November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahoj adu...
jasnačka, ja ju asi tak skoro neopustím 😀
aj keď si každé ráno hovorím, že už som 12 tt, že už by to mohlo aspoň znížiť svoju početnosť, tie výjazdy, ale eeehhhh...
najhoršie je, že ja fakt nemám čo ráno vracať, takže doslova a dopísmena "ťahám" žalúdočnú žlč a fuj, to je také hnusné 😢
ja som si večer objednala pizzu .... mňam. bola fantastikuš 🙂
ale dnes je asi nízky tlak, alebo čo, lebo sa mi točí hlava strašne, čo ja nemávam ☹
ahojte...tak mi sme dnes potiahli do osmej..pocasie otrasne,Niki sa len von pyta...budeme muset ist na chvilku.......varim zeleninovu polievocku,skoncim a vybehneme von..
jooj lili to ti nezavidim ale hadam to uz coskoro prejde....ja som nevracala ani pri jednom a veru neviem si to predstavit.
juuj a ja dnes zacinam 14 tyzden.... 😵 ..ide mi to dost rychlo toto druhe tehotenstvo... 😵
catrin
a čo problémy so zápalom, čo si mala? už je to všetko OK?
jééj, zeleninkovú polievočku by som si dala... pošli 🙂
lili.....no zapal mocovych ciest je fuc.predsvcerom som dobrala posledne antibiotika tak dufam ze sa nevrati...a mykoza uz tiez ustupuje po tych cipkoch....chvalabohu uz je klud...dufam ze ma zas nechyti nieco...
noo jasne poslem mam plny hrniec.... 😀
ja som začala ráno acidkovať a tiež mi to svrbenie dolu prešlo.... tak tiež dúfam, že je to zažehnané....
aj keď zas okolo mňa v robote sú všetci chorí a bojím sa, aby som neochorela aj ja... navyše v tomto hnusnom počasí ☹
tak ešte dávam aj C-čko, aby sme s drobcom zostali zdraví.....
zajtra idem trošku vypadnúť z práce, idem na služobku do Zvolena.... aspoň nebudem kysnúť na zadku v kancli.... aj tak tu mám všetkých plné zuby 🙂
no tak super, že ti to všetko prešlo, catrin 🙂
Ahojte, rada by som sa k vam pridala, dlho som chodila na tuto stranku a citala rozne fora a dnes reku ze sa zaregistrujem a pridam sa k vam.
Je to moje tretie tehu, minuly rok nas v 20 tyzdni opustil nas anjelik. Tak toto tehu je pre mna dost stresujuce. Od zaciatku som na rizikovom, kyselina listova a pichanie clexanu mame s mimci na dennom menu. Mame za sebou screeningovy utz v 1. trimestri, mimci malo hranicnu hodnotu NT,ale konecny vysledok /utz + krv/ bol negativny. No bol to tyzden strachov. Zajtra ma caka odber na triple testy.
lili aj ja sa bojim aby som neochorela....tato zmena pocasia...zima teplo...vzdy ostanem chora...tak dufam ze tentokrat sa mi to vyhne....
hej super sa tesim ze som uz fit-...
ahojte baby, uz som doma z vyletu z Londyna, bolo fajn, bala som sa ako zvladnem let a narocne presuny medzi pamiatkami, kedze sme s manzelom robili sprievodcov kamošom, ale bolo to na moje ocakavania uplne v poho. Prestala som kazde ranko grckat, uz je to len 1-2 krat do tyzdna, takze sa to zlepsuje a zacalo sa mi gulatit brusko 😎
dobré ránko 🙂 včera tu bolo nejak mrtvo,nie?U nás v kancli je taká zima,zišiel by sa nejaký prešivák 😉 Lili,zle bývá furt aj mne,akurát som sa muža dnes ráno v aute pýtala kedy mi to prejde..fakt pravidelne každé ráno aj večer ma bolí brucho..žalúdok,alebo čo to je 😒 Dnes som vyzbrojená,aby mi nebolo zle od hladu-už som zožrala čokoládový puding s čokoládovými musli,obložený rožok,ďalej ma tu čakajú 2 moravské koláče a mám z domu ešte aj chleba so syrečkom a reďkovkou 😀 A včera si ma navnadila s tými hrozienkami-muž mi kúpil v Lidli celé balenie,tak aj tie tu mám 😀
limetka
vitaj medzi nami 🙂 ...
takmer všetky tu máme za sebou nejakú "nemilú" predchádzajúcu skúsenosť, takže aj my sa modlíme a dúfam, že toto tehu bude naše šťastné a že pred vianocami tu už budeme všetky s miminom na rukách
🙂
madeline
máš môj obdiv... ja zvládam tak maximálne do práce a domov do postele... po pamiatkach by ma teraz nikto nedostal ani za nič na svete..... ani do kina sa mi nechce vyteperiť cez víkend 🙂
funlucy
ty máš iný arzenál na dnes 😀 . ja som do seba nanútila Acidko /fuj, ja úplne neznášam akékoľvek mliečne výrobky, ale teraz mám záväzok, že musím aspoň niečo denne/ a taký tvarohový rožok..... ešte mi tu zostal croissant a mám ešte nejaký zbytok hrozienka zo včera a celé pomelo.... tak v najhoršom som vyzbrojená aj ja 😀 😀
ahojte kočky
ja mám každý večer problémy so žaľúdkom.. začne to tým, že mi normálne napuchne brucho tam kde je žaľúdok a strašne ma to bolí a potom následuje vracanie..a to som včera vyskúšala večer nič nejesť len čaj som pila pre tehotné a aj tak som vracala..
ollako: podľa mňa mal nejakú nočnú moru.. ak vie rozprávať tak ti to mohol aj povedať.. Viki mi minule povedala , že "ajo bojí" /že sa bojí uja/ a strašne strašne plakala... aj 20 min ako keby ju niekto týral..
ahojte, prajem bre ranko...nam sa dnes v noci podarilo kvalitne vymrznut...vecer sme si otvorili balkonove dvere(a zaspali sme) a nad ranom ich mm zavrel...si viete predstavit ako bolo v izbe cerstvo 😀 😀 😀
mne uz v podstate je len trosku zle...za co som aj velmi vdacna, lebo si to neviem predstavit ucit sa na skusky na zachode 😝
konecne som nasla sposob ako do seba natlacit mlieko..uz druhe rano idem na bananovom koktaile
idem sa dalej ucit....vsetkym vam prajem pekny den
ty kokso,moni tak ty to máš fakt zlé od začiatku ☹ to u vás v rodine mal niekto takéto nevoľnosti,či ty si jedniná tá "vyvolená "?To si moc to tehu neužívaš,ale tak hlavne aby ste boli v poriadku.Ešte si u vašich?
Madeline,ja som na tom podobne ako Lili,tiež by ma nikto nedostal po pamiatkach..možno kebyže je teplúčko ale v tomto nečase 🤐
Limetka,vitaj a verím,že to v tejto téme dobojujeme všetky do šťastného konca. 😵
Lilli dakujem za privitanie, popisali ste tu toho mnoho tak vas nemam komplet precitane.
Co sa tyka nevolnosti, tak tie mne iuz presli. Nemala som klasicke ranne, ale poobede to zacalo a trvalo do vecera kym som si nelahla, nebola som schopna ulozit ani maleho do postele, len sa mi vsetko nejak tlacilo hore ale nikdy som nevracala. Az ked som si lahla akoby sa mi to naspat poukladalo 🙂 .
Funlucy tak ty si dobre zasobena,veru od hladu neumries 😉
limetka - vitaj medzi nami. neboj, my sa tu najvzajom podporujeme, lebo vzdy sa niekto boji, hlavne ked je dlhy cas do dalsej poradne, tak nas prepadaju rozne myslienky. ja sa uz neviem dockat na buduci tyzden, cakam nech lekar povie ze vsetko je Ok a budem opat stastna a spokojna. teda este vyckat aj na triple testy, ale kazda si tym musime prejst.
ja sa opatrne chvalim, ze vcera som mala na obed varenu stravu a zostala vo mne. 😉 tak snaaaaaad to uz nejak pojde aj s varenym jedlom.
limetka
a ak sa smiem spýtať, čo sa stalo, že ste prišli o mimi v 20 tt..... samozrejme, ak o tom nechceš písať ,tak nemusíš....
me5
no vidíš, aké pokroky.....
ja mám také divné pocity, že mi začína byť zle aj večer /okrem klasického rána/.... ale stále si hovorím, že to si len namýšľam, že to tak určite nebude..... veď už by to malo ustupovať a nie ešte začínať aj večer 🙂 🙂
baby mne sa dnes tak strašne nechce robiť, že dovi - dopo......
me5 a čo si jedla doteraz? 😲 ja by som umrela od hladu 😅
no len studenu stravu - pecivo so syrom, natierkami, obcas nejaky salat, ale po 4 dnoch salatov, som na 5.den aj salat vygrcla. - akoze ja a vyvazena strava 😀 😀 😀 to v ziadnom pripade, preto som sa aj rozhodla, ze budem brat zatial vitaminy aj v druhom trimestri, kedze prijem vitaminov je u mna asi dost biedny
ahojte baby!ollako, moj maly to maval asi v rovnakom veku ako tvoj, zobudil sa po chvili co zaspal a potom taky rev, veru raz som s nim bola aj na pohotovosti, lebo tiez sa mi zdalo , za ma nieco s bruskom, hodinu ho prezerali a poslali ma domov, ze mu nic nie je 😒 , ale ked nie je plac ako plac..., ale moniqe ma asi pravdu, mohla to byt nocna mora, to mavame doteraz
limetka-vitaj, neboj tentoraz to bude dobre 😉
Me5 dakujem za privitanie, jasne viem o com su tieto fora, ked som cakala Jakuba tak som bola registrovana tiez na jednom fore, teraz uz fungujeme 5 rokov na vlastnej stranke, mali sme zopar stretnuti. Ale chcela som sa pridat a zdielat pocity aj v tomto tehu.
Lilli v pohode, ale do dnesneho dna neviem, ani dr. mi to nevedeli vysvetlit. Mala som planovanu klasicku poradnu a ked mi spravila dr. utz tak zistila, ze babetku nebije srdiecko. Nemala som ziadne bolesti, ziadne krvacanie, vsetko v poriadku. Tehu som si uzivala od sameho zaciatku, ani nevolnosti blaznive chute, proste nic. Tak som potom absolvovala vysetrenie na hema, kde mi zistili ze som heterozygot teda zvysene trombo riziko. O to sa potom zacali trocha opierat, ze pricinou mohla byt drobna zrazenina, ktora zabranila vyzivovaniu babetka, lebo bolo 2 tyzdne pozadu podla utz.
funlucy: no moja mama mi hovorila, že jej bolo zle tiež ale nie takto.. asi to nejak zle zvládam.. pri dcérke som bola v 16tt hospitalizovaná ale pak mi už bolo fajn.. teraz som bola už v 11tt hospitalizovaná ale furt mi je zle.. a tak je to o 50% lepšie ako na začiatku.. 😅 len ma trápi, že som neschopná aj čo sa týka manželských povinností 😀 😎 ale tak mu to chápe... a to chceme ešte tretie dieťa.. a muž že ako to chceš zvládať keď už teraz je to ťažké.. ale tak všetko sa dá vydržať.. keď viem, že čo príde potom..
včera som prišla od našich dovtedy som si vychutnávala svoje krsniatko 6mesačné... som ho furt nosila na rukách a to má 10kg taký bacuľko a stále som ho musela voňať a bozkávať.. bóže ja už chcem svoje bábo držať v náručí ....
inač baby kedy si urobíme túto skúpinu súkromnú... niektoré ktoré sem chodíte krátko to tu dobre nepoznajú a tak nevedia, že tu existujú aj podvodníčky a ľudia, ktorí zneužívajú veci, ktoré si takto verejne píšeme... ja sama som sa poučila... aj teraz v októbrovkach 2010 a v decem. 2010 objavili nejakú podvodníčku.. dúfam, že aj tu nejaká nie je..ale bolo by fajn písať si v súkromnej. Čo vy nato? Je lahšie vyhodiť zo súkromnej podvodníčku ako z verejnej témy. Chcem tým povedať, že ak po čase zistíme, že jedna z nás nehrá košér tak sa dá zo súkromnej témy vyhodiť. Ja len chcem aby ste vedeli že niektorí ľudia sú svine a ak môžem varovať dopredu na základe mojej skúsenosti tak by som rada varovala.
Limetka tak to mame na tesno obe 🙂 ten datum 😀 vitaj
lilly - ja Londyn zboznujem, chodime tam kazdy rok od svadby a ked sme bookovali hotel a letenky, netusili sme, ze ostanem tehu a aj som sa bala, ale v stasti sme to obisli 😎
30lenka a ja som medzi vami 😉
30lenka no mam aj tesnejsi termin ze 5.11. 😉 podla 3d utz, a myslim ze aj viac spolocneho ak je tvoj nick tvoje krstne meno tak ho mame rovnake, no a vychodnarky 🙂
limetka 😀 tak super to je

dobre ranko babulky....
lilli....takze zase si objimala misu? sakra 😖
ja som vecer zlejdla stvrtku melona a celu noc som chodila na vecko 😀