November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ahojte,
prepáčte, že sa Vám sem vtieram, ja mám dcérku narodenú v novembri 2009 a chcem Vám ponúknuť vianočný overalík pre Vaše bábo + čiapočku. Budete mať pekné vianočné fotky s drobcom a aj ho vynosíte. Je zo 100 % bavlny, zn. Bess - slovenský výrobok., veľkosť 56. Ak máte záujem napíšte mi IP alebo cez bazár.
Prajem Vám všetkým príjemné tehuľkovanie 😉
Ahojte holky je tu aj nejaka taka ktora je z Dunaj. Stredy? Lebo ja tu nikoho nepoznam a byvam tu len kratko tak sa ozvite ak ste tu take 🙂
@peha81 veru aj ja sa teším na to sono v 30tt 🙂 Mi to pripadá ako večnosť, čo som bábo videla naposledy. No to železo mi predpísala tabletky a že uvidíme ako ich budem znášať. Ja som minerálky prestala piť, bo mi prestali chutiť. Už si kupujem len Lucku úplne neperlivú alebo vodu z vodovodu. Minule som si dala pohár Budišky a pripadala mi nejaká moc bublinková a ako keby bola slaná.
@bubu62 aj ja beriem 2 krát denne jednu tabletku. Vyzerajú hrozne, také hnedé 😀
Ahojte!Tak my sme včera boli na 4D v Budapešti.Všetko je ok. vážime už 1009 g.Len tá naša bosorka malá dobre snamy vybabrala 🙂 ,spinkala a nechcela ukázať tváričku ani bohovi.Hodinu sme sa jej prosíkali a nič.Takže nemáme fotku len dvd. No a mám aj vísledky z cukru.Presne na hranici, takže odporúčali aj mne dietu. 😝
@klaudialip ahoj moja ani nenapíšeš ako sa mi máš?
aj my sme boli vcea na 4D ultrazvuku a mala cely cas spala, ruka na tvari a buvala, nic s nou nepohlo, pritom doma ked lezim na chrbte tak sa vrti ako cervotocko, ale tam nic. takze mame len cd s 8mimi sotmi, ale nezda sa mi moc kvalitne, take rozmazane trosku som sklamana, a foto len 4 na papieri 😖
@bamarama82 aj ten náš drobček na 4D sone búval a ani za svet sa pohnúť 🙂 Tak máme len 5 minútové video, väčšinou tváričku. Ale aj tak to stálo za to 😉
@jenta my mame take kratucke, asi 8 sotov, len tvaricka, som sklamana, cakala som od toho viac.
@zuzanca14 no vidis,nenapisem 😝
mame sa celkom lepsie,i ked ta moja mala potvorka mi dava niekedy riadne zabrat.
a co vy?ako sa vam dari?
moja sestra v piatok porodila dcerku Adelku, v nemocnici jej povedali ze taky rychly porod prvorodicky este nemali.tak super a este my.... 🙂
Ahojte, aj my sme boli na 4D v stredu 🙂 a odisli sme bez foto a dvd kedze nasa malicka nespolupracovala, bola otocena priecne a chrbatikom von no a este si rucickou schovavala tvaricku ☹ dr sa aj snazil ju prebrat aby sa aspon na chvilku pohla ale vysledok bol, ze ho kopla a dala si aj druhu rucicku cez tvar. No tak ju aspon pomeral a povedal ze je v poriadku a potvrdil dievcatko z coho bol sklamany mladsi syn, lebo on chcel mat este jedneho braceka 😀 a dostali sme novy termin na 4D
No babeny, tyzden som na dovolenke a veru je co citat 🙂
@dadinka ja budem rodit na Kramaroch. Dlho som rozmyslala aj nad Ruzinovom, ale kedze mam lekara na Kramaroch, tak tam ostanem, lebo tam to uz poznam. A trafi tam aj moj svokor 🙂 keby ma nahodou musel viest 🙂 Nie som z Bratislavy a Ruzinov je aj pre mna bludisko 🙂 A vraj tam maju super laktacnu...v podstate nemocnica ako nemocnica....paci sa mi nazor, ze nejdeme na dovolenku a tych par dni (ak je vsetko OK) sa da vydrzat...kazda nemocnica ma svoje plusy aj minusy....
Ahojte, aj ja sa pripájam ku Kramárom 😉
dnes som volala na výsledky glukózového testu a vraj mám cukor super 🙂 Jáj taká som rada 😀
Ahojte.. tak zajtra idem zase na ten moc... dufam ze to bude ok... nechcem do nemocky 😖
Babuľky, tak ja som vam bola dnes u diabetologicky. Dostala som pasiky na meranie cukru + mam ist vysetrenie ocneho pozadia. Teta doktorka mi oznamila zoznam potravin,ktore nemozem. Kedze som mala naplanovanu aj kontorolu u mojho gynekologa, tak som to nanho vychrlila. Ten so sestrickou na mna hadzali pekne velke oci 🙂 Aj ked vacsinu veci, ktore my s GD nemozeme mi odsuhlasil, ale na koniec dodal, ze v podstate mozme vsetko, ale s mierou 😎 . Aj hrozienko aj biele pecivo aj cestoviny aj ryzu, ale primerane. Ze diabetologovia nas zbytocne stresuju, tym ze si nas tehotne zaskatulkuju ako cukrovkarky, ktore nie sme, len sa nam trosku tazsie spracuvava cukor a mozme mat tucnucke babatka. Pre mna z toho vyplyva to, ze sa budem vyhybat jednoduchym cukrom, k masku si nedam dva kopceky ryze, ale iba jeden a o to viac zeleniny,a ze si do prace budem balit desiatu 🙂 Vela zdaru cukrovkarky 😀
Ahojte! Nezdá sa vám že skoro každá z nás má ten cukor 🙂? Spoločná diéta 🙂 .
dnes odber krvi na protilatky kvoli rh faktoru, a potom odber na gluk. test, a vodicka s citronom mi velmi chutila, vazne, neviem ci si to doma nebudem miesat, mnam
@lussy007 co mas s mocom???
...dnes nám prišiel kočík 😀 už aby som išla domov z roboty...budeme skladať 😎
@bamarama82 moc je cistyyyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lussy007 tak preco si sa obavala?
@bamarama82 nechcela som ist do nemocky... este si to tam uzijem.... 😉
@bamarama82 mala som bielkoviny tak mi to hrozilo

@peha81
@peha81 ahoj
tak v podstate mam na sekciu dovod liecim sa na panicku poruchu a bojim sa ze pri normalnom porode to nezvladnem asi by bolo pre mna najlepsia planovana sekcia v uplnej anesteze ale po pravde mam z toho strach cize uvidime co povie porodnik no ja asi nemam na vyber budem to musiet nejako zvladnut...