icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ajka0077
16. máj 2010

moncika 15.... uvidíš sama, že sedieť pred tv nebude kedy 😀 teda usudzujem podľa seba - bo keď bábo spalo bola som rada, že som si porobila čo som potrebovala 😉

ollako
16. máj 2010

ja byvam tiez pred poradnou nervna, ale musime mysliet pozitivne, nebojte babuliatkam je tam dobre 😵 ...nemyslite na nic zle, ale teste sa z nasho tehulkovskeho stavu , najkrajsieho aky mohol nastat 🙂

cestovatelka
16. máj 2010

no ta minimalne rpeto sa tesim 😀

andrea_stella
16. máj 2010

baby nam sa stala inak neprijemna vec v january tohto roku, mojho priatela sestra bola v 4mesiaci tehotenstva a isla na ultrazvuk a povedali jej, ze babu nebije srdiecko, tak jej museli vyvolat porod, lebo vyskrab robit nechceli tym, ze uz ma 32rokov a je to nebezpecne...ani si neviete predstavit ako som ja dosrata od zaciatku tehu ☹

ollako
16. máj 2010

ajka tak som nebola sama, niekedy som sa nestihala ani obliect, musela som ho nechat revat na raty, aby som sa odela a isla s nim von 😉 je to veru vselijake s tymi babatkami, ale stoji to zato a ked teraz pocujem ako na mna vykrikuje mamina a ked pridem ten jeho usmev a tesi sa strasne, ze som pri nom , najkrajsi pocit 😵

moncika15
16. máj 2010

andrea, nemysli na to. aj ked po tom co som si teraz precitala budem mysliet aj ja 😔
nemala ziadne priznaky?

cestovatelka
16. máj 2010

mas pravdu ollako, a dnes mi to uz bolo povedane viackrat....takze MYSLIME POZITIVNE NOVEMBROVKY!!!

ajka0077
16. máj 2010

ja mám zase pasiu ako medzi nás príde do postele a oboch nás objíme a začne bočinkávať...a ako žiarli keď sa s manželom ,,láskame" hneď je medzi nami chrústik 😅

ollako
16. máj 2010

andrea bude v klude co sa ma stat, sa stane , neovplyvnis to , to je realita, ale treba verit , ked sa budes stresovat babuliatku to urcite nepomoze...takze usmev na tvar, a tes sa...este keby bolo vonku slniecko, pravda bolo by to idealne 😉

andrea_stella
16. máj 2010

monci nikto nevie co sa stalo, este nie su stale vysledky z vysetreni toho maleho telicka, ona len tesne pred tym sonom citila, ze ju pobolieva brusko jak pred kramami, ale podla mna to malicke malo asi niaku vyvojovu chybu a preto nevydrzalo, zo mna to uz pomaly opada a velmi sa tesim na ultrazvuk vo stvrtok 🙂

ollako
16. máj 2010

ajka presne, rano si ho dam k sebe d postele pije mliecko a ja si k nemu privoniam a on sa pritulka, parada, a kojenie bolo v tomto nezamenitelne, ked sa pritulkala a tak natahoval pusinku ako vtaciky zobaciky, ked cakaju na cervika 😵

andrea_stella
16. máj 2010

mno ved hej tym sa drzim aj ja co sa ma stat stane sa, ale inak sa naozaj velmi tesim az moc 😉

moncika15
16. máj 2010

boze baby nerobte jak vas citam xce sa mi plakat od nehy a rozkose. aj ja uz xcem mat v naruci take malinke stvorenie 😵

matakamil
16. máj 2010

caute tehule, jasti vitaj doma. nadherne fotky.

s tym proberanim: Ja som v prvom tehotenstve pribrala 11,5kg pripadala som si neskutocne tucna. Porodila som dievcatko 4kg a domov som isla s vahou skoro ako pred tehotenstvom. Myslim,ze to priberanie netreba velmi riesit ono sa to skoro vzdy da do poriadku. Teraz som pribrala 2 kg, ale brusko mam riadne.

ollako
16. máj 2010

monci neboj dockas sa 😉 ...ja som sa tiez nevedela dockat, ale ak mam povedat pravdu, tak moja poporodna depka mi celko neumoznovala sa tesis z drobca o malinka, az ked mal 4,5 mesiacov som uz bola stastnejsia a vedela som si ho vychutnavat, no ale uz je to zamnou a tajne dufam, ze sa to nezopakuje, pripadne nezhorsi 🤐

moncika15
16. máj 2010

ja sa tiez bojim tej depky 😅 ako sa ti to prejavovalo? co si citila?

moncika15
16. máj 2010

babule boli ma xrbat a vzdy mi na to zaberie ked si trosku poslapen na rotopede myslite ze mozem aj napriek tomu mojmu dnestemu tvrdnutiu bruska? 😕

jasterica
16. máj 2010

monci,ono sa mi uklada do bruska... 😉

andrea stella,ale si ma vylakala...uz v 4 mesiaci bola ☹ to je strasneeeee 😖

ollako
16. máj 2010

mala som dojem, ze ked furt place, ze mi to robi naschval, kricala som po nom , nech cusi, bola som unavena v kuse a stale som bola ako na ihlach, ze co ked bude plakat co budem robit, taky strach, ani neviem z coho, ak zaspinkal doma, nevedela som si vobec oddychnut, nebola som schopna normalne fungovat, zapojit sa do bezneho chodu domacnosti, furt som mylsela na to, ze co ked bude plakat, musim byt pri nom a kojenie ma bolelo, zle som si ho prikladala..mala som nanho nervy, ze mi sposobuje bolest,aj ked zato samozrejme nemohol 😔 ...raz som ho dokonca odstrcila, a nechala plakat, ze ho kojit nebudem, ze aj tak sa nevie najest a furt huka, mama ho vzala vtedy a potom som prisla s placom a nakojila ho, zato by som si najradsej nafackala 😠 ☹

moncika15
16. máj 2010

znie to strasne ale kazdy sa s novou situaciou vyrovnava inak.hlavne ze si si k nemu nasla vztah 🙂

cestovatelka
16. máj 2010

ollako, clovek musi prejst aj takymito vecami, aby sa potom zobudil a uvedomil sa....neublizila si mu, je z neho krasny chlapec...ale ved ty vies
😉

cestovatelka
16. máj 2010

je to podla mna uplne normalne, zivot sa nam otoci o 360° stupnov a pripravit sa na to uplne neda, nikdy nevies co Ta bude cakat

matakamil
16. máj 2010

robila ste si niektora vzpocet poihlavia podla sedem rocnej krvi?

Mne vysiel teraz chlapcek a ratala som si aj prve a vyslo mi to.

ollako
16. máj 2010

monci no to aj bolo strasne , ale je to za mnou a keby s nim mam byt v tej dobe sama neviem neviem akoby to dopadlo, som na seba nahnevana, ze som bola taka, nevedel som sa z neho vobec tesit, je mi do revu 😢 , ked si na to pomyslim, ale uz je dobre a dufam, ze na toto druhe babo sa budem pozerat triezvejsie a ak by ma nahodou chytili tieto stavy , urcite vyhladam odbornika, urobila som vtedy chabu z dlhsie som mohla byt v klude....

ajka0077
16. máj 2010

matakamil podľa čoho? to ako? o tom som ešte nepočula

ollako
16. máj 2010

matakamil mne to uz niekto pocital, ale zabudla som co mi vyslo a ja na take veci neverim 😝

andrea_stella
16. máj 2010

matakamil mne to mamina ratala, len problem je v tom, ze ja to mam na tesnotku, lebo ja som akurat v case otehotnenia mala 21rokov a mama ratala, ze ak to bolo pred 21tkou tak to bude chlapec a ak po 21ke tak dievca, cize ja vobec netusim hehe, ale aj tak si myslim, ze chlapec 🙂

ollako
16. máj 2010

na MTV ide o nastrocnych mamicka tak to budem kuk jednym ockom 😉

moncika15
16. máj 2010

to sa ako robi? aj mna to zujima
aj ked citim ze to bude xalanisko, a vcera mi to aj mama potvrdila ze ona si mysli to iste 😠 😀 🙂

ollako
16. máj 2010

ste tu? dajte typ na nejaku veceru hladna som ako fras 😲