November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
gabi ja neviem co budeme mat a mozno to zistime az v juli ked mam dalsie sono 😒
martinka a co to vlastne znamena?
baby a ako mám pridať do novembroviek svoju fotku bruška? Mám to niektorej poslať alebo si rozdávate heslo... 😕
hej, ved aj ja idem na 3D az 29.6., juuuj sa tesim mozno sa nam aj ukaze lebo naposledy ked sme boli tak bol problem urobit fotocku, mam ju v albume ale nakoniec sa podarilo, inac kamoska mi vravela ze drobci hraju s doktormi taku hru, ze kto z koho, furt ukazuju chrbatiky...ze kto dlhsie vydrzi...
Martinka, no a co to vlastne znamena???
ajka, ja som si spomenula, ti poslem do IP
Teraz u nas krasne svieti slnko, ale tej vody mame plno vela 😅 😅 😅 Hornad sa nam pekne vylial ...U vas uz prestalo prsat?
Dnes u nas konecne neprsalo.... 😨 😨 😨
Ajka ja cakam na tu fotku, chcem porovnat.. 😀
idem na to...skúsim ju tam vložiť 😎
juuj sa tesim, uz som si myslela ze pisem sama so sebou... 😀
ano vidim, len dopis meno a tyzden v ktorom si..
gabena,bola som uz trikrat...kazdy piatok chodim 😉
babiky,ako prihodim foto do blogu novembroviek? 😕
ja som asi zle napisala tyzden...ukazuje mi 15 ja som v 14+0 , no a co mam dat????
ajka, mame asi rovnake bruska, som sa ukludnila 😅 😨
jasterica, a ako dlho to trva ? co sa plati????
monykaaa: gratulujem k svadbe... veľa šťastia, zdravia a lásky. Nech máte harmonické manželstvo. A to ste sa brali túto sobotu?
gabena ahoj mne to pocita rovnako, riadim sa podla toho co mi pise na konikovi 😉 monykaaa prajem vela stastia porozumenia a lasky
pozeram ze sa pridali nove bruska 😵 😵 😵 som rada ajka0077 ze nie som sama v 15tt s takym malym bruskom,ale ved mi si to este neskor uzijeme 😉
monykaaa vitam ta medzi manzelkami a vela stastia do manzelstva 🙂 🙂 🙂
gabena,budem tam chodit do jula,aj do porodnice sa ide,aj s muzikmi su styri hodiny v programe,aj film kukneme,ale hlavne sa cvici a teoria...cvicit sa da aj indi-vindi podla chuti a v case urcenom na rozpiske /dva razy tyzdenne/
ale ja mam doma dvd zora baby a planujem podla toho zacat 😉
plati sa 60 euri,ale vlastne len 20 euri sme platili,bo zvysok preplaca poistovna 😉
je tu niekto??? Chcela by som pridat foto bruska do novembroviek, ale neviem meno a heslo - viem, ze tu bolo niekde napisane, ale uz ho neviem najst.
ahoj rozpravocka je to novembrovky2010, heslo babatko, alebeo babatka 😕
dakujem
ahojte, je tu este niekto?
ada,ja no chystam sa muzikovi veceru ohriat ,bo aj mna zje 😀
hihi ja cakam na toho svojho kedy pride z roboty a pojdeme plavat 🙂
ahojte tehuľky...čítam že už zisťujete pohlavia 😅 tak snáď aj mne povedia za dva týždne...teda mne je to jedno, ale mužík je zvedavý 😀
a chcem sa vás spýtať, že či mi neviete poradiť- včera v sprche som zistila, že mám vyhádzané celé brucho a prsia a stále mi to neprešlo....vyzerá to ako potničky alebo tak....nič nejaké zvláštne som nejedla, žiadne jahody a tak, ale napadlo ma, že či to nemôžem mať z oleja (johnsson), ale zas tým sa natieram celá tak neviem.....ešte som si dala jedno nové neoprané tričko, ale ja na takéto veci citlivá nie som.....máte nejakú radu čo s tým? 😅
Ach boze babulky, moj maly sa zobudil a asi 15 min uplne strasne plakal, cely spoteny, mokry, neviem ci ho brusko bolelo ci, co natrela som mu ho vetrovou mastickou ako malemu miminu no este chvilu potom plakal, potom si si k sebe privinula a zaspinkal behom kratkej chvilky 😕 , neviem co to malo znamenat, ale uz som chcela vytacat 112, strasne ☹ ...dufam, ze bude pekne hajkat
rommz31 aj ja som na brusku vyhadzana.take drobucke cervene svrbiace pupaciky.furt si to musim skrabat 😖
boli sme kuknut tie kociky a som v prdeli este viac akosom bola....mne sa ani jeden nepaci, ani jeden mi nevyhvuje 🙄
som zbita jak pes idem hajat 😅
dobruuuu
romy31, prepac 🙂
baby ta placenta praevia marginalis....to je vlastne vcestna placenta, ze zasahuje do krcka maternice a to divne slovko na h....uz to ani neviem vyslovit..je ze krvacajuca....teda som aj krvacala...Nasadili mi kludovy rezim a jednoducho nič nerobit...no a zakaz sexu samozrejme. Ak sa ta placenta nezdvihne, tak to bude potom problem pri pôrode a budu musieť robit cisarsky...no som zvedava....
kočky...vy nemate nijake problemy zatial?
ahojte baby...
ja už od siedmej straším v robote....
dnes ráno som si zase naivne myslela pri vstávaní, že hurá, nebudem blinkať..... chacha, dlho mi tá radosť netrvala..... vstala, umyla zuby a už aj išli objímačky 😀 😀

baby este som vam zabudla oznamit, ze mi doki stanovil diagnozu placenta praevia marginalis-haemorhagica......som o tom aj vela čitala a zasa som sa zlakla....juj...bude to komplikovane prve tehu 🙂 🙂