November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
aj my toho moc nenaspime 😅 takto navecer mam pocit ze sa prekope von 😀 a najnovsie ma zacina aj v noci a nadranom budit. teraz je to este len take mile nevinne mrvenie ale aj tak dokaze bolestivo zavalit do nejakeho organu 😨
ja som tiež nevedela, že tak dlho spinkajú 🙂 ...noooo to moje babuliatko spinká kedy ako, niekedy mám pocit, že stále spinká, no napr. pred včera večer som mala pocit, že si dnu urobilo včera večer disko 🙂))) ...aj mne sa stáva, že ráno sa zobudím na jej kopančeky a niekedy aj nad ránom 🙂 ..je to milé 🙂)))
Ahojte, uz ste boli na Morfologickom USG? náS to caka zajtra, teda dufam, ze sa vybaavíme, lebo Dr. ide potom na dovcu a , uz dnes som mala telefonat, ze ci to neprelozíme, ze nás tam má na zajtra lekár vela 😕 😕 😕 Potom podám hlasenie...aj bojím-bojím, aj sa tesím, že drobceka konecne uvidím podrobnejsie 😉
Fíha, inak pozerám, že uz aj dost viete pohlavie babetiek 😎 😵 Tak aj u nás bude meno dost tažký oriešok 😝 aj ked pohlavie este nevieme...mozno zajtra....
ahojte dievcata..tak citam tu ze uz skoro kazdy z vas citi pohybsvojho dietatka..je citim len akoby mi nieco v brusku plavalo 🙂
tak u nas to bude vraj chlapcek hehe stale som si myslela ze budem mat dievcatko ja neviem preco 🙂))) ... kocky zacinate uz aj s kupovanim veciciek pre babo? niekto mi hovoril ze sa to vraj nesmie neviem ci nejaka povera alebo co hehe ze az niekedy v 7 mes, 😀
ahojte, prave sme dosli z morfologickeho UTZ a uz nei sme xlapcek ale dievcatko 😀 inak sme zdravy a o tt vacsi
ja si tiež myslím, že je to len povera. Nakupovanie vecičiek dopredu neovplyvní zdravie bábenka. Ja som si nejaké vecičky nakúpila ešte pred dvoma rokmi a nakupujeme pomaličky už aj teraz. Postielku máme doma už mesiac, len akosi nie je toho, kto by ju zložil 😀 Teraz čakáme na morfologický UTZ , dúfam, že bude vidno, kto to u mňa v brušku vlastne býva, a ideme kúpiť kočík a dokupovať vecičky 🙂
Ahoj dada0811, vidíš každý lekár je iný. Moja doktorka nepreferuje UTZ, ale teraz som kĺudná aspoň na pár týždňov, ja idem na ďalšiu kontrolu až 25+3.Ona mi len kontroluje krčok maternice ( keďže som mala dvakrát operáciu, tak mám skrátený cca o 1 cm).Detičky kontroluje až v 30.týždni. Ak nevydržím, tak pojdem v 25. týždni na 3d UTZ.
@moncika15 aj ja si myslím, že je to len povera, to jedna baba povedala, ja tiež už mám plný kufor od švagrinej a od sestry aspoň dva mechy vecičiek a včera som si objednala postielku 🙂 ...aj nejaké veci som ešte objednala 🙂 ..len sranda je, že objednávam pre dievčatko a ešte to nemám potvrdené na 100% od doktora 🙂 ...stále mám pocit, že tam dnu v brušku je chlapček 🙂)))
🙂 tiez citim od 17tt pohyby a mozem povedat ze kope v kuse cely den ..... viete kedy spinka? okolo 10h.vecer nomalne to mam odsledovane 😀 ....a najsilnejsie pohyby citim okolo tretej poobede ako teraz 😵 .... normalne je to ako nastavene ako hodinky hehehe az tomu neverim je to ako zazrak,dost stresujem od zaciatku tehu ale ked take nieco clovek citi strach dajme tomu z porodu urcite menej 😕 😅
my dnes po morfo sone, ale nic sme sa nedozvedeli ☹ vraj na urcenie pohlavia je skoro!!!??? ani nas nezmerali iba hlavicku. ani krcok nezmerali. takze sme sklamani. a to sme chceli ist nakupovat ruzove alebo modre
@bamarama82 ako to že je skoro na určenie pohlavia??? veď všade sa uvádza, že je to možné určiť na 2D sone v 20tt a na 4D už v 16tt, teda ak je bábo dobre otočené. Veď pohlavné orgány už má drobček vyvinuté, tak nechápem, prečo ti to doktor nepovedal. Ja byť tebou tak sa objednám na 4D niekam. Ja by som to nevydržala ešte ďalej čakať 😀
to som aj urobila, hned zajtra idem na morfo sono do heliosu, a uvidim ten rozdiel medzi dnesnym morfo a zajtrajsim. Az na to ze ma to vyjde pekne draho. na 4D chceme ist v 24tt. uz minule mi doktor v 17tt povedal ze necitam literaturu a dnes to iste ☹ ze tam nic nevidi, ale on ma asi nejake stare sono. verim ze zajtra si zaplatime a uvidime co chcemel. hlavne pomerat a skontrolovat, kuknut krcok, a ci sa dobre vsetko vyvija a potom aj to pohlavie. tak potom napisem.ale pripadala som si tam ako truba ze sa pytam aj v 17 aj v 20tt, akoby som si nic o tom necitala.
@kristinka24 nooo veru tak vela spinka,citala som ze uz ma rezim ako normalne novorodeniatko,takze cca to nase je kazde dve hodky hore 😅 😅 @nika147 vy nakupujete pre dievcatko,my pre chlapca a to neni potvrdene,lebo mam babatko otocene zle 😀 dnes som zistila,ze som chudokrvna a mam infekciu 😢 tak zajtra po lieky 😢 na tie povery ani ja neverim,lebo toho ked sa clovek ma drzat tak az do konca tehot.a to kedy by sme sli nakupovat 😀 ja mam teda slusne zasoby 😎 😎
jooj baby ale nas tu je a za chvilku budeme uz jedna rad radom rodit a tesit sa jedna z druhej 😀 😀 😀 ako to letiiiiiiiiii......
Ahojte tehulky, dúfam, že nebude vadiť keď sa k vám pridám 🙂.
Som už stará kosť a čakám svoje prvé bábo 😉. Stále sa mu akosi nechce hýbať resp. aspoň ja stále tie pohyby akosi necítim. Na sono idem až na budúci týždeň v piatok a už som strašne netrpezlivá 😎. Tiež som počula o tej povere, že sa nemajú kupovať veci príliš dopredu ale ja jednoducho na také povery nedám. Proste keď má byť všetko OK tak to predsa nemôže ovplyvniť to či mám kúpené nejaké vecičky pre bábo, alebo nie 😀
Bazalka vitaj a , že "stara kosť" 😀 ...co blazniš.....idealny vek na babetko 😵
U nas vcera morfol.USG prebehol OK, babetko je pomerane, važime 363gr. ak som to spravne vycítala, sme otoceny zatial koncom panvovým, placenta je v predu a akcia srdiecka bola 144 pulzov/minutu 😎 😎 ...tak som sa hned vytesovala a rovno do mesta na nákupy spravit radost sebe, nieco babetku a táááák 😵
Uz nech je november !!
takze morfo dopadlo na 1* babo je velke tak ako ma, srdiecko bije pravidelne, strasne sa mrvilo a kopalo okolo seba, hralo sa s pupocnikom, skryvalo rukami tvar, placenta na prednej strane. tod nase vysledky.
ahojte baby... v tejto téme som prvý krát... 🙂 čakáme dvojičky a tiež máme termín v novembri, tak som sem nakukla 🙂 dnes aj nám robili morfo.ultr... zatiaľ je všetko v poriadku.. budú to baby a vážia 420a 426g... som bola prekvapená, že na dvojky dosť pekná váha 🙂
Maria fakt pekna vaha na dvojky 😵 a krasne mená ste vybrali 😉 😉
ahoj babenky,
sorry, ze sa vam vtieram do temy, ale ak nahodou potrebujete nejake vecicky pre babo, staci mi napisat. obe deticky mam zimne a predavam skoro vsetko, od zavinovaciek, spanielskej deky a fusaku, autosedacku... staci mi poslat IP s tym co by ste potrebovali a ja na mail poslem foto
zelam krasne tehulkovanie 🙂
Och a ja zase uz nazad do Anglie pomaly a caka ma v Anglii dalsie sono pevne dufam,ze uz sa ukaze v plnej krase nie len ritulu 😀 😀 😀 nakupene mam uz tolko ze ajajaaj aj pre pol rocne 😀 😀 ked to sa neda odolat,no nie? tak Vam rastu kraasne babatka, ja vahu nevie nepovedali mi... 😒 ale brusinko je malinkeeeeeeeeee.....

Ahojte novembrovky, pridavam sa ku vam 🙂 mikailla, to fakt spinkaju tak vela? Ja mam pocit, ze ten moj krpcek ma kope stale 🙂