icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
6. júl 2010

ja som v piatok pri grilovacke cely den pocijala flasku nealko piva, dlho som mu odolavala ale podlahla som 😀 alkohol by som urcite nepila. mne cigareti vonali pred tehu ale teraz mi vadi ked niekto fajci pri mne

lussy007
6. júl 2010

Uz ste niektora boli na 3d ultrazvuku??

mikailla
6. júl 2010

lussy007- ja by som tam ani nikdy nesla 😀 😀 😀 tak ja nie 😎

lussy007
6. júl 2010

@mikailla ako to???

jenta
6. júl 2010

ja sa chystám, že sa zajtra skúsim objednať na 4D u nás v nemocnici. No len neviem ako pochodím, lebo jediný doktor, čo ostal po uzavretí pôrodnice, minulý týždeň zomrel 😔 Tak som zvedavá čo mi povedia.

maruska83
6. júl 2010

mikailla..no my sme dostali povolenie na 5 rokov takze este nejaky cas tu pobudneme,,

lussy007
6. júl 2010

@jenta to mi je luto ☹

mikailla
6. júl 2010

@lussy007- nesla by som lebo je to podla mna zbitocne ozarovanie babatka 😎 a babatko je pre zenu dar a nechcem ten darcek vidiet skor ako sa ma otvorit 😀 vobec mi nezalezi na tom vidiet ho teraz 😀 ale to je moj ojedinely nazor 😀 😀 @maruska83 a ty tam aj pracujes?

matkoj
6. júl 2010

Ahojte tehulky,pripajam sa nas terminik je 9.november! Nahodou som vas tu nasla kedze sa sprtam teraz v PN-kach.Ako to vyzera s priberanim u vas? Ja mam pocit ze mi to nejako nabera na obratkach🙂 Som v 22tt a nejakych 8,5kg navyse,ani tolko nejem,vsetko vsetko ostava🙂

lussy007
6. júl 2010

@mikailla ja sa prave naopak neviem dockat 🙂
@matkoj ahoj nic si z toho nerob... u mna je to rovnako 😉

mikailla
6. júl 2010

@matkoj ahoj 🙂 tak daj fotecky 😎 ja som pribrala 3 kg ale prvy trimester schudla 7kg tak som stale v minuse 4 kg 🙂 😀

jenta
6. júl 2010

@matkoj ahoj a vitaj medzi nami 🙂 Ja som v prvom trimestri schudla 1kg a doteraz som pribrala 2,5kg, takže vlastne len 1,5kg oproti pôvodnej váhe 🙂
@lussy007 aj mne je to lúto, bol to naozaj sympatický a milý človek, a rozhodne nemal vek na umieranie ☹ Som zvedavá na poradňu budúci týždeň, pretože to bol manžel mojej gynekologičky 😔

lussy007
7. júl 2010

@jenta fuuuuu tak to bude asi tazke ☹

mikailla
7. júl 2010

Ozaj baby a vsetky ste planovali babatko? ci niektore bolo aj stastna nahoda?? 🙂

livia333
7. júl 2010

Ahojte, idem sa pridat aj ja 🙂 k vam.

@mikailla my sme to nejako neplanovali...resp. chceli sme, ze sa zacneme usilovat o babo, ale kym na to doslu, uz som bola tehu 😀 Dokonca som to zistila v marci u sestry na navsteve v USA, ze som tehu.

matkoj
7. júl 2010

Ahojte,tak my sme babo chceli len sme ostali velmi milo prekvapeni ze sa nam podarilo necely polrok po svadbe(totiz vtedy sme zacali riesit).Velmi velmi mile prekvapenie vzhladom na to,ako sa tazko dari spravit taky zazrak🙂 Fotecky prihodim az vecer niekedy,kedze v praci len tak odbieham mrknut co tu noveho🙂 My vraj cakame dievcatko,na morfologii nam vraveli ze tomu tak🙂 tatinko sa vytesuje,bude mat krasnu dcerku🙂 A aj vam tak drobec vystraja? U nas to je hlavne v noci a nad ranom ked este hodinku mozme pospat,zlatucke to je🙂

lussy007
7. júl 2010

Nase malinke je nahoda..... sice sme sa uz rozpravali o tom ze chceme ale najprv sme chceli naplanovat svadbu...spravit si peknu svadobnu cestu a mozno tam babo 😉 ...ale poradie sa trosku zmenilo 😀 😀 ale aj tak sa velmi tesime na nas pokladik 😎

matkoj
7. júl 2010

Vsetko je tak ako ma byt,hlavne nech su nase zlaticka zdravucke! 🙂

jenta
7. júl 2010

no my sme chceli bábo, ale tiež to bolo riadne prekvapko pretože sa to podarilo na prvý šup dva mesiace pred svadbou 😀 My sme to brali tak, že začneme trénovať, veď málokomu sa to podarí na prvýkrát a pozrime ako nám to krásne vyšlo. Mám holt šikovného manžela 😝

maruska83
7. júl 2010

mikaila..nie ja nepracujem..cakala som na to pracovne povolenie...ale kedze som ostala tehotna tu ma uz nikto nevezme do prace..bolo to prekvapko ale velmi sa s manzelom tesime.....

dzanka1
7. júl 2010

Maminy a uvažujete nad konkrétnou pôrodnicou, ja si už teraz lámem hlavu. Máte pozitívne skúsenosti s niektorou nemocnicou, lekármi alebo personálom? Ja uvažujem nad Nitrou, BA alebo Zvolenom (Baby friendly hospital).

alenka82
7. júl 2010

@dzanka1 Ahojte maminy, pridavam sa ku Vam, nas termin je 16.nov., ale podla vcerajsej biometrie to bude mozno uz 11.11. Dzanka, ja som vyberala porodnicu vyslovene podla toho, aby som ju mala co najblizsie. Vramci pozitivneho myslenia si totiz nahovaram, ze porod prebehne hladko a hlavne rychlo, takze to potom musi byt na skok 🙂

mikailla
7. júl 2010

@dzanka1 ja by som zvolila Zvolen pocula som nan len to dobre a ze zo stredneho Slovenska tam chodia aj z dialky rodit . Ale asi tak ako pise alenka82 ci sa chces dat hospitalizovat skor alebo ako to doma funguje... ? lebo tu v Uk si doma kym nemas kontrakcie .... 😎 Tak niektore drobce boli aj stastne nahody ine planovane 😀 😀 nam sa za 2 tyzdne podarilo,priatel trafil na par pokusov 😵 😵

mikailla
7. júl 2010

prosim Vas vy co uz viete pohlavie,ako ste videli co to je ? nam povedala ze je to dievcatko ale malo to medzi nozickami taky hrbolcek,ja by som povedala ze je to pipik ale doktorka je asi nie blba ked hovori ze dievca. Neviem ako ma vyzerat pipik ☹

alenka82
7. júl 2010

@mikailla My cakame chlapceka, co nam doktor tvrdi uz od 16tt. Vtedy sa este opatrne vyjadroval, ze to moze byt aj pupocna snura. Nemoze byt, ze ten "hrbolcek" mohla byt pri Vasom dievcatku z urciteho uhla pohladu pupocna snura?

mikailla
7. júl 2010

@alenka82 - aj ste videli pipika? myslim,ze by tam mali byt uz dost velke vajicka nie? Ten hrbolcek nebol pupocnik aspon dufam,ono to bolo tak priblizene ze bolo na celu velkoplosnu obrazovku nozicky a medzi nimi taky kopcek,ale neviem ci to ma dievcatko take tie pystoky....

alenka82
7. júl 2010

@mikailla Pipika sme videli tiez, ale so 100% istotou to poviem az po 3D sone. Dovtedy sa viac-menej spolieham na to, co tam videl doktor. Predsa len, keby ten pipik mam hladat sama, tak nedam ruku do ohna. Neviem, cim to je, ale ja som od zaciatku malickeho volala chlapcenskym menom. Asi len nahoda. A budem sa smiat, ked to nakoniec aj tak bude Natalka 😀

mikailla
7. júl 2010

@alenka82 - no ved to sa potom nasmejeme ked naozaj pri porode povedia opak pohlavia,no aj to sa stava 🙂 Ja som tiez volala na male ze je to chlapcek a aj som modre kupovala az dnes povedala dokina little girl 🙂 take prekvapenie kraaaaasne 😀 😀

lussy007
7. júl 2010

@mikailla tak gratulujem...ja sa svojmu babenku prihovaram ako keby bolo dievcatko... tak dufam ze midoki nepovie chlapec 😉 . Aj ked mi to je v podstate juedno...ale chcelaby som dievcatko 🙂

mikailla
7. júl 2010

@lussy007- dakujeeeeem 😉 aj nam to bolo uplne jedno nech je akekolvek pohlavie 😉 vo vnutri duse vacsina zien tuzi po dievcatku,ze bude copy cesat,saticky kupovat a tak nie,,, a kedy budes vediet na isto pohlavie?