November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@andrea_stella - tak presne si mi zobrala slova z ust, tiez chcem kadejake farby aj do buducna si nakupit ale uz ma bohovsky stvu s tymi ich ruzovymi,za to ze je dievca musi byt cela ruzova 😠 ja strasne zerem oranzovu skombinovanu s kadejakymi,ale smola. @jenta -a kedy uz ides na nakup ? 😀 ty ides do UK na nakup veciciek a ja som bola na SR nakupit za cely kufor! 😀 😀 jenta a akeho mas psika ? 🙂 ten je roztomilyyyyy,ze sa mu chodit nechcelo ! 🙂
@mikailla no a ja zerem zas zelenu a nist hruza toto 😀
@mikailla ideme 5.8. na 5 dní, a už sa neviem dočkať 🙂 Trošku zaspomínam na staré časy...
Inak ja tiež nechcem aby malo mimčo všetko ružové alebo modré, ale keď niektoré vecičky sú také krásne ale sú len napríklad v ružovej. Tak aby som vedela, či mám kúpiť, či nemám kúpiť 🙂
@andrea_stella mne sa tiež veľmi páči taká jemná bledučko zelená a myslím že je to aj unisex farba. Ja som kúpila také biele nohavice na traky aj s tričkom a je to skombinované so zelenou. Ale brala by som niečo celé zelenkavé, alebo fialkové, alebo oranžové ako píše mikailla. Uvidíme hádam niečo nájdem 🙂
@velika1 tak hádam sa to zajtra potvrdí,,minule doki povedal,že to vyzerá na chlapca ale malý sa stále vrtel a točil, tak to nepovedal na 100%,,ale že by sa čudoval kebyže to je nakoniec baba,,uvidíme,,som zvedavá,,no ja ho už volám iba v chlapskom rode,,tak hadam bude zajtra kľudnučký a ukáže sa tak ako má 🙂 ..ale zas kebyže je to dievčatko tak sa teším tiež,,je to jedno..je to prvé 😉 ..s menom sa dáko netráp, však dohodnite sa tak, že keď sa narodí a ho uvidíš tak aké sa mu viac hodí, či Samko alebo Tomáško,,,aj kolegova žena tak išla s dvomi menami 🙂
@lussy007 tak citrón je už pripravený, dúfam že ho nezabudnem doma 😉 ..to máš super, že medzi tým môžeš zbehnuť domov,,mne sa to neoplatí, takže tam budem asi fakt 2 hodky čumieť do blba,,,asi nakúpim ráno nejaké časáky 🙂
ozaj, a to teraz tú krv berú z prsta ?? 😕 ..dám zajtra vedieť ako som dopadla, ale zas sa sem dostanem až večer 😒
a už viete čo čakáte?
@mikailla no neboj, ono sa to ešte rozbehne s tými fotoalbumami a vecičkami a pod. Myslím, že dosť nás ešte čaká na potvrdenie pohlavia. A tá hlavná nákupná horúčka asi ešte len príde 😀
Veru za chvíločku, o tri týždne 🙂 a hej, ideme lietadlom. Už som pozerala, aké má Ryanair pravidlá pre tehulky, ale pohoda, potvrdenie chcú až od 28.tt Dnes som sa akurát dokiny pýtala, či môžem ísť cez skener na letisku. Vraj im mám povedať, že som tehu a uvidíme, čo a ako.
No ja mám fialovú denno denne na očiach, lebo máme omaľovanú spálňu na takú bledučko fialovú, tak preto som nezabudla 😉 A chcem aj do postieľky objednať súpravičku takú fialkovú, nech nám to pekne ladí 🙂
@jenta no ved to, ze ta zelenkava sa aj mne zda aj pre baby aj pre chalanov, ja uz mam vybraty aj kocik cely zeleny a aj set do postielky zeleny 😀
@mikailla tak to je horšie s rotvajlerom 😀 a čo si s ním robila? Inak to je tiež psík, ktorého by som strašne chcela, ale to len ak by bol rodinný dom, nie do bytu. No a ona naša až taká malá nie je. Má 4,5kg (je to stredný yorkshire nie mini), takže keď ju máš chvíľu na rukách tak to aj cítiš 🙂
@peha81 mne dala sestricka ten prasok domov ked som bola na poslednej kontrole.... a doma som si to zarobia sama 🙂 ... a po hodke som sla na krv 😒 z prsta.... ale dalo akurat ma po tom bolel prst pol dna 😀 😀 ale da sa to vydrzat... na oplatku sme isli kupit kocik 😉 bolestne 😉 ... tak zajtra daj vediet ako bolo 😉
@andrea_stella aj ja mám vyhliadnuté dva zeleno-čierne kočíky, ak bude chlapec. 🙂
kočky, ja zatiaľ nemám nič kúpené,,,stále si hovorím, že času dosť,,ale určite dačo zdedíme po segre, tá má už dve deti,,a tieto malé vecičky sa aj tak moc nevynosia,,ale určite dačo dokúpim, to by som si predsa nenechala ujsť 🙂
..akurát posledné dni vysím na nete a hľadám aký kočík kúpiť...vy už máte vybraté, že aký a akú značku? dajte nejaký typ, nech sa inšpirujem 😵
@jenta a aku znacku ja kupujem hauck apollo 4 all in one, inac pozeram akurat monitor dychu co sa pripevni na plienku znacky Snuza a tu v UK ma novy cez ebay vyjde o 46eur menej ako na SVK, fakt super tu nakupovat 😉
@peha81 ja by som tiez neskor nakupovala, ale v septembri uz odchadzame na stalo na SVK a usim to vsetko postihat s nakupovanim 😉
@jenta -skener je neskodny ale ty si mala asi na mysli tie ich nove komory co slubuju uz od noveho roka,tak to stale nie je zavedene 😀 😀 😀 jej no tak to bude krasne zladene s izbou 😀 @andrea_stella zelenkava je este aj ukludnujuca farba aspon na mna tak vpliva, mozno pomoze ukludnit drobnucke 😀 ja mam kakaovo kremovu vybavicku postielky 😀 a vlastne vascina podstatnych veci mam tej farby 🙂
@lussy007 jasné, určite sa ozvem.. no mne dala sestrička akurát recept, že mam si to vybrať v lekárni a nabudúce doniesť aj s polkou citróna, a že ona mi to zarobí,,, no ja zajtra také bolestné mať určite nebudem,, ešte som iba v štádiu vyberania,,akurát viem že chcem zelený, buď v kombinácii so sivou, prípadne s čiernou,,ale iba s málinko čiernou 😅 a vy ste si aký vybrali? išli ste na istotu, alebo ste vyberali iba tak priamo v obchode, že čo vám padne do oka?
@jenta - noo tak vtedy bola este taka stredna tak som ju odtrepala na rukach ale teraz je uz moje steniatko riaaaden psik velky 🙂 😀 noo tak to teda hej,ked v takom teple este take chlapte babatko si musela niest 🙂
@andrea_stella -inak ako berete domov batozinu ? cez ktoru spolocnost? ja sa snazim ziskat nejake odporucanie na teahouse transport ale zatim nic ☹
@andrea_stella pre dievčatko mám vybratý Baby Smile V-max taký čierno ružový. To bola láska na prvý pohľad, a keď som ho videla na živo, tak to bolo jasné 😀 A pre chlapca tiež tento istý, len je taký zelenkavý s tmavošedou, alebo ešte rozmýšlam na Tako Jumper, zeleno čierny. Ten V-max kúpil aj švagor pre neterku a vyzerá dobre, ľahko sa s ním manipuluje, vanička je dosť veľká aj keď tam dáš bábo vo fusaku... No uvidíme, asi bude musieť rozhodnúť tato, ak čakáme chlapčeka 😀
To na kolko vyjde tento monitor na ebay??? Ja som ho pozerala na nejakej slovenskej stránke a cena tam bola takmer 100€ . Ja mám zatiaľ vyhliadnutý v argose set Tommee Tippee. Je tam monitor dychu a baby vysielačka za 50libier. Ale tá cena platí len do 23.7. tak som zvedavá kolko to bude stáť potom 😒
@mikailla no lebo ja som to tak vymyslela, ze izbu vymalujeme na zeleno tak jemnucko a set do postielky bude o 1otien alebo 2 tmavsi aby to vyniklo 😉
@jenta no ja som kukala tiez hentu znacku , ale ja chcem iba ten co sa pripevnuje na plienku lebo je to super aj kamoska to ma a tento na plienku ma vychadza skoro o 50lib menej, na ebay som ho nasla za 55lib, ked pride drahy zo sluzobky tak ho objednam, lebo je fakt za super cenu 😉
@mikailla my to posielame vsetko cez znameho , ktory ma firmu a chodi pravidelne UK-SVK-CZ 😉
@andrea_stella tak to hej, to sa fakt oplatí. Asi pôjdem aj ja trošku pokukať po ebay 😀 Len problém je ten, že málokto posiela aj mimo UK. Už som sa pozerala na pár vecí, ale čo sa mi lúbilo, tak to neposielali mimo UK 😒
@jenta no akurat som to pozerala a to je ta podlozka na monitor dychu do postielky a to ja necem 😎
andrea_stella - a on neni ucastnik tejto firmy teahuse transport nahodou ? 😀 lebo to je ceska spolocnost a tiez chodi SR-Uk-CZ a dost lacno ale nestretla som sa s nikym kto ma skusenost... 😨 😖 Ahaa tak idete dat na zelenkavo izbu no to bude tiez krasne zladene 😀 my sa akurat stahujeme a sme vdacny ak nam agentura vobec omaluje 😅 😅 a ako byvate inak baby sami alebo aj niekto so svokrou 😀 😀
@jenta tak sksu to poslat k tej znamej domov a u nej si to potom vyzdvihnut ked tu budete 😉

@jenta inak tie farby ma hnevaju najviac vsetko je super, lebo ja som chcela po vacsine nakupit take neutralne farby, ze ked raz budeme mat druhe a podari sa dievcatko, ze si s nakupom veciciek nemusim robit az taku starost 😠