November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
caute kocky....mna ten cukor caka vo stvrtok..tak tiez som zvedava, lebo sladke mi veeelmi chuti 😝
tie co ste z BA a okolie, uz ste rozmyslali, kde budete rodit? ja som rozmyslala aj nad hainburgom, ale neviem neviem....druhy tip je antolska, tak poradte....
inak mam trosku aj stresy z toho, ze stale nevieme, co to bude a kontrolu mam az 24.augusta, nic este nemame kupene okrem objednaneho kocika....tak by som si uz chcela nakupit vybavicku 😵
@peha81 Ahoj! Ani to nebolo také strašné 🙂. Výsledky budú piatok.A preto som išla na ten cukor len teraz lebo my vždy odpočítajú 1 týždeň.To preto lebo čo mám termín podla mš je iný ako ten podla ultrazvuku( rozdiel 6 dní ).To asi preto lebo som mávala nepravidelnú menštruáciu,furt to meškalo.
@klaudialip ahoj..áno môj chce byť pri pôrode avšak uvidíme ešte či bude až do konca, nechcem zase aby som sa mu zhnusila ak zostane do konca pôrodu..ale na začiatku ho tam chcem mať, lebo sama sa toho dosť bojím...avšak ak náhodou si to rozmyslí..nebudem ho nútiť...tak nám obom držím palce aj ked je ešte možno skoro....náš anjelik sa bude volať Matejko-ak si to manžel ešte nerozmyslí-právo výberu má on ..a vaše bábatko?
@peha81 ahoj.....tak to máš pravdu, netreba stresovať ale byť v kľude..včera som malého cítila len chviľu,ale večer mi to vynahradil 🙂 a dnes ked som už zase začínala sa trocha báť a potriasla som si bruchom ozval sa a dal mi najavo, že je tu a nemám sa stresovať 🙂 ,ale sama to dobre poznáš aké to je ak malého neciítiš tak ako možno by si chcela..a máš už niečo nakúpené pre malého? ja som už začala..zatiaľ pomaly,ale už pár veci mám..nedá sa odolať takým rozkošným veciam...drž sa a zatiaľ čau
@wiwi22 juj to sa aj mne zle spi...ale horsie sa bude spat ked mimi bude vrestat. ja mam male brusko takze moc nemotorna nie som, horsie su tie vseljake boliestky, tu ma picha tam ma boli.a jest mi nechuti 😖
@kabomasa ja som tiez niekedy dlhsie necitila, hlavne ked som mala roboty vyse hlavy a stale som bola v pohybe ale vecer som uz bola nervozna, cakala na hoc aky naznak. stacilo sa riadne vytocit a uz skakalo. ale vraj sa sleduju pohyby od 28tt. hlavne aby koplo rano a vecer, aspon ja mam taku info. a potom vraj dr. povie ako kontrolovat pohyby
@kabomasa my mame vybrane meno Terezka a ak to bude nahodou chlapec tak Stevko,po tatovi 😉
povedal ze chce mat chlapca po sebe a ine mena necha na mna
a v kolkatom si tyzdni?nemas to vobec v statuse
@kabomasa ahoj,,,no všetko je tak ako má byť 😉 ja zatiaľ nemam nič kúpené,,včera som akurát objednávala kočík,,ostatné veci poväčšine zdedím po segre, ktorá už má 2 deti (5ročné diavčatko a 2,5 ročneho chlapca) takže na výber bude..a tieto malinké vecičky sa veľmi neobnosia,,postieľku tiež mame po nich,,tak mne treba iba fakt málo vecí dokúpiť,,,a na to mám ešte čas 🙂 (aspon si to stále myslím 😉 )
ahojte kočky, nás čaká ten cukor zajtra, tak dúfam, že to všetko dobre dopadne 🙂 A nehnevala by som sa, keby nám už doktorka povedala, či je to chlapček alebo dievčatko 😉
Včera sme prišli z Anglicka domov a musím drobčeka pochváliť, ako dobre zniesol let tam aj naspäť 🙂 Ale anglické počasie sa mu asi nepozdávalo, lebo celých päť dní mi dávalo také kopáky do brucha, že som myslela, že sa prekope von 😀
ahojte babule. Mozem sa k vam primiesat?
@wiwi22 ja sice nie som z BA, ale rozmyslam na Antolskou a Ruzinovom..mas uz vybraneho lekara?
No ja som katyna82 aj ja budem mamina, az 23.11 mam termin budem rodit v nitre ale uz sa tesim na to.
ahojky, tak to mam uspesne za sebou ten cukor...citron mi nedovolili, ale dalo sa to...akurat som bola straaasne hladna..a vysledky budu az na poradni a to je 24.8. takze dovtedy len cakam....a dufam,ze potom uz bude teda vidiet, ci je chlapcek alebo dievcatko...lebo este som nic stale nekupila (teda okrem kocika a fusaku) 😀
ten porod, ja fakt neviem, kam mam ist....ze teraz bolo niekde aj pisane, ze 2 kocky zomreli na antolskej po porode a bola to vina lekarov....ale clovek nikdy nevie.....a ten hainburg, no malo bab ma s tym skusenosti....nepoznate nikoho, kto tam rodil? inak ten lekar je emigrovany slovak a sestricky vedia po slovensky, takze recovy problem by tam nemal byt 😎
caute kocky novembrovky 😎 ako sa mate ? xixix .... je tu nejaka kocka ktora uz vie ze pojde na sekciu ? 😕
tak aj ja sa pridávam k vám, čo máte už cukor za sebou 🙂 Ja som si chcela zobrať citrón so sebou, ale to by som nebola ja - hlava deravá 😀 Jasné, že som ho zabudla doma! Ale dalo sa to vypiť aj bez neho, aj keď to bolo dosť hnusne sladké. Som sa cítila ako keby som sa prejedla cukríkmi, ale strašne. Zajtra si mám zavolať na výsledky, tak dúfam, že budú v pohode 🙂
Poradňa dnes bola celkom rýchla. Akurát ma pozrela doktorka odspodu, popočúvali sme srdiečko a predpísala mi železo, lebo vraj mám dosť nízku hladinu. O mesiac ďalšia poradňa aj so sonom dúfam, aby som videla, ako ten náš drobček narástol 🙂
@camilla_1 my planujeme a ty uz vies ze pojdes?
@bamarama82
no tiez planujem hehe ale este to nie je na isto
@camilla_1 @bamarama82 a to si plánujete dobrovoľne alebo musíte??? ja by som sa tiež dala nohovoriť, len neviem či to robia bezdôvodne,,som počula,že asi skôr nie 😅 ...sa bojím pôrodu 😒
@jenta aj ja som mala takú rýchlu poradňu pred týždňom,,som sa tešila, že uvidím malého a nič,,tiež sme popočúvali iba srdiečko,,no aspoň niečo,,, o 2 týždne ideme zas,,ale že to sa v 30tt robí taký podrobný ultrazvuk, že sa budú kukať všetky detaily,,prstíky a tak,,už sa na to teším,,a berem aj manžela, nech sa tiež popozerá na svojho synátora 😀
..a s tým železom som na tom rovnako,,ale neberiem žiadne vitamínové doplnky,,,len sa snažím papať stravu, ktorá obsahuje železo,,a piť korytnicu liečivú,,tá obsahuje najviac železa z minerálok,,tak hádam to pomôže 😉
@bamarama82 ja uz mam taku lepsiu vahu ale ked chodime pomaly tak sa to da,je lepsie ked sa clovek trosku hybe,ten moj maly kope riadne.
mne tiez chyba zelezo a predpisal mi vitaminy dva krat jednu.

Ahojte! Joj kočky ja zajtra idem na ten cukor 😝 .Držte my palce.Výsledky ste mali hneď? Lebo tu u nás vraj sa nečaká na výsledky ,potom treba zatelefonovať pani doktorke. Trošku sa bojím ☹