November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby tie co su v tabulke v novembrovkach sa tam bez problemov dostanete,tak sup za nami ostatnymi,uz mame rozbehnutych par stran 😀 😀 😀 😀 tie co tam nie ste napiste moniqe,papapa
ahojte aj ja sa k vam pridavam 🙂🙂 🙂 🙂
čo jaká súkromná téma?
dnes mi blbne net..
a som hned mimo
😲
dadika - hodili sme sa do sukromnej temy - takze napis Monique3, aby ta pridala a mozes sa pridat uz do sukromnych tem - nazov je ten isty. a potom napis do IP aj mne udaje o tebe a pridam ta do nasej tabulecky, album najdes pod novembrovky 2010 😉
pozerám ako krásne veľa vás tu pribúda.. teškám sa 😉
My čakáme bábätko 7. 11.2010.Má tu ešte niekto taký termín??
zuzanka 1983 - aj ja mam presne taky termin
dnes mi dali vysledky tripple testu a su zle............ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
majcky, to mi je luto ☹ ale nevesaj! hlavu. ides na amnio?
zatial na morfologiu plodu a potom sa uvidi 😢
Ahojte, som tu nova, rada by som sa prihlasila k vam do sukromnej temy. Moj termin je 4.11.2010. Monique3 vraj mam napisat tebe, ale neviem ako.
pavla cez IP 🙂
majcky, neboj dobre bude. vsade sa pise ze tie testy nie su moc presne. kedy mas tu morfologiu?
morfologiu mam 27.5.2010 to je o tyzden, zatial sa mozem zblaznit, od zaciatku mam len problemy 😖
ja idem 27.5. pre vysleky triple testu 😨
nie je to lahke , byt takto v neistote ale dufaj je ste ok. lahko sa mi to hovori ale nic ine vam nezostava 😔
no ved ja dufam, ale myslim aj na to najhorsie, uz naozaj neviem ako dalej, budem vdacna za kazdu radu
pod za nami do sukromnej temy novembroviek. prave to riesime a urcite ta to povzbudi 🙂
ahojte nove novembrovky 🙂
aj ja mam termin 7.11. tak ty mas uz vysledky majcky z triple testu,ja som bola len dneska na odbere,takze vysledok budem vediet az o 2 tyzdne a tebe volali domov ze su vysledky zle alebo ti to povedali az v nasledujucej poradni?
strelka11: mne brali vcera krv a setricka mi povedala aby som si dnes volala, tak som zavolala a skoro som odpadla
to si viem predstavit ze to zaboli ked take nieco oznamia 😔 aj ti povedali co je zle?
majcky, xod do sukromnyx skupin a tema sa vola tak isto. mala by si byt odblokovana ak si v tabulke
mne tiez ked brali krv na tie testy tak si dr vypytal tel. cislo. a ja ze ci si mam o vysledky zavolat a oni ze nie ze keby cosi oni zavolaju inak az na dalsej poradni. tak dufam ze nemaju dovod volat 😕 😵
tak urcite nie, lebo keby bolo nieco zle tak by ti uz volali aby ta rychlo poslali na dalsie vysetrenia
do tej sukromnej sa neviem dostat uz som pisala IP monique3
fuu dufam ze mas pravdu.
precitaj si moj prispevok vyse tak som ti odpisala na IP
aha ok, tam uz je to pekne rozbehnute, neni sanca to docitat 😝
no, toho som sa obavala ...... ale ja si najdem cas, ved do buduceho stvrtka budem aj tak len premyslat .....
a preco vlastne cakas na vysledky tak dlho?,,, ja som ich mala do 24 hod.
drzim ti palce z celeho srdiecka. ale neboj verim ze to dopadne dobre 😵 treba tehule trosku potrapit aby to nemali az take lahke 😅
no, lenze ja to vobec nemam lahke uz od zaciatku......
ja necakam na vysledky len mam dalsiu poradnu az 27.5. a aby som tam nemusela furt behat alebo volat tak to maju vyriesene takto. ze ked je vsetko v poriadku tak su vysedky " nepodstatne" a keby tam boli nejake abnormality tak zavolaju a pridem.

v sukromnych temach a vsetky sup tam 😀 tuto sa to asi zatvara... 😎
titulienka jeeeeeeeeeeeeeej jake krasne deturence 😀