November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
pracujem normalne vo vyrobe, dost tazka praca pre tehulu 😒
tak to by som si aj ja rozmyslela či nastupim späť - ak ked teraz sa prachy zídu
no idem ja cikať a lahnut si bo už citim bruško aj kríže od sedenia - etse mozno vecer dojdem ak tu budete
ale nestoja za to 😉 uvidim co mi povie dr. urcite sa nasilu nevypytam 😝 v letnej sezone ma mm celkom dobry plat tak hadam ani nebude treba 😎
uz mi to tvrdnutie prestalo uplne, dufam ze to tak aj ostane
tusim ste ma tu nexali samu ☹ idem si aj ja lahnut
zatial papa
ahoj novembrovky....pracujete na "hemendexoch" alebo tu aj niekto je? mam otazocku na skusene mamicky....riesili ste nejaku medzifazu ohladne podprseniek...to je medzi Vasou normalnou a kojacou...mam problem, ze ma moje vsetky normalne neuveritelne tlacia hlavne tesne pod prsiami ☹ ...obcas normalne (aj v praci musim rozopinat) ☹
ahoj cestovatelka 🙂
ja to tu sledujem lebo pozeram film na PC.
ten isty problem mam aj ja ale zatial sa do nix este vcracem a ked som na PN tak podprdu ani moc nevyuzivam 😝 . kupila som si jednu lacnu vypredajovu verziu ( 😅 ) lebo si netrufam urcit presnu velkost aku budem potrebovat na konci tehu 😀
ahoj moncika, no asi skocim do C&A nieco lacne kupit...bo som fakt zufala..paradox na tom vsetkom je, ze celkovo som schudla zatial...ale hore...no to mi je nadeleni ale 😅
😀 ja sa zatial tam hore nejako moc nezvacsujem ale uz je to citit na podprdax. ja mam skor problem s nohavickami 😅 nosim len tanga a tie ked sa mi vytiahnu na brusko tak ma rezu 😀 asi si budem musiet kupit nejake bavlnene bombardaky 😅
ah, tak to uz je u mna done....este som ani nevedela, ze som tehotna a tangace uz boli bokom 😉
tehulky,ahojteeeeeeeeeeeeeeee🙂
chybala som vam?...bo vy mne ano 😅
ale mali sme sa bezva na dovce v turecku,bol to kratsi pobyt,ale o to intenzivnejsi... 😉 uzili sme si aj slniecka,dobrej papanice a skvelej partie... 😅 v albumceku mam aj par aktual fotos 🙂
zajtra ideme kooooooooooonecne na poradnu,som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 drobec porastol,lebo sa aj brusko vydulo...jaaaaj,setrila som sa aj v zamori, i ked obavy boli,ze co ak by nieco... 😲 ale vse klaplo a sme domka 🙂
jasterica, vitaj na rodnej hrude 🙂....idem kuki fotecky 😉
ahoj jasti, ja som uz fotecky kukla davno, musela to byt parada 😵 veru brusko podrastlo som si vsimla veru. som na teba myslela ked tie leitadla tak padali tento tyzden 😅 🤐
kusok som precitala z piatkovej debaty...som sa skoro počurkala...neuveritelneeeeeeeee,kolko ste popisali a tie hefty 😀
catrin,tesim sa,ze ste v poriadku...aj my konecne zajtra k doki 😉
moncika,uuuuuuuuuz 3D...? 😕 my az tak v 21 tt,vtedy su vraj fotocky najsamhezcie 😵 a uz zoznam spisujes?ty brdo,jaaaaaa nic este...som si povedala,ze az tak v lete zacnem kupovat vecicky 😅 a overal iste treba,ja aj fusacik kupim 😉
cestovatelka,dikes...inak,teraz kukuc tvoju foto v pase,ty si aka kocanda 🙂
monci,dik,ze si solidarna...ja som mala strach len z tej zmeny tlaku v lietadle...vraj baby aj potratili uz nasledkom zmien 😨 malu dusicku som mala a cely let som sa v duchu modlila 😲
pekné fotečky jasterica....🙂 ja idem zajtra len na krv, na poradňu o 9 dní neskôr - sa neviem dočkať... aj keď viem, že drobčeka asi zasa neuvidím - pri prvom tehu som si prefotila tehotenskú knižku a teraz do podrobna viem čo a kedy ma čaká...a na sono si asi budem musieť počkať ešte ďalší mesiac ☹
ahojte baby, nestraste s tym lietanim, ja letim o tyzden na SVK ☹
piatok ideme na male 3D a na velke koli tvaricke az niekedy okolo 20tt
drzim palce v poradni 😵
xvalabohu ze sa nic nestalo, ale ved aj ine lietaju a nic sa nedeje 😉
ako ste sa mali ,hovor, prehanaj 😀
jasti ahoooj...pozrela som fotky,videt ze vam bolo super aj brusenko podrastlo....parada.... 🙂
monicka ja neviem teda, ale len s overalom by som to cez zimu neriskovala, babatinko bude este malinkate a teda poviem ti , ked som sa mala s maly prechadzat po tych mrazoch, tak som bola rada, ze mu je teplucko nie ako mne 😝 ....nevies ale mozno budes musiet babo nechavat hajat vonku a vtedy je treba fusak urcite aj overal
cestovatelka ohladom tych podprseniek, zatial neriesim, chodim na ostro 😀
😕 kolko nas tu zrazu nabehlo 😀
ja neviem ale ja by som babo na balkon nevystrcila 😅 viem ze sa to robi, aj svagrina to robila a mala bola vzdy az spotena ale mne by to svedomie nedovolilo 😝
dakujem jasterica....pekne fotecky z dovolenky....ja, ak doktor dovoli, by som chcela zase 8 hodin v aute stravit o 3 tyzdne...no uvidim..
moncika, tak piatok budeme na place spolu 😉 ...aj ja mam kontrolu...mne teda robi sono vzdy, kvoli komplikaciam ktore som mala na zaciatku, tak uvidim, co ma bude cakat tentokrat, hlavne sa bojim, ze ma zdzube, ze som zase schudla ☹
adi, uprimne, ja som nad tym normalne zacal uvazovat...lenze mne narastli aj tie hnede lentilky v strede tak, ze sa bojim ze to bude vidiet!...no strasne co sa mi to na tej mojej hrudi deje ☹
cestovatelka, neboj ved zacnes priberat. pokial brusko rastie tak sa ma babo dobre 😉
ja tiez planujem cestovat autom do PL
tak bábenku sa spí rozhodne lepšie na čerstvom vzduchu....sieťka na kočík a prečo nie...??? zistíš sama že to bude mať aj svoje výhody a svedomie ti to dovolí 😀 Tak určite to nieje myslené tak, že tam dieťatko nechá mamička zamrznúť 😒
moncika len nehovor, ja som si to tiez myslela, ale ked zistis, ze ti doma cely den len perreve a ty budes s nervami v koncoch, a zistis , ze babu sa vonku dobre hajka, tak aspon na chvilu ho tam das, len aby si mohla s prepacenim ist na velku...
jasterica ahoj krasne fotecky 😵
no mne by sa tam dobre nespalo tak sudim podla toho 😝 maximalne tak uspat na prexadzke ale zeby som ja sedela pred TV a babo "mrzlo" vonku...brrr

a kde pracuješ?? - no ja takeho valibuka by som si tiež nvedela predstaviť porododiť dcerka mala - 3120g a 49 cm tak akurat na mna 😀 😀