November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahoj bonaqua vitaj dopln si aspon pas, aby sme vedeli, v ktorom si tt - tyzdni tehotenstva a aky mas termin 😉 citis sa dobre, nebyva ti zle?
ahojte,tiež som sa ku vám chcela pridať, ale ešte ma nik neposunul do tej súkromnej miestnosti 😖
tiež budeme mať naše prvé bábo a to v novembri,tak som chcela trochu popísať 😎
jej ahojte aj my mame termin v novembri
ahojte no tie co si piseme od zaciatku sme v sukromnej temy, totiz niejake kocky si tu vytvarali vselijake nicky a vymyslali si rozne pribehy, tak sme k tomu radsej pristupili, no je to pre vas nove trosku nefer, ale je moznost pridat sa do sukromnej temy, napiste IP antonia1 teda na ten nick, dali sme si podmienku, ze si treba dat profil.fotu a napisat nieco o sebe, zatial si mozme pisat tu 😉
vsak nech si vymyslaju rozne pribehy netreba na to reagovat, pre mna ako novu je to tu trosku problem sa zorientovat, neviem uz ani najst kam som prispievala do akej temy.... 😒 , my mame TP 16.11. a rozmyslame kam ist rodit, zvazujeme, citam tu porovnania a vyjadrenia ale tazko sa rozhodnut tak snad napisete vy kam ste sa rozhodli
bamarama len oni zneuzivali fotky mamiciek aj deti ,niektore nicky mali zalozene par rokov..a tazko rozpoznat kto si vymysla a kto nie 😒
ja som mala prvy porod v Handlovej no teraz budu zrejme Bojnice a ty? nad akou porodnicou uvazujes?
juj je tu veľa takých žien.. to je pravda.. ale ako zistíte, že tá s ktorou si píšete je jedna z tých čo napr. využíva?
Ja som sa veľmi popálila a sklamala... Proste sa to nedá zistiť... 😔
ahojte,priplichtila som sa ku vám ,tak snáďsi na seba zvykneme 🙂 🙂 🙂
v novembri budeme mať naše prvá bábenko a moc sa na neho tešíme ,ste tu väčšinou prvorodičky,alebo také mamičky,ktoré už majú niečo za sebou ? 🙂
@ollako tak to su dobre trubky, preto som doteraz nechodila na ziadne pokecy a debaty na nete, bo su tu vseljaki sisi ludia. no ja uz tuho premyslam nad porodnicou, mam dost strach bo som stihla a doktor ma vzdy strasil ze ako budem rodit, tak som brala automaticky ze cisarsky, a zrazu ajhla, ze o tom budeme uvazovat az ku koncu tehotenstva. citala som zatial dost o B.Stiavnici, tak sme mysleli ze tam, dost je pre mna dolezite, aby tam bol priatel, mohol prist kedy chce, a hlavne aby sa personal choval slusne, doteraz som mala stastie vzdy v nemocnici na nejake neprijemne sestricky, a to nemusim.
bamarama, cisarsky nie je med lizat, ja som chcela rodit prirodzene aj teraz by som najrdsej porodila prirodzene... no neslo, vraj nepomer, teda vacsia hlavicka ako moja panva, tak cisarsky, ale teda bolo hrozne, bolesti pred porodom, a po cisarskom tiez jazva bolela pekne, dva dni som len lezala 🙄 na ifuziach a este aj transfuziu krvi som musela dostat 😒
Ahojte 🙂 ja uz hladam dlhsie temu na novembrovky,ale asi som slepa 🙂 pozerala som vase bruska vo foto, teeeda ako vam zavidim su krasne a mozte sa pochvalit lebo to na vas vidno, ja mam asi najmensie 🙂 drzkajte sa
jeeej jenta tak nie som sama 🙂 No ved prave aj ja tu kukam niektore,ze su tiez prvorodicky a bruska s ktorymi sa aj pochvalit da,ja sa musim veeelmi dobre napapat aby som ho vypucila trosku,hihi 😎 ale presne tak aj my sa dockame 😉 😉
baby vlozte bruska a hned vam poviem ci je to na vas vidiet alebo nie 🙂
ja tam uz brusko vidim 😉
😀 to preto lebo o nom vies 🙂 ale dakujem 🙂 ze si ho zbadala 🙂 pobolieva ma kazdy den a myslim si ,ze sa mi roztahuje maternica tak mozno sa jedneho dna zobudim s bruskom 🙂 😉
baby viete uz niektora pohlavie babatka? asi este nie. kedy sa to da vidiet?
bamarama82 ahoj ja to tiez este neviem, ale som straaaaaaaasne moc zvedava. Viem, ze u dokiho na sone je to mozne okolo 20tt ale na 3D uz od 16tt. No ja si pockam az do 21tt, dufam, ze drobec nebude strajkovat a pekne sa nam ukaze 😎 A este viem, ze pri chlapcoch to skor povedia, lebo pipik je isty :D to nevymazes 😀 , ale ze pri dievcatkach to hovoria neskorsie, lebo cikulku horsie vidiet tak cakaju az na nezavádzajú 🙂. Tak som pocula.
A baby chcem sa vas spytat, budete brat vasich drahych ku dokimu, aby si aj on okukol drobca? Ak hej tak kedy asi? Prajem vám vsetkym krásny dnik, ked sa nam to slniecko ukazalo 🙂
@bamarama82 my vieme uz od zaciatka 15tt 🙂
@anaj_janka moj bol so mnou na 3D a teraz v 20tt idem na morfologiu a potom este raz na 3D. urcite zober muza je to velky zazitok a moj drahy si naplno uvedomil ze bude tata az ked videl to malinke cudo ako sa tam vrti 😵
ahoj ollako, v pase mas napisane, ze tvoje miminko uz kope. No toto! Juuuj aj ja chcem 😉 Nepamatas sa kedy to bolo prvykrat pri Petkovi? Diky. Na nete som citala, ze by to mal byt, ako dotyk motylik kridiel, tak sledujem a cakam 😝 ale motyl stale nic. Este si asi budem musiet pockat 🙂
moncika1 no moj nechce ziadne 3D 😠 😠 chce aby babatko bolo v klude, ziadne zbytocne ozarovanie 😀 😀 . Uz som sa mu to snazila, akokolvek vysvetlit ale stale marne :(
a ty v 20tt ides aj s muzom? ja mam ist v 21tt a rozmyslala som, ze by som zobrala aj draheho, len neviem ci to nie je este skoro? ci nepockat az do nejakeho 27tt. Ale ono je to asi sila, ze ten chlap si to uvedomi uplne najviac, ked to malicke uvidi :D :D. Tesi sa, ale chcem ho tam zobrat 😎 a pravdu ti poviem som zvedava, ako sa bude tvarit, lebo je to nase prve babatko 🙂 velky tatino 😎 😎
@anaj_janka aj ta morfologia v 20tt je 3D a daju vam aj foto ked si vypytas 😉
ja som to 3D az tak nevnimala ale pozerala som sa na muza a tomu sa az oci zaleskli. potom ma hned vystiskal a zacal planovat co malinkemu kupi ...uplne z minuty na minutu sa prepol ze BUDEM TATO 😎
moncika tebe povedali , ze morfologicke sono v 20 tt je 3D, to prvy krat pocujem 😕 , u nas sa za 3D plati a robi sa len na ziadost pacientky, pri PEtkovi mi morfologicke sono robili 2D, aj teraz mi povedali, ze je to normalne 2D sono
@anaj_janka zober aj muza , nie je to vobec skoro... babov 20 uz ma vsetko ako malinky cloviecik, je to uzasny zazitok 😵

ahojte baby
tak sa tesim, ze je vas tu viacej, aj my cakame babo v novembri tak sa velmi tesime