icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

filmushka
22. máj 2010

jasne, ze ma to zmysel, ale ze az vecer tam budem pridana 🙂 takze tak, alebo ako sa tam inac dostanem 😀 ak nie cez antoniu? 🙂

janka46
22. máj 2010

Ahojte, da sa este pripojiť....teda aj do sukromnej 😕 ?

moniqe3
23. máj 2010

Ak sa nové chcete pripojiť do súkromnej skupiny treba napísať novej zakladateľke antonia1 a tiež musíte mať v profile fotku pár svojich údajov a do správy o sebe niečo napíšte.

adka7777
23. máj 2010

ahojte, tiez sa chcem pridat, idem v stredu k doktorovi, a dostanem uz prvy krat aj tehotensku knizku - tesiiiim sa

lenok
23. máj 2010

Ahojte tehulky..

Nerada vas rusim, ale chcela by som:

- predat Femibion 800 pre tehulky do prveho trimestra... Dostala som ho od manzela uz na konci prveho trimestra, je nerozbaleny, 30 tbl... Stal 12 EUR, mozeme sa na cene dohodnut. Ak je tu nejaka mamina z NR, moze si ho osobne prebrat... V pripade zaujmu mi poslite IP... 🙂

Prajem Vam krasnu nedelu 😵

solida
24. máj 2010

ahojte kočky, dlho som tu nebola a tu samé zmeny 🙂 , to ste všetky v súkromnej téme?

ollako
24. máj 2010

solida ahoj skoro vsetky, ty si aj v tabulke, mala by si mat pristup skus na najst tema ovembrovky 2010 😉 ak nie tak napis anotnii1 rp

ollako
24. máj 2010

vlastne IP

moncika15
24. máj 2010

aha niekto tu xodi na pokec 😀

pavla30
24. máj 2010

skuka

moncika15
24. máj 2010

a co skusas pavla? 😀

camilla_1
25. máj 2010

Hmm Preco sa vlastne zakladaju sukromne miestnosti? zbytok kociek je potom mimo 😔

anaj_janka
26. máj 2010

ahojte, chodi tu este niekto? baby citite uz nejake tie kopance 😎 ?

strelka11
26. máj 2010

ahoj anaj,vidim ze mas rovnaky termin porodu,ja este necitm pohyby,ale to je individualne a ty uz citis?

anaj_janka
26. máj 2010

ahoj strelka, rada ta "pocujem" ked to tu vymrelo. No ja som mala 2-krat pocit, ze hej, ale nie som si istá. Asi to bola skor fazula 😀 😀 . Cakame prve babeno, tak to je asi este skoro :(. Kamoška tá čaká druhé a už v 17 tt cítila prvé jemné pohyby. Tak budeme cakat. Dám vediet, kedy zakope 🙂

jenta
26. máj 2010

dnes som bola na NT a bábo je v poriadku 🙂 júúúj taká som rada. A bol so mnou aj manžel, dnes videl nášho drobca prvý krát naživo 🙂

camilla_1
27. máj 2010

hmmmmmmm tiez este ziaden pohyb heh 😅

strelka11
27. máj 2010

holki este je skoro na pohyby,este ani ja necitim,teda aspon si myslim,ale hadam to spoznam ked to pride 😅

greenapple
27. máj 2010

Ahoj dievčatá, čítam Vás od začiatku ale, ešte som neprispievala, bo som prežívala 3 mesiace strachu, či to dobre dopadne. Snažili sme sa 4 roky. Kadečo podstúpili až to nakoniec vyšlo prirodzene. Dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca. Na koníka chodím už tak 3 roky, takže veľa dievčat tu aj poznám. Neviem ako je to s tou súkromnou témou, ale ak sa chce niekto pridať tak už nemôže či ako? 🙂

kamka17
27. máj 2010

ahojte všetky, ktoré ste ostali mimo súkromnej témy....

green...pridať sa isto môžeš do súkromnej skupiny, len treba napísať IP zakladateľke...ale mne osobne trochu vadí, že sa vôbec zakladajú, lebo veľakrát do témy neprispievam a pritom si rada si prečítam názory a skúsenosti ostatných...

hm...pohyby...kedy by sa mali cítiť?? lebo mňa často bolí bruško, hlavne v noci, tak sa bojím, že tie pohyby prehliadnem, lebo si budem myslieť, že je to len bolesť bruška ako doteraz... 😅 😒

jenta...super, že NT máte dobré 😉 😉 my máme z NT aj krásne fotky 🙂

slavqa
27. máj 2010

ahojte som tu nova tak neviem ci pisem dobre ja cakam babo v novembri a som z Košíc

catrin1
27. máj 2010

slavqa napis antonia1 ip a pod k nam do sukromnej temy..🙂

catrin1
27. máj 2010

greenapple mozte ist k nam do sukromnej... 😉

slavqa
27. máj 2010

aha a kde ju najdem ☹ este tu neviem s tym robit 😢

melissa00131
27. máj 2010

Ahojte kočky ja sice nepatrim do vasej temy ale predavam kocik mozno by vas mohol zaujat. Vid moj bazar.

anaj_janka
29. máj 2010

greenapple tak to sa naozaj teším s tebou, lebo ja som bola na tom podobne s tým strachom. Ale teraz je uz dobre, bruško rastie 🙂 jupi
kamka17 - aj mne sa to raz za cas stane, ze ma nie boli, ale picha v brusku a vobec nemozem potom spat, neviem si ani polohu najst :( neviem cim to je. Hovorila som to aj dokt. a dal mi aj lieky, tak uz to je troska lepsie. Len skoda, ze stale musim tlacit nejake tie "lentilky" do seba.

jenta
30. máj 2010

kamka17 - ďakujeme 🙂 dosť sa mi uľavilo, že je to v poriadku. My fotky nemáme, ale som rada, že manžel bol so mnou a videl ako si tam ten náš drobec "pláva" 🙂
A čo sa tých pohybov týka, tak väčšinou čo som čítala, že až okolo 20 tt by mali byť cítiť. Ja som ešte nič nezachytila, ani bolesti chválabohu nemám. Akurát nadránom sa preberiem okolo tej pol štvrtej a nedá sa mi spať poriadne, len sa prehadzujem.

ollako
31. máj 2010

ahojte tak tu som nebola dost dlho a vidim nejake dalsie novembrovky ahojte vitajte 😉 ...pekne sa to tu rozrasta 😵

zula21
1. jún 2010

Ahoj Ollako ,ja sem tiež občas zablúdim,Ja som tiež tá novembrovka, nevieš ako sa pridať do ev. tabulky 😀 ?

ollako
1. jún 2010

@zula21 napis IP s udajmi me5 ona ta tam doplni, len teraz ma toho vela, ale ked si najde cas urcite ta tam prida 😉