icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andrea_stella
16. máj 2010

cestovatelka ani mi nic nehovor o tych lentilkach lebo mne sa chce plakat ked kuknem na tie moje, pred tym som ich mala pekne male a teraz?no racsej mlcim 😅

ollako
16. máj 2010

a este som chcela, ze keby ho stacila dat na balkon, ja som do tej zimy musela s nim a mala som turu ako vysitu 🙄 😀

jasterica
16. máj 2010

catrin,bolo super veru,raz-dva by som si dala repete 😅 hlavne ked tam bolo 35 stupnov a tu je marha cas 😝

monci,ahaaaaaaa,tak male 3D...mozno budes vidiet uz vajka alebo susuru 😀 😉

ajka,ja viem,to cakanie je najhorsie...ale musime byt len a len trpelive 😅

cestovatelka,tebe zle stale byva?a kolko si schudla panecku? 😕

moncika15
16. máj 2010

ja sa tiez nemozem vynadivat na tie moje vemena 😀 strasne mi stmavli a rozsirili dvorce, veru prsia kojacej matky -nic moc 😅

jasterica
16. máj 2010

ollako,dakujem 🙂

andrea_stella
16. máj 2010

inac aj ja suhlasim, ze je super dat babo v kociku von spat a aj v zime, ono to je dobre aj koli imunite, najhorsie je ked babatko uplne niektore mamicky zababusia doma, potom su stale chore 😕

jasterica
16. máj 2010

mna tiez cici bolia,ani lahnut na ne...a dotknut? 😕 ojoooooooooooj,veeeeeeeelmi pomalicky... 😲 drahy by len cahal,jemu sa lubi,ako narastli a vyplnili sa 😀

ollako
16. máj 2010

monci a ty myslis, ze budes sediet pred TV 😕 ja si skot myslim, ze budes dospavat noc, pripadne sxa budes snazit nasitit seba muza, alebo sa konecne aspon osprchovat, zmyt vlasy a na holenie ani neviem ci ti zvysi cas 😀 , no tak ved potom sa porozpravame 😉

moncika15
16. máj 2010

ano jasti je to mozne 😵 dufam ze bude dobre otocene. stoji to len 17E tak preco sa nekuknut na maleho ufonceka 🙂

andrea_stella
16. máj 2010

jeeejda uz som si myslela, ze to len ja som taka divna s tymi bradavkami 😅

ollako
16. máj 2010

oprava hrubica nasytit 😉

moncika15
16. máj 2010

jasti 😀 😀 😀
ollako, obrazne povedane s tym TV 😝

cestovatelka
16. máj 2010

jasterica, cez 4 kila...noo v podstate nevraciam iba nemam vobec chut do jedla, a ked uz do seba nieco dostanem tak maximalne polovicu z toho co som normalne jedavala...je pravda, ze sme mali tazke chvile v poslednej dobe, tak myslim, ze to bolo aj kvoli tou...no uvidime snad to pojde hore 😉 ale na prsicha mi uz teda uplne staci ☹

ollako
16. máj 2010

k prsiam moje su no uz nie ako pred prvym tehu su uz menej pruzne, ale teraz a zas vzpruzili comu som rada 😀 , ale nechcem ich vidiet ked prestanem kojit aj toto druhe babatko, uz teraz som mala pocit, ze sa pred muzom naha nikdy neukazem 😝

andrea_stella
16. máj 2010

to nic cestovatelka, nebojky to dobehnes s vahou aspon priberies v norme, ja som zatial zas pribrala jedno kilecko a poviem ti nechapem lebo jem menej nez ked som nebola tehu 😔

cestovatelka
16. máj 2010

budeme "scihle" maminy, co adi? 😉

ollako
16. máj 2010

andrea ale zvysil sa ti objem krvy a aj v maternicke nieco rastie , takze je to len dobre 😉 , keby sme nepriberali vobec, zrejme by nieco nebolo v poriadku 🤐

jasterica
16. máj 2010

monci,uvidis ufonika,potom fotocku prihod 😉

cestovatelka,ahaaaa,tak malo papas 😲 mozno sa to popravi,ic neboj,hlavne,ze ste v poriadku 😉

moncika15
16. máj 2010

ja som si nedavno citala clanok, ze tam zavari hlavne placenta, poldova voda, zvyseny obsah krvy a par gramikov aj drobectakze to neni o jedeni

andrea_stella
16. máj 2010

no ja urcite neee ja budem jak slonica, my mame v rodine nabeh na priberanie, ty si pekna chuducka, ale mne kde to nieco trci 😀

jasterica
16. máj 2010

aj ja mam kilecko navrch 😅

ollako
16. máj 2010

cesti ty si schudla 😕 no hadam sa ti len vyuzivaju tukove zasoby 😉

moncika15
16. máj 2010

jastericka kde?!?!?! 😕 😕 😕 😕

cestovatelka
16. máj 2010

jasti, uvidime v piatok, po tych skusenostiach co som citala na tychto strankach mam vzdy taky nejaky strach predtym ako idem na kontrolu...ze ci tam este bude, ci bude bit srdiecko......no asi vela citam ☹

andrea_stella
16. máj 2010

no jjooo len je to taky cudny pocit, a pribrala som len jedno kilo a aj sa cudne citim vo vsetkych riflach co som do teraz nosila, jaaaj 😀

cestovatelka
16. máj 2010

tak tak ollako, mali sme tazke posledne tyzdne ☹ hold moc som do seba toho nedostala ☹

ollako
16. máj 2010

ja som pri Petkovi pribrala 25 kg, a teraz uz mam 5 kg na sebe, o priberani viem svoje a tie moje strie na zadku no teraz pohoda, ale ked boli cerstve..na zaplakanie, muz sa ma pytal, ze kde som sa tak doskriabala, ked ich prvy krat zbadal 😒

moncika15
16. máj 2010

cestovatelka ja mam presne to iste 😔 . tiez sa bojim ze cela stastna vylezem nak kozu ze uvidim drobceka a dr mi povie ze nebije srdiecko. ale uistujem sa tym zze citim na sebe zmeny kazdym dnom tak hadam rastie a ma sa dobre 🙂

catrin1
16. máj 2010

juuj jasti ja bi som tu prijala take teplo...sice stacilo bi aj tych 28-30....ale teraz je to tu katastrofa..ani stavat sa neda..vsetko mokre...Niki nervozny lebo von nemoze ist..ach jaj...

ollako
16. máj 2010

cesti neboj druhy trimester bude lepsie, vrati sa ti energia, chut do jedla 😉 .. pre mna to bolo najlepsie obdobie, vtedy mi aj sex zacal tak chutit, ze muz bol sokovany zo mna 😀