icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

zuzananinka
16. máj 2010

a kde pracuješ?? - no ja takeho valibuka by som si tiež nvedela predstaviť porododiť dcerka mala - 3120g a 49 cm tak akurat na mna 😀 😀

moncika15
16. máj 2010

pracujem normalne vo vyrobe, dost tazka praca pre tehulu 😒

zuzananinka
16. máj 2010

tak to by som si aj ja rozmyslela či nastupim späť - ak ked teraz sa prachy zídu

zuzananinka
16. máj 2010

no idem ja cikať a lahnut si bo už citim bruško aj kríže od sedenia - etse mozno vecer dojdem ak tu budete

moncika15
16. máj 2010

ale nestoja za to 😉 uvidim co mi povie dr. urcite sa nasilu nevypytam 😝 v letnej sezone ma mm celkom dobry plat tak hadam ani nebude treba 😎
uz mi to tvrdnutie prestalo uplne, dufam ze to tak aj ostane

moncika15
16. máj 2010

tusim ste ma tu nexali samu ☹ idem si aj ja lahnut
zatial papa

cestovatelka
16. máj 2010

ahoj novembrovky....pracujete na "hemendexoch" alebo tu aj niekto je? mam otazocku na skusene mamicky....riesili ste nejaku medzifazu ohladne podprseniek...to je medzi Vasou normalnou a kojacou...mam problem, ze ma moje vsetky normalne neuveritelne tlacia hlavne tesne pod prsiami ☹ ...obcas normalne (aj v praci musim rozopinat) ☹

moncika15
16. máj 2010

ahoj cestovatelka 🙂
ja to tu sledujem lebo pozeram film na PC.
ten isty problem mam aj ja ale zatial sa do nix este vcracem a ked som na PN tak podprdu ani moc nevyuzivam 😝 . kupila som si jednu lacnu vypredajovu verziu ( 😅 ) lebo si netrufam urcit presnu velkost aku budem potrebovat na konci tehu 😀

cestovatelka
16. máj 2010

ahoj moncika, no asi skocim do C&A nieco lacne kupit...bo som fakt zufala..paradox na tom vsetkom je, ze celkovo som schudla zatial...ale hore...no to mi je nadeleni ale 😅

moncika15
16. máj 2010

😀 ja sa zatial tam hore nejako moc nezvacsujem ale uz je to citit na podprdax. ja mam skor problem s nohavickami 😅 nosim len tanga a tie ked sa mi vytiahnu na brusko tak ma rezu 😀 asi si budem musiet kupit nejake bavlnene bombardaky 😅

cestovatelka
16. máj 2010

ah, tak to uz je u mna done....este som ani nevedela, ze som tehotna a tangace uz boli bokom 😉

jasterica
16. máj 2010

tehulky,ahojteeeeeeeeeeeeeeee🙂
chybala som vam?...bo vy mne ano 😅
ale mali sme sa bezva na dovce v turecku,bol to kratsi pobyt,ale o to intenzivnejsi... 😉 uzili sme si aj slniecka,dobrej papanice a skvelej partie... 😅 v albumceku mam aj par aktual fotos 🙂
zajtra ideme kooooooooooonecne na poradnu,som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 drobec porastol,lebo sa aj brusko vydulo...jaaaaj,setrila som sa aj v zamori, i ked obavy boli,ze co ak by nieco... 😲 ale vse klaplo a sme domka 🙂

cestovatelka
16. máj 2010

jasterica, vitaj na rodnej hrude 🙂....idem kuki fotecky 😉

moncika15
16. máj 2010

ahoj jasti, ja som uz fotecky kukla davno, musela to byt parada 😵 veru brusko podrastlo som si vsimla veru. som na teba myslela ked tie leitadla tak padali tento tyzden 😅 🤐

jasterica
16. máj 2010

kusok som precitala z piatkovej debaty...som sa skoro počurkala...neuveritelneeeeeeeee,kolko ste popisali a tie hefty 😀

catrin,tesim sa,ze ste v poriadku...aj my konecne zajtra k doki 😉

moncika,uuuuuuuuuz 3D...? 😕 my az tak v 21 tt,vtedy su vraj fotocky najsamhezcie 😵 a uz zoznam spisujes?ty brdo,jaaaaaa nic este...som si povedala,ze az tak v lete zacnem kupovat vecicky 😅 a overal iste treba,ja aj fusacik kupim 😉

cestovatelka,dikes...inak,teraz kukuc tvoju foto v pase,ty si aka kocanda 🙂

jasterica
16. máj 2010

monci,dik,ze si solidarna...ja som mala strach len z tej zmeny tlaku v lietadle...vraj baby aj potratili uz nasledkom zmien 😨 malu dusicku som mala a cely let som sa v duchu modlila 😲

ajka0077
16. máj 2010

pekné fotečky jasterica....🙂 ja idem zajtra len na krv, na poradňu o 9 dní neskôr - sa neviem dočkať... aj keď viem, že drobčeka asi zasa neuvidím - pri prvom tehu som si prefotila tehotenskú knižku a teraz do podrobna viem čo a kedy ma čaká...a na sono si asi budem musieť počkať ešte ďalší mesiac ☹

andrea_stella
16. máj 2010

ahojte baby, nestraste s tym lietanim, ja letim o tyzden na SVK ☹

moncika15
16. máj 2010

piatok ideme na male 3D a na velke koli tvaricke az niekedy okolo 20tt
drzim palce v poradni 😵
xvalabohu ze sa nic nestalo, ale ved aj ine lietaju a nic sa nedeje 😉
ako ste sa mali ,hovor, prehanaj 😀

catrin1
16. máj 2010

jasti ahoooj...pozrela som fotky,videt ze vam bolo super aj brusenko podrastlo....parada.... 🙂

ollako
16. máj 2010

monicka ja neviem teda, ale len s overalom by som to cez zimu neriskovala, babatinko bude este malinkate a teda poviem ti , ked som sa mala s maly prechadzat po tych mrazoch, tak som bola rada, ze mu je teplucko nie ako mne 😝 ....nevies ale mozno budes musiet babo nechavat hajat vonku a vtedy je treba fusak urcite aj overal

andrea_stella
16. máj 2010

cestovatelka ohladom tych podprseniek, zatial neriesim, chodim na ostro 😀

moncika15
16. máj 2010

😕 kolko nas tu zrazu nabehlo 😀

moncika15
16. máj 2010

ja neviem ale ja by som babo na balkon nevystrcila 😅 viem ze sa to robi, aj svagrina to robila a mala bola vzdy az spotena ale mne by to svedomie nedovolilo 😝

cestovatelka
16. máj 2010

dakujem jasterica....pekne fotecky z dovolenky....ja, ak doktor dovoli, by som chcela zase 8 hodin v aute stravit o 3 tyzdne...no uvidim..
moncika, tak piatok budeme na place spolu 😉 ...aj ja mam kontrolu...mne teda robi sono vzdy, kvoli komplikaciam ktore som mala na zaciatku, tak uvidim, co ma bude cakat tentokrat, hlavne sa bojim, ze ma zdzube, ze som zase schudla ☹

cestovatelka
16. máj 2010

adi, uprimne, ja som nad tym normalne zacal uvazovat...lenze mne narastli aj tie hnede lentilky v strede tak, ze sa bojim ze to bude vidiet!...no strasne co sa mi to na tej mojej hrudi deje ☹

moncika15
16. máj 2010

cestovatelka, neboj ved zacnes priberat. pokial brusko rastie tak sa ma babo dobre 😉

ja tiez planujem cestovat autom do PL

ajka0077
16. máj 2010

tak bábenku sa spí rozhodne lepšie na čerstvom vzduchu....sieťka na kočík a prečo nie...??? zistíš sama že to bude mať aj svoje výhody a svedomie ti to dovolí 😀 Tak určite to nieje myslené tak, že tam dieťatko nechá mamička zamrznúť 😒

ollako
16. máj 2010

moncika len nehovor, ja som si to tiez myslela, ale ked zistis, ze ti doma cely den len perreve a ty budes s nervami v koncoch, a zistis , ze babu sa vonku dobre hajka, tak aspon na chvilu ho tam das, len aby si mohla s prepacenim ist na velku...
jasterica ahoj krasne fotecky 😵

moncika15
16. máj 2010

no mne by sa tam dobre nespalo tak sudim podla toho 😝 maximalne tak uspat na prexadzke ale zeby som ja sedela pred TV a babo "mrzlo" vonku...brrr