November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte dievcata ..tak pripajam sa k vasej debatke o vahe ..ja som mala stale 46-47 kilo a doteraz som pribrala 6kg ☹ ....zo zaciatku sa trocha nalepilo namna ale teraz uz len brusenko rastie... 🙂
@lussy007 tak to je mozne,ale ked mam istotu v svojom dr.tak ho chcem mat radsej aj pri porode,kamaratka isla len tak a rodil ju opity gynekolog a to urcitre zazit nechcem :D
@zuzanca14 ten je zivnostnik,my sme svadbu planovali uz davno,takze to urcite nebolo kvoli tehotenstvu,ale ved kazdy ma iny nazor.ja som sa chcela vydavat a mat svoj krasny den :D
@klaudialip tak to je teda sila.....
@lussy007 to teda je a hlavne ked si prvorodicka a nevies poriadne co ako bude,predsa druhorodicka to ma aspon uz raz zazite :D i ked opiteho dr.by som nechcela aj kebyze rodim uz piate dieta 😀
@klaudialip no tak to si ma asi viac prisunula k ruzinovu... 😉 ved moj lekar moze prist za mnou aj tam ak si ho teda zaplatim nie??
@zuzanca14 ano prve ved mam iba 18 hehe no som z ba ale uz nebyvam v ba bzvam u mojho priatelA VIES V DS. A tak no
@ani_sama_neviem taks i moc mlada moja ja mám prve a mam 34 rokov
@lussy007 asi ano,ale ved sa ho opytaj,ak chodi k porodom,urcite vie,kde sa ako spravaju k mamickam a poradi ti,ja si chcem nechat poradit tiez od mojho dr.predsa chodi tam castejsie a vie s kym sa mu aj najlepsie spolupracuje :D

Ahojte! Aj nám je strašne teplo,hoci ja mám rada slniečko,ale včera v robote som už skoro plakal.Ja ne ten cukor idem len 11.8.Dalo sa my to dosť neskoro,ale doktorka vysvetlila že sa to robí do 27-28 tt.A dokonca mne ešte odpočítavajú 1 týždeň,tak asi aj ten náš termín sa posunie o 1 týždeň. A pribrala som len 2 kg 🙂