November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte, mozem sa pridat? do sukromnej by som prispievala tiez radsej 😅
wiwi22: neviem ako je to možné že ti to vypisuje, lebo som to skontrolovala a si tam pekne napísaná..:( skús napísať adminovi.
centik šup do témy
Ahoj kocky, co sa stalo oktobrovkam? ☹ ste ma vystrasili poslednymi riadkami som kludne za sukromnu, mozem ta poprosit monique3 o pridanie? dakujem a me5 o zaradenie do tabulecky? ....uz sme v 2 trimestri dneska...az sa mi tomu neche verit 🙂))
ahhh, tusim ste uz vsetky fuc ☹
cestovatelka no veď poď k nám,čakáme ťa 😵
ahoj funlucy...ahhh uz mi to ide 🙂...letiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😉
ahojte holki,co som to tu citala?ze tu chodi retardovana baba po modrom koniku s uchylkou 😠 😠 😠 no toto co sa deje 😖
takze sukromna temicka a tam netreba heslo?
tam ta musi pridat zriadovatel skupiny ,teda monique3 - jej napis ip
netreba strelka,monique ťa isto pridala,vraj je nás tam 50 kusov 😀 tak chytro poď
strelka, alebo to skus, mozno ta pridala, lebo pridala vsetky baby z tabulky
cau Monci, mozem ta poprosit pridanie do sukromnej skupiny a co sa to vlastne stalo?idem si to precitat, sak len teraz som vstala 😝
ano uz som tam holki diikiiii 😀
aj ja cééém - už som poslala moniqe IP - dufam, že sa mi to podarilo
do kelu a este nie som ani v tabulke - asi sa mi to IP pre me5 nepodarilo poslať - tak este raz skusim ☹ ☹
aj ja som tam dakujem 🙂
no tak pridem neskor kuknut idem si lahnut aj ked neviem ci to tu niekto este prečíta 😅 😉
boze moooooj. babyyyyyyyy!!!!! vy ste salene??? 235. strana? tak to sa ani nepokusam zacat citat 😠 😠 😠 to clovek jeden vikend a jeden den tu neni a uz nema poňatia, co sa tu riesi... o co tu ide... 😕 😀
ahojte co sa to tu deje? ideme mat sukromnu skupinu ci co? 😕
ciii to fakt je tu na MK dajaka blazniva???? 😕 tak sup do sukromnej, sak co sme tu my za intimnosti popisali to by ani clovek neveril 😀 😀 😀
ahojte 🙂
vy sa zas cinite 😀
nieco som citala o sukromnej teme, to ako nasu xcete zamknut? nemam cas to citat. bola by niektora taka laskava a napisala mi IP o co ide 😅 Dakujem
ahoj moncika ja tiez netusim o co tu ide, ale vraj sa tu ponevira nejaka blazniva zenska... dufam, ze to prave necita 😀 😀 😀, ale vy viete ako z nas spravit sukromnicky ? 😕 😀
ja uz som sa vlupala do sukromnej stranky len nexapem ako moze byt sukromna ked som tam bez problemov vosla 😀 niekto ma odblokoval?! 😕 😀 😀
do akej sukromnej temy si sa vlupala???
novembrovky2010 v sukromnyx skupinax 🙂 je tam uz 6stran popisanyx 😕
co tobolo za genialny napad zakladat novu skupinu 🙄
ta ked sa tu snazi vlamat nejaka čudaňa... tak asi trebalo... toto podla mna tak prirodzene zanikne... 😀
baby a kde je ta sukromna skupina?
HALO, HALO, VŠETKYM NOVEMBROVYM TEHULKAM.
PRESTAHOVALI SME SA DO SUKROMNEJ TEMY NOVEMBROVKY 2010...
TAK PODTE K NAM 😀 😀

a ked ste uz v nej, tak si ju pridajte medzi oblubene 😉