o pracu takze vegetim