November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla no hladam inu, ale presne, oni velmi nechcu aby si v tehu menila dr. tiez mam sukromnu!!!!!! a tie prachy teda za to nestoja....tak dufam, ze najdem nejaku, ktora ma zoberie🙂) inak budem musiet dotrpiet pri tejto.... ako znasas tehu? ja som mala zaciatok strasne zly, musela som do nemocnice 3x, lebo som do seba nedostala nielen jedlo ale ani ziadne tekutiny....ale akonahle sekol 3ti mesiac, uz to bolo dobre.....teraz mam problemy s tymi neskutocnymi teplami, odpadavam aj koli nizkemu tlaku, dr. mi nechce nic davat, ze to je normalne🙂 tak sa snazim byt len doma a nosim vodu so sebou v kuse....sakra....ani k vode nemozem....ked tak, tak len vecer sa odvazim ist von....
@peha81 hahaha...to je dobre, tatino chce tiez Tomaska a ja chcem Samka🙂))) tak som zvedava, co to nakoniec bude🙂)) bola som na uzv, maly sa tak tocil, ze dr. mal problem ho skontrolovat, sme si srandu robili, aku mam vrtulku v brusku🙂)) tiez sme chceli vediet co to bude, no nemohol sa mu medzi nohy dostat, tiez sa natrapil, kym sa tam dostal a zistil🙂)) kedy si citila prve pohyby?
@majcky- daj vediet ako reaguje na Teba 😀 😀
@velika1 - tak to este aj sukromnicka a platis si za taky postoj,no tak len vela stastia pri hladani druhej dokt.tiez by som ju poslala ... !Tak si bola aj v nemocke,och ☹ ja som bola na tom tak isto,az na to ze v nemocke som nebola schudla som 7-8kg vtedy a preslo ma to v polke stvrteho mes . fuuu ale teraz mam odmenu za tu drinu na zaciatku,lebo vobec neviem,ze som tehu,brusko male-neprekaza,chute ziadne,spim ako dudok 🙂 a co je hlavne my tu nemame take horucavy ako vy na SR tak to vam nezavidim ☹ a aj pracujes este?
@mikailla netvrdne kvoli nizkemu tlaku ale magnezium tlak este znizuje, mala by som dve tabletky denne, ale casto zabudnem
Aj Vam tvrdne sem tam podbrusko?
@velika1 no prvé také slabučké pohyby asi tak v 18-19 tt,,a také riadne kopance v 20tt 🙂 super pocit ..a aj sa s malému prihovárate? my sa snažíme, ale moc sa nam nechce,,vždy vydržíme tak max. 5 minút 😝 ,však hádam si zvykne na naše hlasy aj keď nehovoríme priamo naňho ale len medzi sebou 😀
@bamarama82- ani som nevedela,ze magnesium znizuje tlak 🙂 zatial ho mam OK a mam uzivat 3 tablety ale jem iba dve,bo sa bojim ked sa minie ci ho tu zozeniem 😖
@velika1 ..inak to ma mrzí s tou tvojou doktorkou,,,ja mám chlapa takého 35-40 ročného 😀 ,,,a spokojnosť,,,som mala tiež takú starú doktorku úplne prvú,,,no potom išla do dôchodku (našťastie) a našla som tohto ,,čo ja viem, ja by som chcela aj pôrodníka chlapa,,dáko som si na nich zvykla 😀 tak veľa štastia pri hľadaní 😉
@klaudialip vies moaj ja ked robim v rakusku tak enviem ako mi ju vyrataju tu matersku
@mikailla no ja som schudla asi 5 kg, brusko uz zacina rast, ale zatialneprekaza, doteraz 22tt som pribrala len 3 kg, tak nic moc....niektore baby vraj priberu v tomto obdobi az 6-8 kg....to je teda dost...ale odteraz asi zacneme rast a priberat, chute tiez nemam, akurat som si vsimla, odkedy mi uz nie je zle, ze som tak viac vysadena na maso, ale inak nic...prisla som na to, ze nemozem papriku ☹ , tu ja teda mooozem a kiwi a banan...no sranda....spat spim celkom dobre, len ked sa pretacam, tak sa trosku preberiem, ale inak ziadne problemy...nastastie...keby nebolo bruska, tak ani neviem ze som tehu 🙂 stale pracujem, robim v kancli, ale uz sa prcek ozyva, ked dlhsie sedim, tak sa musim poriadne o stolicku opriet, aby sa ukludnil🙂)) som zvedava ako dlho to este vydrzim, lebo predsa len, ked sedis za stolom cely den...no nic moc....sef nechce ani pocut o tom, ze skor odidem🙂)))
@peha81 no ja som ziadne pohyby necitila, hned to boli poriadne kopance🙂)) v 16 tt....dost skoro na prvorodicku🙂)prejavil sa chlapisko na MS🙂))) aj som planovala, ze sa mu budem prihovarat, ale nejako z toho vzdy zide🙂)) ale babo rozozna hlavne tvoj hlas, ci sa s nim rozpravas alebo nie a tvojej polovicky tiez....moja polovicka ma taku malu povinnost ( mnou urcenu🙂) kazdy vecer brusko natierat🙂)) tak sa pomalicky zblizuju🙂)neviem, kazdy rozprava o tom ako sa este pocas tehotenstva na babo naviaze mamina, ale ja zatial take pocity nemam...tesime sa, natierame, ale este tam nevzniklo take to puto o ktorom kazdy rozprava,....uz som sa aj trosku bala, ci som akoze OK🙂 kamoska mi vravela, ze na tom bola presne robvnako a ze to prislo po porode, ani nevedela ako.....tak ze sa nemam obavat🙂)
@zuzanca14 tak to hej,je to celkovo dost zamotane aj na Slovensku,nie to ked este robis v zahranici
@camilla_1 aj mne obcas tvrdne, hlavne teraz z tych horucav, ked sa trochu vycerpam. Ale velmi mi pomaha magnezium. Davam si len 1/2 tabletky 500-ky denne a vtedy som v pohode. Moj doktor mi tvrdi, ze je to ok, pokial sa to nebude opakovat castejsie. Ale urcite to netreba podcenovat.
@velika1 🙂 tak to máte riadneho chlapiska,,asi bude futbalista 🙂 to máte pekný rituál-natierať bruško 😉
ja sa tiež spolieham na to ze bábo si zvykne na naše hlasy už len kvôli tomu že nás počuje najčastejšie
a čo ja viem o tom naviazaní..neviem či hej alebo nie,,,však tešíme sa, sem-tam sa porozprávame, dávame si na seba pozor, a jasné že oňho nechceme prísť,,proste je už naša súčasť,,,ale či je to to puto 😅 ale veď ono je to jedno, kto ako to zadefinuje,,hlavne že je chcené 😲
@klaudialip tak to áno som zvedava ako to všetko dopadne
@zuzanca14 nechaj sa prekvapit,a prajem ti aby to bolo dobre prekvapenie 😉
jááj baby,,dnes som akási unavená, nič sa mi nechce a najradšej by som spala,,a musím sedieť v robote ☹ som sa sem len dogúľala a tie dve poschodia...no cítila som sa ako keby som šlapala až na 7 😅 mávate aj vy takúto únavu? idem si uvariť kávu....ozaj a pijete ešte kávu? ci sa dáko obmedzujete?
Dnes idem na 4D sono 🙂 Sa teším, že konečne uvidím nášho drobca lepšie a dúfam, že sa už konečne dozviem čo čakáme.
@peha81 ja kávu už nepijem, ak tak len tri v jednom. Ale to nie preto, že by som myslela, že to škodí mimču. Ako som ostala tehu, tak mi káva nejako prestala chutiť a teraz mi už vôbec nechýba 🙂
@peha81 ja som kavu nikdy nepila, ale najnovsie som citala v niejakom casopise, ze kava neskodi a ze je dobra na srdce a ze v tehu ju treba troska obmedzit tak na 3-4 salky denne. No tak ja neviem, ale v mojom okoli nepoznam nikoho kto by pil 4 salky za den aj ked nie je tehu 😅 😅 😅
@velika1 - a do kedy ides este pracovat,do septembra? Jooj to fakt nezavidim nikomu makat a v tychto horucavas..
@majcky- tak som prva koho si stretka kto vypil aj 4-5 kav denne 😀 bola som maniak ale @peha81 od kedy som tehu nevypila som ani jeden glg 😅 poctivo udrziavam odstup 😀 jeejda @jenta - tak napis potom,ze ako si dopadla 🙂 drzim palce nech sa ukaze v plnej krase 🙂

@bamarama82 - suvisi to u Teba s nizkym tlakom ? Ja mam tlak OK 🙂 zatial 🙂 kolko beres tabletiek denne?
Inak baby uz mate niektora aj tehotenske strie ? 😒 to je asi nas najvacsi nepriatel v case tehu 😀