November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
a este som chcela, ze keby ho stacila dat na balkon, ja som do tej zimy musela s nim a mala som turu ako vysitu 🙄 😀
catrin,bolo super veru,raz-dva by som si dala repete 😅 hlavne ked tam bolo 35 stupnov a tu je marha cas 😝
monci,ahaaaaaaa,tak male 3D...mozno budes vidiet uz vajka alebo susuru 😀 😉
ajka,ja viem,to cakanie je najhorsie...ale musime byt len a len trpelive 😅
cestovatelka,tebe zle stale byva?a kolko si schudla panecku? 😕
ja sa tiez nemozem vynadivat na tie moje vemena 😀 strasne mi stmavli a rozsirili dvorce, veru prsia kojacej matky -nic moc 😅
ollako,dakujem 🙂
inac aj ja suhlasim, ze je super dat babo v kociku von spat a aj v zime, ono to je dobre aj koli imunite, najhorsie je ked babatko uplne niektore mamicky zababusia doma, potom su stale chore 😕
mna tiez cici bolia,ani lahnut na ne...a dotknut? 😕 ojoooooooooooj,veeeeeeeelmi pomalicky... 😲 drahy by len cahal,jemu sa lubi,ako narastli a vyplnili sa 😀
monci a ty myslis, ze budes sediet pred TV 😕 ja si skot myslim, ze budes dospavat noc, pripadne sxa budes snazit nasitit seba muza, alebo sa konecne aspon osprchovat, zmyt vlasy a na holenie ani neviem ci ti zvysi cas 😀 , no tak ved potom sa porozpravame 😉
ano jasti je to mozne 😵 dufam ze bude dobre otocene. stoji to len 17E tak preco sa nekuknut na maleho ufonceka 🙂
jeeejda uz som si myslela, ze to len ja som taka divna s tymi bradavkami 😅
oprava hrubica nasytit 😉
jasti 😀 😀 😀
ollako, obrazne povedane s tym TV 😝
jasterica, cez 4 kila...noo v podstate nevraciam iba nemam vobec chut do jedla, a ked uz do seba nieco dostanem tak maximalne polovicu z toho co som normalne jedavala...je pravda, ze sme mali tazke chvile v poslednej dobe, tak myslim, ze to bolo aj kvoli tou...no uvidime snad to pojde hore 😉 ale na prsicha mi uz teda uplne staci ☹
k prsiam moje su no uz nie ako pred prvym tehu su uz menej pruzne, ale teraz a zas vzpruzili comu som rada 😀 , ale nechcem ich vidiet ked prestanem kojit aj toto druhe babatko, uz teraz som mala pocit, ze sa pred muzom naha nikdy neukazem 😝
to nic cestovatelka, nebojky to dobehnes s vahou aspon priberies v norme, ja som zatial zas pribrala jedno kilecko a poviem ti nechapem lebo jem menej nez ked som nebola tehu 😔
budeme "scihle" maminy, co adi? 😉
andrea ale zvysil sa ti objem krvy a aj v maternicke nieco rastie , takze je to len dobre 😉 , keby sme nepriberali vobec, zrejme by nieco nebolo v poriadku 🤐
monci,uvidis ufonika,potom fotocku prihod 😉
cestovatelka,ahaaaa,tak malo papas 😲 mozno sa to popravi,ic neboj,hlavne,ze ste v poriadku 😉
ja som si nedavno citala clanok, ze tam zavari hlavne placenta, poldova voda, zvyseny obsah krvy a par gramikov aj drobectakze to neni o jedeni
no ja urcite neee ja budem jak slonica, my mame v rodine nabeh na priberanie, ty si pekna chuducka, ale mne kde to nieco trci 😀
aj ja mam kilecko navrch 😅
cesti ty si schudla 😕 no hadam sa ti len vyuzivaju tukove zasoby 😉
jastericka kde?!?!?! 😕 😕 😕 😕
jasti, uvidime v piatok, po tych skusenostiach co som citala na tychto strankach mam vzdy taky nejaky strach predtym ako idem na kontrolu...ze ci tam este bude, ci bude bit srdiecko......no asi vela citam ☹
no jjooo len je to taky cudny pocit, a pribrala som len jedno kilo a aj sa cudne citim vo vsetkych riflach co som do teraz nosila, jaaaj 😀
tak tak ollako, mali sme tazke posledne tyzdne ☹ hold moc som do seba toho nedostala ☹
ja som pri Petkovi pribrala 25 kg, a teraz uz mam 5 kg na sebe, o priberani viem svoje a tie moje strie na zadku no teraz pohoda, ale ked boli cerstve..na zaplakanie, muz sa ma pytal, ze kde som sa tak doskriabala, ked ich prvy krat zbadal 😒
cestovatelka ja mam presne to iste 😔 . tiez sa bojim ze cela stastna vylezem nak kozu ze uvidim drobceka a dr mi povie ze nebije srdiecko. ale uistujem sa tym zze citim na sebe zmeny kazdym dnom tak hadam rastie a ma sa dobre 🙂
juuj jasti ja bi som tu prijala take teplo...sice stacilo bi aj tych 28-30....ale teraz je to tu katastrofa..ani stavat sa neda..vsetko mokre...Niki nervozny lebo von nemoze ist..ach jaj...
cesti neboj druhy trimester bude lepsie, vrati sa ti energia, chut do jedla 😉 .. pre mna to bolo najlepsie obdobie, vtedy mi aj sex zacal tak chutit, ze muz bol sokovany zo mna 😀

cestovatelka ani mi nic nehovor o tych lentilkach lebo mne sa chce plakat ked kuknem na tie moje, pred tym som ich mala pekne male a teraz?no racsej mlcim 😅