icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

andrea_stella
13. júl 2010

@mikailla nie nie oni montuju niake najnovsie plynove kotle ci keri das a chodia pre to az do Ciech 😀

mikailla
13. júl 2010

@peha81 - podla mna to vobec nie je hlupost ist len tak na slepo a sama si okukas,vyskusas,pozries aky material aj poskladat vyskusas, priamo v predajni len sa asi viac nabehas kym stretnes tu lasku na prvy pohlad hihi 🙂 tu v UK je strasne tazke najst kocik podla mna,lebo tie ich vajicka na kolieskach a trokjolieskove a podobne som odporca,takze som vdacna za ten,ale keby som doma tak si aj ja pobeham radsej cele SR a okukam osobne 🙂

jenta
13. júl 2010

@andrea_stella no skúsim to aj tak nejak možno vyšpekulovať 😉
@mikailla so svokrou by ma asi vykotilo 😀 Chválabohu bývame sami 😉

mikailla
13. júl 2010

@andrea_stella - ahaa 😅 😅 😅 tak asi nebude jednym z nich heeh 😅 @jenta - heheee vykotilo by Ta 🙂 ved schvalne som chcela,ze ci tu ma niekto aj nejake zazitky so svokrusami 🙂 to je vzdy vdacna tema a nekonecna myslim si 😀

jenta
13. júl 2010

@mikailla tak to teda hej. ja viem na túto tému rozprávať veeeeľmi dlho 😀 Ale chvalabohu nemusím bývať s ňou. Mne bohato stačí, keď ju vidím na nejakú hoďku raz za mesiac 😀

maruska83
14. júl 2010

ahojte dievcata..citam ..ze kazda z vas ma uz co to nakupene pre svoje babo...ja este nemam nic...za 3 tyzdne sa chystame na SK tak chceme kupit kociarik a najake to oblecko pre nasho drobceka...inak mam tu kamosky svajciarky a tie my ponukli ze mi daju kopu oblecenia ze ich baba niektore veci nemali ani na sebe..... 🙂 ..

nika147
14. júl 2010

@mikailla nooo, závidím vám bývanie samy....čo ja o sebe nemôžem povedať, ja bývam so svokrou 😝 ....niekedy sa dá a niekedy nieeeee 😅

mikailla
14. júl 2010

@jenta - hehe to sa tak malo stretavate? ja s mojou nemam ziadne zle skusenosti,ale to preto ze ju vidim raz do roka 😅 😅 @nika147 - tak ty byvas u svokrusi uz si jej aj nabrzgala ? hihihihi 😀 @maruska83 - no vidiis ako sa zidu take kamosky,my nemame nikoho kto by nam nieco dal,vse sme kupili. A aky mas kocik vyhliadnuty? tam u vas nie su pekne ze si ho chces na SR kupit? 🙂 🙂

velika1
14. júl 2010

@mikailla jasne nieco pofotim, a ty kde sa nachadzas, ked si na SK nakupovala? je fakt, ze v USA maju sakra lacne veci pre deturence a krasne tiez, ja som kupovala hlavne bavlnene, no a ked maju stvrtrocne zlavy, alebo povianocne, tak to sa nakupuje veselo.....po vianociach som nakupovala ako besna🙂)) len potom vznikol problem, ako to dopravit na SK, ked obmedzili batozinu, musela som to vsetko poslat obrovskym balikom cez poliakov domov...cakala som sice necele 2 mesiace, ale bolo to ovela lacnejsie, ako keby som to brala ako batozinu a platila za to....keby som mohla, tak tam frcim aj teraz na nakupy pre babo....vtedy som teho este nebola🙂))

mikailla
14. júl 2010

@velika - stastie,ze si takych poliakov tam aj nasla co ti prepravia.Poplatky za nadvahu su statocne len tu a nie to USA 😀 ja som v Anglicku,nakupovala som doma aj ked za draho,s kazdeho detskeho obchodu som odchadzala o 50e lahsia ☹ ☹ a ake su tam priblizne ceny? napriklad jedny dupy ked preratas na eura od oka. 😀

velika1
14. júl 2010

@peha81 no ten nas chlapisko sa vrti a kope ako na MS uz od zaciatku🙂 vsetci sa divia, ze ako prvorodicka som ani nie ze pohyby, ale rovno kopance pocitila uz v 16tt.....ked som bola na vysetreni, tiez sa v kuse vrtel, chudak Dr. len hladal a hladal...ale nakoniec nasiel🙂))) potom uz vyvaloval gulky jedna radost🙂))

lussy007
14. júl 2010

@peha81 ja som mala pribliznu predstavu.... na farbe mi akosi nezalezalo... ale tento nam padol do oka ...ma take univerzalne farby.....zeleno bezovy.... aspon ja si myslim ze moze byt aj pre dievcatko aj pre chlapceka...... ma rotacne kolieska predne co bolo pre mna podmienkou.... bolo mi jedno ci tri alebo styri kolesa.... som spokojna

lussy007
14. júl 2010

@mikailla posnazim sa 😉

velika1
14. júl 2010

@mikailla fuuuha...to je fakt rozne, ale nakupila som napr. dupy za cca 1 Euro, aj pod .....takze fakt rozne....zalezi, v akych obchodoch nakupujes...ale v jednom vypredaji sa mi podarilo dkupit nejake vecicky cisto nove Cartier a GAP a neviem este ake znacky do 5 Eur....ale to som zobrala len par kuskov.... no Poliaci tam maju kopu takych prepravnych firiem, len treba natrafit na dobru....mam tam rodinu, tak oni uz vedeli cez koho poslat....
Ja som bola v UK tiez dlhsiu dobu.....v ktorej oblasti si? ja som bola v NI....aj som sa tam teraz koncom leta chystala na taku nakupno-navstevu, ale teraz to uz asi neprichadza v uvahu koli bruchu....teraz by som este mohla.....no ved uvidime🙂))) nieco by som tam este urcite pokupila a oplieskala peniazky🙂))

majcky
14. júl 2010

@mikailla no ja by som isla na kupko keby som nemala rizikove tehu, ale ja sa dost bojim, bolo by to ine keby som bola pri sestre na strednom slovensku, tak tam by som sa hodila do bazenika vylihovala pod stromom, ale v bloku, je to o drzku, fakt len ten ventilator a na sebe tiez len gatky 🙂

majcky
14. júl 2010

@camilla_1 hej som z KE, momentalne tiez z KVP 😉 ja chodim ku dr. Benovky, a rodit by som chcela v starej nemocke a kde ty?

majcky
14. júl 2010

@maruska83 ja pre Juniora nemam nic, akurat jeden cumlik, ale ani nejdem kupovat, lebo tak ako ty pises, aj ja dostanem kopec veci, sestra ma 11mes, chlapca, takze vsetko pojde ku mne a este mam aj 2 kamosky co maju male deturence, jedna porodila len teraz v pondelok, takze kupovat budem len to co mi pochybi 😉
a samozrejme kociar a postielku 🙂

lussy007
14. júl 2010

@peha81 prepac hnedo bezovy dam si sem foto.. 😉 neviem preco stale hovorim zeleny 😀

maruska83
14. júl 2010

mikailla...no tu su kociky dost drahe ..boli sme aj nieco popozerat ale mali dost slaby vyber...chceme ist do Polska..kamoska tam nakupila vsetko v jednom nakupom centre a za super ceny...a ak nie tak kupime na SK...

jenta
14. júl 2010

@mikailla no to vieš netreba to preháňať s návštevami 😀 Takto mi to stačí, ale obávam sa, že keď sa drobec narodí, tak ju tu budem mať každú chvíľu. Ešteže ona býva v Prievidzi a my v Handlovej, čo je asi 18km, a nemajú auto. Švagrina to má horšie, býva o tri paneláky ďalej od nej a svokra jej vyvoláva každý deň. V máji sa im narodilo dievčatko, tak sa svokruša hrá na vzornú babičku 😀
Inak ja som sa dnes objednala na 4D sono do Žiaru. Idem 21.7. tak dúfam, že tam už mi doktor povie aj pohlavie 🙂

lilly07
14. júl 2010

@mikailla no svokra, to je vdacna tema. Ta moja ani na svadbu neprisla, v auguste to bude rok co sme sa rozbrali a vlastne uz sme ju asi rok a pol nevideli. Ona nevyyhladava svojho syna a on zasa nechce mat nic s nou. Ona ma nechcela do rodiny a vzala som jej milovaneho syna, takze som najvacsia mrcha pod slnkom a kedze byvame asi 200km od nej tak mame uplne pokoj... 😀 😀 😀

ani_sama_neviem
14. júl 2010

Ahojte holky kto so mnou hodi reccc? Aj ja som novembriiik 🙂))

bamarama82
14. júl 2010

@ani_sama_neviem tak nieco zacni a my sa pridame

ani_sama_neviem
14. júl 2010

no tak zacnem takto, je mi moc teplo a mpoc sa nudim doma a trapi ma jeden problem teda ak nikoho stym nebudme zatazovat a tenm je ze som v 22tt a mam stale male brusko skoro ziadne a zacina ma to poriadne skriet peetoze okolo seba vidim ako sotatne baby maju uz velke bruska a to su uz v skorsich stadiach a ja stale nic :(( a potom ete ma irituje neustale vytekanie tekutiny s prsnikov, dost mi to komplikuje spanok nakolko neviem co stuym a cele plachty mam od te jtekutiny >DDD taak ak mate niektora skusenost tak sem snou 🙂

luvi01
14. júl 2010

Ahojte dievcata, pripadava sa aj ja k vam. Tiez cakame chlapceka v novembri. Neprisla som sem skor, lebo som sa bala ci bude vsetko v poriadku. Viem ake to je bat sa, pretoze v 3 mesiaci som zacala trosku spinita potom mi vysli zle vysledky a musela som ist na odber plodovej vody. Nastastie bolo vsetko v poriadku. Task dufam, ze uz bude vsetko v poriadku. 🙂 Ja som prvé pohyby zacala citit hned vecer po amniocenteze. Bola som v 18 tt.
Posledne dna dni hybe menej ako ped tym. Asi je unaveny z toho tepla. 🙂 Ale okolo 21-22:00 uz zacne naplno. 🙂 Je to super pocit. 🙂)))
@leile, MUDr. Oravcovi som chodila pred niekolkymi rokmi. Je to perfektny lekar a super odbornik. Možem doporučiť.
u MUDr. Čunderlika som bola na morfologickom ultrazvuku. Bol velmi mily a vsetko nam vysvetlil. Urobil na mna velmi dobry dojem.
Ja ale budem rodit v Ruzinove u MUDr. Krizka

peha81
14. júl 2010

@mikailla 🙂 ..no ja som to tak myslela, že úplne na slepo..ze vojdem do prveho obchodu a o hodinku už odchádzam s kočíkom,,,no ja si robim taky prehľad na nete že čo všetko by to malo mať a potom už pôjdem kuknuť do reálu a vyberiem 😉 ...inak ja tiež nemusím tie trojkolky,,a ešte ani úplne čierne kočíky.. 😝

peha81
14. júl 2010

@lussy007 noooo, kukla som ten tvoj kočík,,veľmi pekný, farebná kombinácia sa mi veľmi páči, ešte nie je taká moc okukaná, to je dobre,,len by mi asi trošku vadili tie malé predné kolieska,,,ale ono je to v podstate jedno,,neviem, ja mám takú predstavu, že čím väčšie kolieska tým lepšie, hlavne na zimu 🙂 ..ale parádne bolestné 😵

peha81
14. júl 2010

tak kočky, cukor mám úspešne za sebou,,fakt to je pohodka,,dokonca mi to tiež chutilo ako aj lussy007 😀 taká riadne silná citronáda,,ten citrón tam urobí svoje,,neviem ako by to dopadlo bez toho,,,vypila som to a potom som mala 2 hodinky čakať na ďalšiu krv,,mne ju ale nebrali z prsta ale normálne z ruky (takže dnes žiadne bolestné nebolo 😅 )
..jáj a doki nám už teda na 100% potvrdil, že čakáme chlapčeka,,síce bol otočený riťkou, ale ukázal čo mal 😀

lussy007
14. júl 2010

@peha81 dakujem.... a ozaj gratulujem k chlapcekovi.... uz aby som aj ja vedela co to je ☹

mikailla
14. júl 2010

@peha81 - noo vklude by som sla aj tak naslepo,ako Ty hovoris 😀 😀 😀 😀 😀 @lilly07 - taaak to si ma dostala,ze nebola svokra ani na svadbe 😲 ale myslim si,ze vacsina matiek tak bere nevestu ako Teba,ze ukradla jej synacika a uz je zavisly na inej zene a nie na nej.... 🙄 🙄 @ani_sama_neviem - a uz si videla moje mini brusenko? mam take problemy,lebo babatko sa mi tlaci do chrbtice kedze nie do predu,takze pokial nebudes mat taku bolest tak bud este rada 😉 ja sa uz vytesujem,ze mi rastie ale vidim ho len ja 😀 k tym vytokom z prs Ti ja nepomozem ☹ ,ale pocula som o tom ze to maju niektore zeny,mas asi az prilis zvacsene prsne zlazy alebo co 😖 😖