November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@zuzanca14 tiez tak malo??? ja doteraz 3 kg, nic moc, ale ved babo vie najlepsie, co potrebuje a to si aj zoberie....no odo mna si berie asi najviac vapnik alebo co, lebo mi dasna strasne krvacaju ked si zuby umyvam...ale dost extremne...bola som aj u zubara a ten mi povedal, ze s tym teraz nic nenarobim, az kym neprestanem kojit....
@mikailla no chcela som az do konca, co by malo byt oktober, ale mam este dovolenku nevybratu a zalezi tiez ako sa budem citit.....ale asi to bude ten september, aj ked sofo je z toho nestastny.....som si z neho robila srandu, ze mu tu pri stole porodim a este mu aj asistovat dovolim🙂))
@peha81 - ani ja si nemyslim si,ze by babatku ta kavicka jedna uskudila,keby som mala nizky tlak urcite si dam aj povinne,ale nejako moj pud sebazachovy mi nedovoli odchlipnut z kofeinu 😀 neviem preco,lebo ked pride chut na coca colu tak si dam za pohar a tam je tiez kofein 😀 @velika1 - hehe tak sa mi paci tvoj porodny plan so sefom 🙂
No baby moje, asi mi nie je súdené vedieť, čo budeme mať ☹ Bola som dnes na 4D sone, ale to naše trdielko bolo zasa zle otočené! Tak mám len 5 minútové video prevažne tváričky, ale pohlavie vidno nebolo. Ale doktor mi neoficiálne povedal, že pravdepodobne to bude dievčatko, ale to len podla jeho názoru. Tak mi ostáva len čakať 🙂
@jenta- podla mna je to uzasny zazitok cakat az do konca co to je,pri druhom pojdem na prekvapko,aj teraz by som sla ale mrzelo by ma ze su tu tak lacne veci a vsetko mam neutralne,ale musi to byt neskutocne paradne cakanie na porod a potom prva otazka po vytlaceni,CO TO JE ? 😀 😀 😀 a ma vlasky ? to budu moje prve otazky,podla mna na nezaplatenie pocit 😀 😀
dnes som bola na ultrazvuku, a lekár mi ani neukázal bábo ☹ myslela som že mi poukazuje a vytlačí nejaké foto a nič. Som smutná a sklamaná 😔
..tamka84..no tak to niesi sama..mne ked robil na SK prvy krat ultrazvuk ,tak mi len tak na chvilku ukazal monitor a taktiez mi nedal snimok...ze som si mala doniest USB ze mi to tam sestra skopiruje....ale tu vo Svajci mi to vytlacia automaticky a nie jeden... 🙂
@mikailla no veď ja to tiež len kvôli tomu, že nechcem aby bábo malo všetky vecičky len biele a žlté 😀 A ešte keď ideme na nákupy do UK, tak by som to rada vedela. Ale uvidím, skúsim ísť ešte začiatkom augusta na klasické 2D sono k druhému dokimu a ak mi ani on nepovie nič, tak už to nechám tak a nebudem to riešiť 🙂
Inak nechať sa prekvapiť môže byť fakt krásne, ale ja som taká nedočkavá, že ja by som asi nevydržala čakať až do pôrodu 😀
@jenta - tak Ti budem drzat palceky,aby sa vam ukazalo aspon vtedy,a presne to som ti chcela poradit,ze si daj urobit sono inemu doktorovi,alebo sa objednaj tu v UK 🙂 podla mna je to tu super zazitok ked na velkoplosnej obrazovke hodinu sledujes co robka babatko 🙂 tiez mam skusenost ako tamka84,ze doma mi vobec neukazali babatko,mala taky maly monitor ze na nom ani nemohla vidiet poriadne.... @velika1 - ak mi este napises nazov toho filmu budem veelmi vdacna 😀 😀 strasne rada si to kuknem 🙂 😀
baby ktora mate uz kocik?
čaute kočky,,, 😅 len taka info...asi sa zas vo mne búria hormony či čo,,som to mala tak prvý-druhý mesiac,že som sa rozrevala kôli ničomu,, ale odvtedy bol kľud,,(a u mna teda nie je zvykom revať bezdôvodne)a teraz znova,,včera som sa tak vyplakala,ale tiež bezdôvodne,,drahý sa ma pýta že prečo plačem,,a ja že neviem 😅 tak čo mali ste to aj vy,alebo máte? dúfam, že to zase rýchlo pominie 😀
@bamarama82 ja ešte nemám,,ale poctivo hľadám info na nete a predbežne je už vybratý,len ho musím ísť pozrieť aj reálne do obchodu (preistotu) 😉
bamarama82, my uz mame kocik objednany, nemame ho este doma, vraj sa caka 3 mesiace, takze pride v spravny cas, v oktobri 🙂
Ahojte! Ja som konečne tiež vybrala kočík.Dnes sa chcem ísť na to pozrieť do Auparku 🙂
baritus, uz si rozhodnuta? alebo zvazujes viacej alternativ?
@peha81 ahoj peha, tak to mas este tu lepsiu verziu hormonalnej vzbury 😀 To ti len zavidim!u mna je to sice teraz uz v pohode, ale prve ca. 4 mesiace...chudak moj priatel!boli aj place, aj hadky, nervy...no otras. som mala pocit, ze sa mi vracia puberta. Vzdy to trvalo take 3 kriticke dni, potom som sa na chvilu ukludnila. Ale ti poviem, skuska vztahu 😉 A pritom tehotenstvo planovane, vytuzene, len mi skratka preskakovalo pre hociaku blbovinu. Najhorsie je, ze si to v tom momente plne uvedomujes, ze robis somariny, ale nevies s tym nic urobit. Aaaale, nakoniec, nemame na to pravo? uzivajme si to so vsetkym, co to prinasa 🙂
@bamarama82 - ja si kocik planujem objednat o dva tyzdne ked sa prestahujeme,ty uz mas kupeny ?
Inak,baby neviem ci ste si vsimli ale poslednou dobou sa riadne presadzuju latkove plienky 😕 😕 vy ste uz rozmyslali nad tym ake budete pouzivat ? pravdupovediac,mna by ani nenapadlo prat v rukach plienky ako pred 20 rokmi...som riadne zaskocena,ze to baby zase robia 😅 😅 😅 😅
@mikailla no tiež sa čudujem,,ja by som to tiež nerobila,,ževraj kôli ekológii,,,no isto,,ale som sa minule zasmiala ked mi manžel zahlasil či si také plienky nekúpime,,, 😀 no že ked budes prat a žehliť tak si objednaj, ja budem použivať pampersky 😀 chlapi si to asi velmi jednoducho predstavujú,,,ale nakukla som aj tu do témy na koníkovi,,,ale po prečítaní prvých 5 príspevkov som to rovno zavrhla, že bezvýznamné pre mna
@mikailla vola sa to Zalozny plan a ak budes mat moznost pozri si aj uplne bombovu komediu It´s Complicated(neviem ako je to prelozene do SK), s Meryl Streep a Alec Baldwin, videla som to zaciatkom roka v kine v USA, no velmi davno som sa tak dobre nezasmiala...tam chodia do kina aj chlapi po 50tke, no ti boli na zemi...doslova....takze som mala dvojitu zabavu🙂) film a chlapikov zvijajucich sa na zemi...lepsie je to pozriet si v originali v AJ....lepsie sa zasmejes🙂) potom daj vediet ako sa ti pacili filmy....
@bamarama82 ja som kupila Graco De Luxe...su sice drahe, ale kupila som len 1/2 roka pouzivany, takze v poho, nic mu nie je....aky chces ty kupit?
@bamarama82 Concord Fusion Proton - zatial moj favorit. Inak tiez si nechavam cas este....u nas je to zase tak, ze rodina sa nevie dohodnut, ci budeme kocik dedit alebo nam babka kupi novy. 😀 Tak to zatial nechavam tak a ked sa bude treba rozhodnut, tak sa rozhodnem ja a nech sa ostatni pobiju 😀

Keďže som bola výrazná kávičkárka, vyriešila som to kúpou bezkofeínovej kávy. Dokonca ju majú v takmer všetkých reštauráciách a spravia z nej nielen presso, ale aj ostatné sladké verzie🙂 Stačí mi pocit, že ráno a poobede si pri nej oddýchnem, kofeín nechýba.