November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
monique - to akoze co robia tie podvodnicky?
ja som v pohode za to, ak bude tema sukromna.
tehulky,pekny dnik napriek marha pocasku 😲 v kancliku kurime ohrievacom a dopujem sa zelenym cajom s grepom,aby som nezamrzla... 😝
inak oki...rano som ledva rifle bedrace natiahla... 😀 citime sa fajne,nijake grcky,chute su klasika...uzivame si tehu 😵
aduliak,take chute si mi s melonom spravila,ze mnaaaaaaaaaaam...dnes kupujem 🙂
funlucy,ty si dnes inak vyzbrojena papanicou...bruuuuuuuuuu chut 😅
limetka,vitaj...dufam,ze tehu bude oki,nestresuj sa,hlavne klidecek...sme tu na to,aby sme sa povzbudzovali 😉
madelaine,tak prima vyletik...supis,ze sa aj pupik gulati... 🙂
catrin,aj mne tie tyzdne rychlo plynu...snad aj koncom tehu to rychlo pojde,ked budeme kotly nosit pred sebou 😀
monique,ake podvodnicky mas na mysli? 😕 coze by tu take ňurili...myslis? 😕 mas zlu skusenost...hmmm 🙄
a mne nejak nechuti papat neviem prečo 😒
baby je to na dlhú debatu..stačí ak sa trošku "poňúraté" na MK v témach.. sú tú baby, ktoré majú rôzne viaceré nicky. Získajú si Vašu dôveru, získajú vaše osobné údaje, kde bývate a iné veci. Ak adminovia prídu na také nicky tak ich automaticky vymazávajú ale bohužiaľ nevedia zabrániť že si nevytvoria ďalšie.
😕 tak takych ludi nechapem co maju s toho panecku 🤐
Totiž verejnú tému si môžu čítať aj vaši známy - nepriatelia... tak to bolo aj u mňa. Viete píšu sa sem aj niekedy dosť intímne veci a súkromné veci.
Nechcela som to tu začať rozoberať ja, ale len teraz som sa dozvedela o tých októbrovkach a decembrovkách a nechcem aby sa aj u nás niečo podobné riešilo.
monique,ahaaaa,my sme tiez v Nitre teme mali taku,ale viac sa neukazala... 😅
moni,ja som tiež za tú súkromnú tému,šak tu rozoberáme niekedy dosť vecí aj takých intímnych.. 😝 čo by ozaj nemuseli všetci vedieť..aj preto som chcela aby tie čo prispievame pravidelne mali fotky,aby sme sa aspoň trošičku poznali 🙂 ja viem od kolegyne,že čo mala na MK album svojej rodiny,že jej začal potom vypisovať nejaký úchyl,tak ho potom zmazala..a rozčuľovala sa,že niektoré baby si vôbec nechránia súkromie,nafotia tehu knižku aj s údajmi,rodným číslom atď..takže v tomto by som povedala že je to nebezpečné...
limetka
to je hrozné.... človek si myslí, že je všetko OK a potom takýto šok na poradni... ☹
ja som potratila v 8tt, ale to sa s 20tt nedá ani len porovnávať. Ak si 20 tt tehotná, cítiš už pohyby, dennodenne žiješ s tým bábätkom a potom takýto šok..... ☹ . Ale neboj, teraz už bude dobre.... musí... my si tu iné ani nepripúšťame.... fakt je super, že sme tu jedna pre druhú a podporujeme sa....... niekedy to naozaj pomôže. Nie vždy má človek doktora pri ruke a aj keď dačo odkonzultuješ a baby povedia, že aj oni prežívajú to isté, tak si človek úplne odfúkne od štastia, že to nie je nič strašné....
teda aspoň mne to hrozne pomáha 🙂 🙂
madeline
ja som vždy chcela kuk do Londýna, ale nikdy sa nejak nezadarilo.... bola som kade tade, ale Londýn ešte nebol.... možno niekedy inokedy 🙂
jasterica
som pozerala foto - ty brďo, ty si aká kočka 😀 😀
a ja som tiež za súkromnú tému !!!!
30lenka: sú rôzny ľudia, môžu mať nejakú psychickú poruchu alebo nejakú úchylku... minule tu bol aj nejaký chlap čo si založil nick a písal tu strašné vulgárne a uchylné veci. Nechcem tu strašiť ale len varovať že je rozdiel písať do verejného fóra a súkromného. My sme veľmi dlho chceli od adminov aby existovali súkromné fóra a fakt veľké ĎAKUJEM, že ich aj vytvorili.
...asi dobry pocit, ze mozu niekomu skodit, nechapem su to nezrele a hlupe hlavy ...
Jak mna to pocasie depta, panecku, dnes som total neschopna, aj obed som si zajednala z restiky, nevarim 😝
Prajem dobre ranko prave vcera som sa dozvedela aj ja co sa stalo v oktobrovkach, maju aj temu zamknutu.
Inak prajem pekny aj ked zamraceny dnik.
Vitam nove novembovky.
Lili presne tak su to rady zo zivota kazda s niecim mame malinky problem a je to fakt fajn ak to tu rozoberame a potom si povis ze je to asi bezne a nemusis sa toho az tak bat
Lili oooooooooooooooooooooo 😎 takže si dala spraviť nakoniec tú tortu?A vidím,že máš pridaný v albume aj kočík do ktorého si sa zaľúbila 😀
čo sa stalo v oktobrovkach? 😲
Myslím si, že by sa teda mohla vytvoriť tá súkromná téma Novembrovky 2010. Niekto kto tu je hlavný u nás by ju mohol založiť a nahodiť baby, ktoré sem chodia a tým pádom budú mať prístup aj do súkromnej témy. Je nás tu už dosť a ak bude chcieť prísť nové tak sa môžu nahodiť a postupne budeme všetky prispievať už iba do súkromnej témy a táto sa odmlčí. Sem tam sem môžeme prísť kuk, že či neprišiel niekto nový a nechce sa pridať.
Čo myslíte môžeme to takto urobiť?
...naozaj mozem potvrdit ze sukromne forum je dobra vec, zacali sme si pisat na verejnom a potom ked sme co to o sebe uz vedeli sme sa registrovali na sukromnom, aj kvoli tomu aby to necital hocikto ale hlavne preto ze verejne vtedy bolo strasne pomale a mazalo prispevky...
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/oktobrovky-2010-pridajte-sa/
ak chce niekto od nudy čítať 😉
potvrdzujem, ze sukromna tema je dobra vec 😉 baby, ktore uz mate babetko, kedy ste zacali citit prve pohyby?
okis ,babusky,mozeme mat private temu...som za 😉
lilli,...sim ta,kocka s bruchom- to bude neco 😀ale dik 😉
no,myslím,že tabuľku nám robila me5 ,takže ona má naše údaje aj prehľad koľko nás tu je 😉
kde je dnes gaja? 😲 nás nejak zanedbáva 😠
podporujem sukromnu temu - pliz kto sa toho chopi?
dovolila som si ju vytvoriť na základe tabuľky od me5 a prihodila som tam baby čo som našla ešte najbližších 10 strán v tejto téme. Všetky ostatné prihodím. Stačí mi napísať IP.
ahojte kocky..
litaj limetka 🙂
ta sukromna tema je fajn napad
🙂
mne sa dnes v robote nic nechce, nechodi sem ziadny zakaznik, nic sa nepredava ☹ to zase bude vyplata ☹ ☹
normalne rozmyslam, ze pojdem na PN a tusim sa mi to viacej oplati, len sa mi nechce byt cele dni doma 😠
baby tak šup tam.. že či som všetky dobre nahodila.
mne to nefunguje, pise mi, ze nastala chyba ☹
a kde teraz tú súkromnú tému nájdem?Lebo šak nebudem sem chodiť na 234 stranu klikať na ten odkaz 😕
na hlavnej stránke koníka si na pravom boku klik na súkromné témy a v strednom rade približne v strede je téma novembrovky 2010

madeline: tak ideme pekne podla poradia 😀