icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lussy007
16. júl 2010

@jenta ahoj ... ja uz neviem co so sebou.... to teplo je fakt strasneeeee 😨 v noci ked bola burka tak som na chvilku vysla von a to len zacinalo poprchat a fukal vetrik..... bolo to super po takom horucom dni.... hmmmm 😀

lussy007
16. júl 2010

@majcky mne brala z ukazovaka..... ale uz som tu citala ze beru aj zo zily

lussy007
16. júl 2010

@klaudialip ahoj asi ja... neviem sa rozhodnut

peha81
16. júl 2010

ahojte kočky,,,fúúú riadne teplo dneska 😎 ..vlastne môzem byť spokojná, že chodím ešte do roboty a sedím tam v klimatizovanej kancelárii 😀
jááj, čo som chcela...som dnes čítala, že ten test na tú cukrovku sa týka iba žien starších ako 25 rokov,,tak len toľko, že to nemusia všetky absolvovať 😉

mikailla
16. júl 2010

No baby,tak to teplo Vam vobec nezavidim,aj my sme mali tu v UK teplo ale nie az take tropy,a teraz mame perfektne pociasie pre tehulky 😀 Boze,ja si pustam kazdy vecer film Santa Claus a tak sa neviem dockat Vianoc 2010!!! akurat budeme zahojene,prebolene s drobcami pod stromeckom, ja uz tak chcem .......

radka1188
16. júl 2010

Podla mna je len dobre ked pojdete na vysetrenie cukru.Ja idem az 9.augusta.Sestricka ma vopred upozornila ze tam budem musiet cakat 2 hodiny 🙄 o hlade a smede a ani na WC sa nesmie ist ☹ . No uz sa neviem dockat 😖

jenta
16. júl 2010

aj ja idem na cukor 12. 8. Už sa "teším" ako tam budem sedieť dve hodiny, veď budem mať aj mozole na zadku 😀 Ale dúfam, že všetko dobre dopadne. Tiež držím palce všetkým, ktoré to čaká 🙂
@mikailla veru aj ja už chcem, aby boli vianoce. Toto budú tie najkrajšie 🙂

moncika15
16. júl 2010

@radka1188 neboj sa nie je to az take hrozne. ucuckavala som si cistej voy potroske,hlad necitis bo ta sladka voda ta maximalne zasyti, raz som bola aj na wc a na pol hodku som vypadla von do laboku zaniest prvu vzorku krvi. nie je to take strasne ako si nahovarame 🙂

tamka84
16. júl 2010

@zuzanca14- okrem bolestí chrbtice dobre 😉 len toto druhé tehotenstvo je také že si ho človek ani užívať nevie, stále behám okolo malej, ktorá má 19mes. a je strašne živá..baby, čo čakáte prvé bábo, si to tehu užite, oddychujte, rozmaznávajte sa, lebo pri druhom je to už úplne iné. Niekedy aj zabúdam že mám v brušku miminko.
@mikailla - možno mám niečo podobné, ale mne to začalo ešte na začiatku tehu, a vtedy bolo bábo veľmi malinké tak mi nemohlo tlačiť na chrbticu, a ja mám bruško veľké 🙂

Ozaj ma napadá baby, beriete vitamíny a aké? mne lekár dal femibion 800 hneď ako mi povedal že som tehotná, ale už asi mesiac som si nedávala, stále som si zabudla kúpiť a dnes mi manžel kúpil femibion 400, kt. je od 13.tt ale sa mi zdajú strašne drahé.... 😕

klaudialip
17. júl 2010

@zuzanca14 ano som,22.5.som mala svadbu.ja zacinam tiez postupne kupovat,je to prve babo a nechcem mat toho naraz vela

klaudialip
17. júl 2010

@lussy007 a rozhodujes sa este medzi akou nemocnicou?neviem ktora je najlepsia,vzdy ma niekto bud dobru alebo zlu skusenost,ale v poslednej dobe som pocula na GA viac zlych ako dobrych

ani_sama_neviem
17. júl 2010

@zuzanca14 no hej ale to niektore zeny zevraj mavaju vytok z prs a niektore nie neviem ako to je no jne to individualne asi ..

lussy007
17. júl 2010

@klaudialip no ja som povodne chcela ruzinov alebo kramare... ale doki ku ktoremu chodim tak rodi a robi v Ga.... ale nechcela som si priplacat za doktora... radsej by som tie peniazky dala niekam inam.... ved postarat sa musia tak ci tak... dufam 😅

lussy007
17. júl 2010

@tamka84 ja som si kupila kyselinu listovu a maternu... to som uzivala od zaciatku...ale z materny som v druhom trimestri zacala vracat tak som to prestala uzivat.... a potom som uz zabudala aj na tu kyselinu listovu.... 😅

mikailla
17. júl 2010

@tamka84 - ja som vitaminy hned odmietla ako som prisla na SR a vsetci mi ich tlacili,rodia sa po nich vacsie deti co je vedecky dokazane a najnovsie vyskumy ukazali,ze kys.listova pocas celej gravidity ked ju uziva zena,tak to dieta ma vacsi nabeh na astmu a nejake plucne choroby...ale je miliony zien co vitaminy jedia a potom jedna vynimka JA 🙂 Ja papam iba zelezo na chudokrvn. a magnesium na tvrdnutie bruska 🙂

zuzanca14
17. júl 2010

@klaudialip ja svadbu nechcem mat lebo ked si slobodna dostanes viac penazi vies moja a kde pracuje manzel?

zuzanca14
17. júl 2010

@ani_sama_neviem tak určite kazda zena je ina ako aj chlap pravda xixi a cakaš prve dietatko odkial si?

peha81
17. júl 2010

@tamka84 ahoj,,,no mne dal doki na výber z troch, že si mam vybrať...rozdiel trochu v zložení a v cene..a ja som si vybrala Femibion 800,,sa mi zdal najlepší (aj najdrahší 😒 ), bo obsahoval najviac vitamínov,,ten som brala asi prvých 16 tt a a potom som prešla na Femibion 400+DHA či ako to bolo. Ale tiež som čítala,že po týchto umelých vitamínoch sa rodia väčšie bábätká,,aj keď ... nebolo nijako dokázané. Čítala som aj jedno fórum, a tam mamičky pisali, že pri prvom bábätku to brali a pri druhom nie a že prvé sa narodilo menšie ako to druhé,,,myslím že je to individuálne,,a že to závisí aj od tvaru maternice, vrodených predispozícií a tak... no každopádne som prestala brať vitamíny cca na konci 5.mesiaca,,,však už je dosť čerstvého ovocia a zeleniny tak sa dopujem tým 😀

zuzanca14
17. júl 2010

@tamka84 ahojky moja ja uzivam pregnium su neni take drahe.U zivam si tehotenstvo je to moje prve dioetatko mám uz dost rokov 34 tak preto inak všetko ok som rada.

zuzanca14
17. júl 2010

@peha81 ahoj moja ja uzivam pregnium zevraj su vyborne xiix aj TY máš termín v Novembri ty aspon vies ze to bude chlapec ja som bola na sone ale take presne to nebolo ešte až v 30týždni mi povie doktor odkial si?

zuzanca14
17. júl 2010

@moncika15 ahoj aj si musela doniest ranny moč pravda?

peha81
17. júl 2010

@zuzanca14 ahooj,,hej aj pregnium bolo na výber z tých troch 🙂 asi je to jedno,,všetky sú dobré,,ale už fakt len čerstvú zeleninu a ovocie,,,,no mne to doktor potvrdil tento týždeň,,uz povedal aj 3 týždne predtým ale vtedy sa malý vrtel tak to nebolo také 100%,,,,a včera som na ulici stretla takú starú tetu,,že dobrý deň..a že vy čo čakáte, chlapčeka? ja že hej,že odkiaľ vie? a že podla tvaru bruška a že zatiaľ sa nepomýlila 🙂 ..no moc tomu neverím, ale tak už to mám potvrdené aj od nej 😀
ja som z Levíc,,tiež by ma zaujímalo odkiaľ sú kočky,,možno s niektorou budeme rodiť v tej istej nemocnici 🙂 ty si odkiaľ? ..no a to pohlavie dieťatka je ti aj tak pri prvom úplne jedno, nie? mne bolo,,ale takto ho už viem oslovovať a je to taká radosť keď vieš čo to je a čo v tebe rastie 😵 ..určite sa to skôr či neskôr dozvieš 😉

leile
17. júl 2010

@zuzanca14 ahoj vyzera to tak, ze mame blizko termin 🙂 na vecer mam vzdy o kilo viac, ale normalne tak 6-7 kilo tak dufam, to v tomto tempe ostane, babo je prve, dievca a Ty? Zelam pekny den 🙂

peha81
17. júl 2010

@zuzanca14 ..a teraz si v ktorom týždni?

zuzanca14
17. júl 2010

@peha81 ahojky moja ja som z partizanskeho som v 24 týždni ano je to zevraj pravda podla bruska vies co más .

zuzanca14
17. júl 2010

@leile ahoj tak ja som doteraz pribrala do tych 3 kg este neviem co to bude bolo otocene.

hmla
17. júl 2010

čaute baby,
ako sa vám darí v takom teple ? tiež ledva fučíte ? 🙂

leile
17. júl 2010

@zuzanca14 tak to mas super aspon na Tebe vela neostane 🙂

leile
17. júl 2010

@hmla 😒 hm strasne teplo, ale zajtra ma byt lepsie a to my sme na tom este dobre, co tie kocky co maju termin teraz 😒 a to teplo v nemocnici..

hmla
17. júl 2010

@leile zajtra má byť lepšie ? no to som dnes už od susedy počula,ale aká bude pravda,som zvedavá , no teším sa,mohlo by trošku popršať čo by bol vzduch lepší,lebo toto teplo je už neznesiteľné...no v tých nemocniciach im to nezávidím a tiež to nezávidím malým detičkám ☹