November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla moj lekar mi vravel ze az od 25tt.. ☹ ale ja som citala ze ak je babo dobre otocene tak sa to da zistit uz ovela skor... a 22.6.som objednana na ten 3D ultrazvuk tak sa spolieham aspon na to ze tam sa nam nasa laska ukaze... mozno uz na buduci tyzden v utorok to mam poradnu 🙂
Ahojte! No my zajtra ideme k doktorke a dúfam že konečne povie či mám kupovať modré alebo ružové vecičky 🙂 .Ja by som chcela chlapčeka,ale keď bude dievčatko aj tak bude dobre, len aby bolo zdravé.
@mikailla ahojky, len tak som sem nakukla, ja vacsinou navstevujem sukromnu skupinu novembroviek, pozeram, ze aj ty zijes v UK, aj my v Leighton Buzzard 😉 musim sa s tebou stotoznit co sa tyka toho 3D sona, ani ja tam nejdem pretoze tiez chcem vidiet svoje baby az ked sa narodi 😵 😵 😵 dnes sme boli na tom druhom scana co sa tu robi a doktorka mi este ani nepovedala pohlavie a ja som hned videla, ze to je chlapec, uplne take guliska to malo medzi nozkami 😅 potom sa nas spytala ci chceme vediet co to bude a my ze ano urcite a ona hned vytreskla, ze definitivne chlapec, cize ja vobec nepochybujem a tiez som mala sen mat prvu dceru, ale som stastna aj z chlapceka a hlavne buduci tatino sa hrdo nosi, ze bude mat syna 😉
@lussy007 - tak to Ti povedia aj skooor 😉 ziaden boj ked uz ides,doktori si to odkladaju pre istotu ale povie 🙂 @andrea_stella - tak to nas dve deli len Oxford 😎 ja som mala dnes tiez ten druhy scan a posledny ale zohnala som cislo na sukromnika ze pojdem aj neskor, ale cvaka sa to z vlastneho vrecka a netusim kolko 😅 tak vravys, ze tam bolo vidiet jasne gulky 😀 takze to by sme asi videli...hmm... tiez som vravela,ze babatko ma uz dost velke semeniky a maleho pindika,ze by sme to videli 😀 no tak to som necakala,ze niekto bude mat taky nazor na to 3D a 4D sono ako ja 😉 teraz je to taky velky hit.... 😀
@mikailla no ved prave, ze hit a ked pozeram na tie 3Dcka inych kamosiek tak sa mi ti drobci zdaju skoro rovnaky, hihi 😅 no ja kombinujem vysetrenia tu s vysetreniami na SVK, cize ja idem este na tento velky scan aj na SVK a v septembri uz na stalo odchazdame domov 😉 tak to mas pravdu to nas teda nedeli vela 😉 a o tych dalsich sonach som pocula a urcite by som sa pre ne rozhodla keby som tu chcela ostat aj ked za to musis platit...
@andrea_stella - tak Ty ides rodit na SR? 🙂 a z ktoreho mesta si? Aj ja som bola na dovci,tak som si dala na SR vysetrenie,stalo to za to,zistili mi dost podstatne veci. A ako idete domov v septembri? Pytam sa za to,ze ja by som chcela na dovcu ist na SR ale letecky a neviem ci ma Ryanair vezme 😅 😅
@alenka82 aj my mame termin 16.11. zatial asi dievcatko ale doteraz som ju oslovovala MALY, tak som bola trochu prekvapena, no snad nepojdeme s ruzovou vybavickou do porodnice a nakoniec bude ruzovy chlapec
mate uz niektora kupeny kocik alebo postielku? alebo je este skoro?
@bamarama82 -heeh tak tohto sa od zaciatku obavam,tak som kupila 50ky iba v cisto belej farbe bude ako anjelik 😀
@mikailla my mame najmensiu tusim 56? su velke rozdiely v tom cislovani, v kazdom obchode inak.
@bamarama82- ja som nasla cely set do porodnice oblecka za 20 ecok c.50ku inak uz take male ani nebudem kupovat 🙂 a k tym kocikom a postielkam ja uz postielku tento tyzden riesim,podla mna je potom vela naraz vsetko nakupit (myslim financne) 😉 😉
ja riesim tiez kocik a postielku len neviem kde to budem este 4 mes.skladovat... toto su asi 2 najdrahsie veci. kupite aj baldachyn a perinky?bo niekde pisu ze paplonik az od 9mesiacov.
@mikailla co vsetko mas v tej sade? v novembri bude treba aj fusak, aj taku tu zimnu kombinezku, ze?
@mikailla no my ideme teraz 12teho augsta na 3tyzdne domov , ale na spat uz budem potrebovat papier od dokyho inak ma nepustia uz a v septembri ideme bud autom a ked sa to nepodari, ze drahy bude muset ostat o dva tyzdne dlhsie tak pojdem busom, sice by ma mozno pustili lietadlom keby som mala zas papier , ale to uz nechcem riskovat 😒 a inak som z Ivanky pri Dunaji, dedina hned pri Bratislave 😉
Ja baldachyn nebudem kupovat 🙂 ale vela zien ho chce mat 😎 noo @bamarama82 tak toto v tej sade nebolo,to bola kosielka,take teplaciky dupackove,body,ciapocka,myslim rukavicky a uteracik vsetko c.50 ale naozaj krasne a prijemny material. Fusak uz mam jeden a druhy bude v cene kociku 😉 a aky mas kocik vo vyhlade?
@andrea_stella - a ides spolocnostou Ryanair teraz? tak to nemas aspon daleko domkov ked pri BA 🙂 a preco si sa rozhodla rodit na SR 🙂
@mikailla lebo mne sa v UK nepaci a ani ich system, ze na druhy den ta pustia s dietatom domov, a male deticky zvyknu dostat zltacku a proste celkovo tento pristup zdravotnictva je tak povediac na velke hovno a ano ideme Ryanairom 😉
@bamarama82 Jej, to je parada a este sme aj 82-ky obidve. Dobra nahoda! Inak co sa tyka farba, ja som od zaciatku kupovala take tie kremove sady, co robi Cherokee, su velmi pekne a zaroven unisex. Ja sa budem musiet vybavit uz na nov. poriadnou zimnou vybavou, kedze zijeme "v horach". Postielku ani kocik este nemam, v podstate stale vyberam a aj mi to pride este skoro kupovat.
Baby, nemavate niektora migreny? doktor mi povedal, ze si mozem dat akukolvek tabletku, ale to v ziadnom pripade nechcem. Pitny rezim sa snazim dodrziavat, pravidelne jem, chodim na prechadzky, dobre spavam. A obcas ma to tak chyti, ze ma to polozi aj na 3 dni. Neviete poradit?Pred tehotenstvom som to nepoznala.
Ach Alenka,migreny veru trapia aj mna,mavala som ich aj pred tehu,no teraz mam pocit ze su neznesitelnejsie,ale to len kvoli tomu,ze teraz nesiahnem po ziadnej tbl.Uz ked mi je strasne prestrasne,tak si dam polku paralenu,ale snazim sa iba pit a pit a pit vela vody,mokry uterak na hlavu a klud ticho tma...Nechcem ziadne lieky aj ked to trva dlhsie,no ked uz mi ide oci vypucit vtedy ten paralen...
@andrea_stella - tak u mna je zase toto dovod preco chcem rodit tu v UK,ja hrozne neznesiem nemocnicu a som rada,ze sa mozem hojit doma,moj priatel uz vybavuje paternity a viem,ze mozem lezat a malicku donesie a aj pebali ako nikdo v nemocke 😀 paci sa mi,ze komplet.screening usi,oci a vse pridu robit na druhy den domov a ja mozem pocuzit doma vlsatu sprchu aj 3x denne 😀 a prides po porode este naspat?? 😉
Och baby,tak Vas trapi migrena popri tehu ☹ toto Vam nezavidim,ani radu na to nepoznam... ☹
@mikailla to mi je jasne ze to v tej sade nebolo-fusak atd ale ze aj to budeme musiet kupit, ja moc neviem ani kde ani aky. Aky si kupila ty? kde?
@alenka82 aj my mame taku kremovu sadu z cherokee, a este vcera som v kik kupila take dvojite gatusky-teplejsie, aj kabatik k tomu, za super cenu. ale uz sa orientujem na dievcenske veci, aj ked mam trochu pochybnosti z toho sona.
Juj a migreny mavam aj ja, naposledy chvalabohu pred mesiacom ale to som zacala vracat tak som sla po 2dnoch na injekciu, dali mi novalgin aj tabletky, ale tie som neuzivala, dala som si 1 paralen a trpela dalej, ale uz nevracala.
Kde zijete v horach ak smiem vediet?
@bamarama82 - ja som si doniesla jeden fusak este odomna,je novucky mama ho vyuzila asi parkrat a chcela som ho skrs toho,ze ja som uz terajsie novodobe fusaky nevidela tak hrube ako sa dkedy robili 😀 aj ten co mam ku kociku je nie ani zdaleka tak hruby 🙂
mikaila...tak vcerajsi ultrazvuk dopadol ok...a ukazalo sa ze budeme mat chlapceka 😉 .....inak ohladom toho fusaku mas pravdu, tie dnesne niesu az tak hrube..aj ja budem mat este fusacik pomne 😵
@mikailla nie nie neprideme uz, moj priatel tu nechcel aj tak zostat navzdy koli rodicom, lebo aj jeho sestra tu uz dlho zije, a nechce ich nechat osamote a takom velkom baraku a na SVK mame vsetkych a chcem aby nase male vyrastalo pri starych rodicoch, inak ja som tiez planovala najprv rodit tu, a ze az potom odideme, ale nechcela som cestovat s tak malickym babom a este aj papierovaciek by to bolo dost 😉
Ahojte! Tak pani doktorka nám povedala že všetko je o.k.Vraj fifíka nevidí,ale nie je ani to isté že to bude babenka.Ale podla nej skorej dievčatko ako chlapček.Takže kúpila som jednu žltú bodyčku, a žlté dupačky 🙂. Tak na isto to budeme vedieť asi len po 4D,na to chcem ísť koncom júla. 🙂
jeej @maruska83 a @baritus tak Vam gratulujem,pohlavie je uz znaame 😉 Presne tak Maruska83 aj ja vravym,ze uz tazko zohnat taky hrubansky fusak ako sme my v nich boli 😀 ja dokonca nie som ani spokojna s novodobymi zavinovackami,zhanala som obliecky na vankusik a vankusik doma urobeny 😀 @andrea_stella - a dlho tu zijete v UK? ja tiez chcem aby bejbo vyrastalo doma,pri starkovcoch 😀 ale uvidim,za aky cas sa poberieme,ja by som chcela tak do pol roka byt tu a potom domov.... 😀
Ahojte dievcata, tak konecne je tu aj November.....ja mam termin 27.11.2010. tiez sme sa dlhsie snazili az som bola z toho na nervy, ale nakoniec sa podarilo a dnes som sa dozvedela, ze to bude chlapisko 😀 teraz nam uz zostava len dohadovanie sa na mene 😀
ahojte babenky, smiem sa k vam pridat. na začiatku tehu som sa do podobnej temy pridala ale potom si dievky vytvorili sukromnu, a to som uz neriesila. aj ja by som chcela vediet pohlavie, ale moja dokina ma starsi ultrazvuk, ale idem v pondelok na sono do nemocky, tak snaaaad nieco uvidime ... 🙂

Ahojte!Teda ste sa rozpísali 😉 ale super, aspon mam co citat....tiez uz vyberam porodnicu a chcem BA /po prvej skusenosti/ no a v piatok sa ide na "rodinne 3D" tak som zvedava na reakcie malej 😉