icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nemko
17. mar 2010

mam sestru v Irsku tak viem, ze si uzivate volno 😀 som doma, popri vybavovani IVF som prisla o pracu takze vegetim

cipsinka
17. mar 2010

jaaaj tak si inormovana 😀 😀 😀 😀

cipsinka
17. mar 2010

informovana 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😝 😝 😝

nemko
17. mar 2010

no jasne 🙂 sa vcera tesila, ze si oddychne 🙂

cipsinka
17. mar 2010

no aspon takto jeden den 😉 😉 😉 aj ked ja uz iba zajtra a zacina sa mi 10dnovy veget 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

nemko
17. mar 2010

aj ona pride domov 8.aprila - konecne 🙂 cipsinka a okrem podbruska mas este ine priznaky alebo zmeny?

cipsinka
17. mar 2010

no iba to,ze od januara som nemala MS a ani nie,citim sa fajn len to krvacanie ma trapi trosku 😖

cipsinka
17. mar 2010

a vsetky pozitivne testy to je zatial vsetko a viac ani byt nemusi,kludne sa zaobidem aj bez grcania 😝 😝 😝 😝

nemko
17. mar 2010

ale musis verit, ze v pondelok sa potvrdi ta najkrajsia sprava

cipsinka
17. mar 2010

no verim testom,ze fazulka tam je len este musim zacat verit,ze je aj v poriadku 😉 😉 😉 😉 😉

nemko
17. mar 2010

neboj, vsetko bude o.k.

cipsinka
17. mar 2010

😵 😵 😵 😵 😵 😵

ja by som sa mala aj naranajkovat 😕 😕 😕 😕 este som dnes nic nejedla 😅 😅 😅 😅

jojka1
17. mar 2010

nemko, ja by som tiez testla uz aj, to uz by Ti ukazal teraz podla mna kazdy, ked si naposledy testovala minuly tyzden 🙂 , tak hor sa do toho a drzim palce

nemko
17. mar 2010

jojka dakujem, zajtra skusim rano lebo pocas dna chodim casto na wc takze asi by to bolo zbytocne

jojka1
17. mar 2010

cipsinka, to tak dlho vydrzis nejest? ja by som sa uz asi zosypala 🙂, ja musim jest pravidelne a po troske, aj ked sa vzdy do toho nutim... no, mam to trochu komplikovanejsie, lebo zivim troch, seba, Samka este kojim a dubacika v brusku, tak som niekedy ako vyzdimany citron 🙂 🙂

cipsinka
17. mar 2010

baby a vy ste tu uz boli vsetky u DR.????

jojka1
17. mar 2010

nemko, niektore testy su v poho aj cez den, pozri sa, co pisu na krabicke
cipsinka - ja som uz bola, v pondelok, prvykrat v novom meste, lebo sme sa stahovali

cipsinka
17. mar 2010

tak ked som v praci papam pravidelne kazdu prestavku ale dnes ma cely den to brusko boli tak akosi nemam chut do seba nieco cpat 😒 😒 😒 ,len pijem a pijem...

nemko
17. mar 2010

necham to na rano este pockam ci nedoraz mrska

jojka1
17. mar 2010

jasne, drzim palce, nech nedorazi a nech su tam riadne kolajnice 🙂 🙂 🙂

madeline
17. mar 2010

cipsinka - este som u dokyho nebola, objednana som na 30.3. 😉

lubica69
17. mar 2010

Ahojte Kočenky Vítam nové tehulky Kveti gratulujem ku knižke Cipsinka dúfam,že bude všetko Ok Ja mierne bolesti mám tiež ale tie sú ževraj Ok ale na čo i len mierne špinenie ma doktor upozornil,že keby tak mám okamžite prísť,že to nie je sranda Tak sa len do piatku držkaj a daj nám potom vedieť Držím palčeky

nemko
17. mar 2010

jojka srdecne dakujem 😉

cipsinka
17. mar 2010

inak ked som si pred mesiacom aj nieco robila ten test a vysiel mi negativny som ho robila vecer tak som kyvla iba rukou a som si povedala,ze urcite to je len tym zapalom,ze co som mala,ze preto meskaju ale ked meskali uz dalsi mesiac aj nieco zacalo mi to byt podozrive 😵 😵 😵 😵 ,tak neviem bud som od januara tehotna alebo az od februara nejako zaciatkom tak to sedi aj na to,ze by som bohla byt v 4 tyzdni max piatom,no som sama zvedava,ze co dokyna povie 😕 😕 😕 😕 😕

jojka1
17. mar 2010

mne zas dal prvu poradnu az na 19.4. - fakt netusim, preco tak neskoro, celkovo je ten doky nejaky divny... baby, neviete, ci ked som sa prihlasila k novemu dokymu, musim unho zostat min. pol roka?

cipsinka
17. mar 2010

Lubica69 😨 😨 😨 🤐 🤐 🤐 🤐 bojim,bojiiim ☹ ☹ ☹ ☹

lubica69
17. mar 2010

Juj už aby bolo toto neisté obdobie za nami a všetky sme sa mohli radovať a listovať tehu knižky

cipsinka
17. mar 2010

Lubi presne tak 😵 😵 😵 😵

lubica69
17. mar 2010

Cipsinka Juj mojka neboj Ja som ťa nechcela vystrašiť Neboj bude to dobre Ja len tak,že to netreba podceniť vieš Držím palčeky

madeline
17. mar 2010

jojka - ak prestupis k inemu dokymu, musis u neho ostat min. 6 mesiacov

lubi - no presne, uz aby sme mali tehu knizky 😀

cipsinka - klud, zvladnes to 😎